-
Rumian - 07-04-2005
hmm slyszalem "wolnosci smak" ... 1 piosenka o niczym nie swiadczy ale jesli inne sa na takim poziomie jak ta to warty posluchania zespol
-
Mariusz P. - 07-04-2005
Rumian napisał(a):hmm slyszalem "wolnosci smak" ... 1 piosenka o niczym nie swiadczy ale jesli inne sa na takim poziomie jak ta to warty posluchania zespol
Reszta jest nawet lepsza...
-
Rumian - 07-04-2005
Mariusz P. napisał(a):Rumian napisał(a):hmm slyszalem "wolnosci smak" ... 1 piosenka o niczym nie swiadczy ale jesli inne sa na takim poziomie jak ta to warty posluchania zespol
Reszta jest nawet lepsza... 
a gdzie mozna to dostac w wiekszych ilosciach?
-
Mariusz P. - 07-05-2005
Cytat:a gdzie mozna to dostac w wiekszych ilosciach?
Chyba mozna kupić na ich stronie...co?
-
Rumian - 07-05-2005
k dzieki ;p nie zauwazylem

noo -
Zołza - 07-08-2005
Ja slyszałam jedną piosenkę ale jakos nie jest w moim typie
-
qsiarz - 07-09-2005
monstrum jest fajne i polskie
-
Valhalla - 09-23-2005
lubie, ostatnio b. czesto slucham, w ogole jakos wiecej polskich kapel ostatnio slucham
-
Marcos - 09-24-2005
Płyty 'Za Horyzonetm Ciszy' słucham do znudzenia... i nigdy się nie nudzi

Ale tak po prawdzie czekam na jakieś nowe 'dziecko' rzeszowiaków. Bo znając ich będzie to wykopany w kosmos album. A na żywo są nie do zajeżdżenia!!!
-
Nevermore - 09-24-2005
eee, slaby IMO zespol, taka II liga...
-
Scully - 12-30-2005
W mojej wiosce robi furorę, bo wszyscy ich kochają. Za ładne mordki.
-
SuicideKaiten - 01-28-2006
Głupio mi się wypowiadać, bo moja dziewczyna jest takim prawie członkiem zespołu

Ale dają radę...
-
Slayerd - 01-31-2006
Oprucz Vader'a i KAT'a to pierwsza płyta polskich wykonawców którą nabyłem (w moim przypadku ewenement), i powiem wam warto było zwłaszcza dla kawałków: "Bramy Świata", "Galaktyczny Szlak" i "Głos straconych chwil"
teraz czekam na kontynuację...
-
Czarna - 02-05-2006
Słyszałam może dwie piosenki, i wiem że nie dużo dwie piosenki mówią aczkolwiek uważam że zespół fajny

Bardzo ciekawe teksty i podkład muzyczny bardzo ciekawy

Polecam
-
Manowar - 02-05-2006
mam płytkę ZHC i mogę śmiało powiedzieć że to bardzo dobry album, aczkolwiek Miecz Wikinga ich miażdży