-
The Stig - 10-30-2006
Dżemik napisał(a):Stig, ile masz raczek?
2 ?
szczerze mówiąc to nie dowidziałem słowa "dłoni"
Ramzes napisał(a):Hm,wygląda na to,że Stiguś robi "to" swoim kolegom tylko JEDNĄ ręką.Pytanie tylko-którą?
jak zwykle pleciesz głupoty
Statex napisał(a):Niemal wszystkie utwory na liscie sa albo swietne albo przynajmniej dobre, nie rozumiem tych minusow.
od samego początku mówiłem, ze minusy są chujowe. Bo służą do zdejmowania wysokich kawalkow w dół.
-
Dżemik - 10-30-2006
Manowar na 7 miejscu, Carcass na 60. Ludzie, gdzie Wy macie uszy?
-
The Stig - 10-30-2006
TSA fajnie pnie sie do góry :>
-
Nevermore - 10-30-2006
statekx napisał(a):Niemal wszystkie utwory na liscie sa albo swietne albo przynajmniej dobre, nie rozumiem tych minusow.
Ale przecież to jest prosty mechanizm-debil wkleja swój typ i zaraz szybko, bez patrzenia na tytuły tracków daje im minusy, zeby przepchnąc swojego kandydata do przodu.Dlatego dopóki czegos się z tym nie zrobi zabawa będzie zjebana.
-
The Stig - 10-30-2006
Nevermore napisał(a):statekx napisał(a):Niemal wszystkie utwory na liscie sa albo swietne albo przynajmniej dobre, nie rozumiem tych minusow.
Ale przecież to jest prosty mechanizm-debil wkleja swój typ i zaraz szybko, bez patrzenia na tytuły tracków daje im minusy, zeby przepchnąc swojego kandydata do przodu.Dlatego dopóki czegos się z tym nie zrobi zabawa będzie zjebana.
dokładnie
-
statekx - 10-30-2006
System jest kiepski, cos trzeba z tym zrobic. Najlepiej jeszcze jakby wywalic tytuly utworow i glosowac na same albumy - tak bysmy mieli nieustajace metal/rock battle

ale najpierw trzeba zmienic system glosowania.
-
buubi - 10-30-2006
Może po prostu zostawić tylko "plusy" i będziemy mieli miarodajną opinie ludzi którzy rzeczywiście lubią dany utwór (bez tzw. "spychania" konkurencyjnych kawałków)... He ?
edit: No i dzięki mojemy głosowi Rejning Blad zajął należną sobie pozycję
-
Ghost_82 - 10-30-2006
Ja wystawiam kolejne działo ciężkiego kalibru

Mam nadzieje, że będzie miało większego powera
-
Danzig - 10-31-2006
Coż za ścierwie dało munisy na Synagoga Satanae !! kurwa co tu sie dzieje !!
-
Axel - 10-31-2006
Ace Of Spades tylko na 2 ? no ! tak mało tu hetero ?
-
Acrid - 10-31-2006
Wiecie, to tylko taki maly mod, watpie, zeby mozna bylo go skonfiguorwac tak, aby pasowal Nam wszystkim ;)
-
Przemek87 - 10-31-2006
Ale mógłby być jakiś limit utworów od jednego usera bo się robi burdel
-
nosferatu - 10-31-2006
Dokladnie, tak jak napisal Acrid - jest to tylko maly mod, i nie ma za bardzo mozliwosci skonfigurowania go w sposob taki jak chcecie.
Sugerowalbym raczej nie brac tej listy tak bardzo na powaznie, przeciez to tylko zabawa, co nie...? 8)
-
Axel - 10-31-2006
Rage -Paint The Devil On The Wall

dodane ;] głosowac

!
-
Danzig - 10-31-2006
NIE ! to walka o poziom heteroseksualności na forum !!