Forum Rockmetalshop
Ulubione gry cRPG - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Ulubione gry cRPG (/thread-ulubione-gry-crpg)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- Mario1349 - 07-21-2005

ja aktualnie (co by się odstresować i odchamić po pracy) gram w Mu (online RPG)

- vanrael - 07-26-2005

No a ja przez ostatnie 2 miechy katowalem Lineage 2 spoko giera (mmorpg;priv serv l2extreme) troche mangofilska ale spoko ostanio zwolnilem bo... no sam nie wiem czemu xP

- morgor - 07-27-2005

diablo II najlepsza gra z seri rpg moim zdaniem i oczywiście świetny gothic II z krukiem na czele

- Laska - 07-27-2005

Ja ostatnio przeszedłem Gothica 1 i 2+dodatek, pomimo tego, że co 10 minut mi się gra wyłączała D .A oprócz Gothica, to lubię jeszcze Fallouta 2 (spoko klimacik, zwłaszcza w bazie wojskowej Sierra, nie??) i BG (fajna fabuła).

- Mario1349 - 07-30-2005

morgor napisał(a):diablo II najlepsza gra z seri rpg moim zdaniem i oczywiście świetny gothic II z krukiem na czele
Lineage 2 C3 wymiata nie ma lepszgo online RPG, a diablo to już np. przy Mu wysiadało Big Grin

- Beast King - 07-30-2005

Buahaha!!! Diablo to erpeg? Dobre sobie! :?

- Mario1349 - 07-31-2005

rotfl a czy ja napisałem ze daiblo to erpeg? nie wydaje mi się :]

- Rumian - 07-31-2005

hehehe niedlugo wyjdzie Oblivion Smile trzaba szykowac upgrade kompa Big GrinBig Grin

- Mario1349 - 07-31-2005

niedługo to ma wyjść warhammer online Big Grin (ekhmm niedługo to troche dużo powiedziane bo gdzieś za 2 lata Tongue )

- Beast King - 07-31-2005

Mario1349 napisał(a):rotfl a czy ja napisałem ze daiblo to erpeg? nie wydaje mi się :]

Rotfl, a czy ja napisałem, że ty tak napisałeś? Nie wydaje mi się Smile Chociaż miast wyprowadzić Morgora z błędu, porównałeś Diablo do MU (o ile mi wiadomo to właście erpeg) Tongue

- Rumian - 08-01-2005

Mario1349 napisał(a):niedługo to ma wyjść warhammer online Big Grin (ekhmm niedługo to troche dużo powiedziane bo gdzieś za 2 lata Tongue )
ech warhammer online - chuj z tym na pewno nie bedzie mialo takiego klimatu jak papierowa jedynka Smile jej nic nie przebije - nie bedzie takiej zabawy i nie bedzie tylu mozliwosci - crpg NIGDY nie dorowna papierowemu a wiec po co tworzyc crpg'i na podstawie papierowych

- statekx - 08-02-2005

Fallout 2(w jedynke kurde nie gralem:/), Baldury 1 i 2 i Icewind dale 1 i 2.

Z elementami zrecznosciowymi: Diablo 1 i 2, Revenant, Hired Guns.

- Druciak - 08-08-2005

Korzystając z okazji chciałbym zaprosić na stonę i Forum poświęcone Falloutowi i wszystkiemu co postapokaliptyczne. Zapraszamy. Wszelkie uwagi co do forum, prosimy wysyłac do administratora.

www.falloutfraction.kgb.cz

- MaFFej - 08-09-2005

FALLOUT Rulezzzz 8) ...

- Nevermore - 08-09-2005

qsiarz napisał(a):ja przechodzilem solo magiem ale w czarowiezach pod koniec mialem buga, a pokonalem juz nawet spaczone runy i mialem kostor magow, normalnie nie do powstrzymania bylem Tongue

gra solo jest zajebista, polecam gre kensai(- 24 kp, 8 czy 9 atakow na runde kazdy + 12 do trafienia i obrazen ciso krytyczny zadaje 150 pkt obrazen, poza tym gre moja ulubiona klasa w baldura czyli zawadiaka tez swietne kp(-24-28 stoissz sobie przy abazigalu idziesz zaparzyc herbatke, wracasz raz go walisz i mozesz wyjsc Wink ) 5 atakow an rundke ale pulapki zadajace cos w okolicach tysiaca obrazen.