Forum Rockmetalshop
Lista Przebojów - Komentarze - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Lista Przebojów - Komentarze (/thread-lista-przeboj%C3%B3w-komentarze)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

- The Stig - 10-30-2006

Dżemik napisał(a):Stig, ile masz raczek?

2 ? Wink

szczerze mówiąc to nie dowidziałem słowa "dłoni" Wink

Ramzes napisał(a):Hm,wygląda na to,że Stiguś robi "to" swoim kolegom tylko JEDNĄ ręką.Pytanie tylko-którą?

jak zwykle pleciesz głupoty

Statex napisał(a):Niemal wszystkie utwory na liscie sa albo swietne albo przynajmniej dobre, nie rozumiem tych minusow.

od samego początku mówiłem, ze minusy są chujowe. Bo służą do zdejmowania wysokich kawalkow w dół.

- Dżemik - 10-30-2006

Manowar na 7 miejscu, Carcass na 60. Ludzie, gdzie Wy macie uszy? Surprised

- The Stig - 10-30-2006

TSA fajnie pnie sie do góry :>

- Nevermore - 10-30-2006

statekx napisał(a):Niemal wszystkie utwory na liscie sa albo swietne albo przynajmniej dobre, nie rozumiem tych minusow.

Ale przecież to jest prosty mechanizm-debil wkleja swój typ i zaraz szybko, bez patrzenia na tytuły tracków daje im minusy, zeby przepchnąc swojego kandydata do przodu.Dlatego dopóki czegos się z tym nie zrobi zabawa będzie zjebana.

- The Stig - 10-30-2006

Nevermore napisał(a):
statekx napisał(a):Niemal wszystkie utwory na liscie sa albo swietne albo przynajmniej dobre, nie rozumiem tych minusow.

Ale przecież to jest prosty mechanizm-debil wkleja swój typ i zaraz szybko, bez patrzenia na tytuły tracków daje im minusy, zeby przepchnąc swojego kandydata do przodu.Dlatego dopóki czegos się z tym nie zrobi zabawa będzie zjebana.

dokładnie

- statekx - 10-30-2006

System jest kiepski, cos trzeba z tym zrobic. Najlepiej jeszcze jakby wywalic tytuly utworow i glosowac na same albumy - tak bysmy mieli nieustajace metal/rock battle Smile ale najpierw trzeba zmienic system glosowania.

- buubi - 10-30-2006

Może po prostu zostawić tylko "plusy" i będziemy mieli miarodajną opinie ludzi którzy rzeczywiście lubią dany utwór (bez tzw. "spychania" konkurencyjnych kawałków)... He ?

edit: No i dzięki mojemy głosowi Rejning Blad zajął należną sobie pozycję Mad

- Ghost_82 - 10-30-2006

Ja wystawiam kolejne działo ciężkiego kalibru Big Grin Mam nadzieje, że będzie miało większego powera Big Grin

- Danzig - 10-31-2006

Coż za ścierwie dało munisy na Synagoga Satanae !! kurwa co tu sie dzieje !! Mad Mad

- Axel - 10-31-2006

Ace Of Spades tylko na 2 ? no ! tak mało tu hetero ?

- Acrid - 10-31-2006

Wiecie, to tylko taki maly mod, watpie, zeby mozna bylo go skonfiguorwac tak, aby pasowal Nam wszystkim ;)

- Przemek87 - 10-31-2006

Ale mógłby być jakiś limit utworów od jednego usera bo się robi burdel

- nosferatu - 10-31-2006

Dokladnie, tak jak napisal Acrid - jest to tylko maly mod, i nie ma za bardzo mozliwosci skonfigurowania go w sposob taki jak chcecie.
Sugerowalbym raczej nie brac tej listy tak bardzo na powaznie, przeciez to tylko zabawa, co nie...? 8)

- Axel - 10-31-2006

Rage -Paint The Devil On The Wall Tongue dodane ;] głosowac Big Grin!

- Danzig - 10-31-2006

NIE ! to walka o poziom heteroseksualności na forum !!