Forum Rockmetalshop
wasze ulubione soundtracki....... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Soundtrack/Muzyka Filmowa (https://forum.metalhead.pl/forum-soundtrack-muzyka-filmowa)
+--- Wątek: wasze ulubione soundtracki....... (/thread-wasze-ulubione-soundtracki)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

- vino_vajczyni - 11-10-2004

"Requiem For A Dream" the best Big Grin

- Katiria - 11-10-2004

Hmmm....może to trochę dziwne co piszę ale bardzo mi się podoba ścieżka dźwiękowa z Samuaja Jack'a i z Chojraka...

- Dementor - 11-12-2004

hmmm....myśle ze marsz imperatora z SW jets baardzo fajny....

- metallgirl - 11-28-2004

nom wladca pierscieni,ojciec chrzestny,
jebie a piraci z karaibow Laughing

- Xellen - 12-03-2004

Requiem for a dream Confusedhock: wymiata Big Grin
nastepnym soundtrackiem, który bardzo mi sie podoba jest z filmu Omen Confusedhock:

Hmm soundtrack? - Lukaszewicz - 12-04-2004

Eee tam, moim ulubionym soundtrackiem jest sciezka z Braveheart'a.A z reszta sound trackow roznie bywa fajna tez jest z LotR'u.
Ale soundtrack wypasiony jest oczywsiscie z killera i
kariera nikosia duzmy !!

- Rooster - 12-06-2004

Nieslyszalem sciezki z "Requiem" ale bardzo mi sie podoba soundtrack z "Apocalipse Now"

- Dr_Greenthumb - 12-07-2004

1. "Requiem For A Dream" - "Summer" i "Lux Aeterna" to chyba najbardziej korbiaste podklady, jakie w zyciu slyszalem...
2. "The Professional" (a.k.a. "Leon" Wink) - "The Fight Part 3" i "Noon" <slina>
3. "Matrix" (wszystkie trzy czesci) - cudowne, spokojne brzmienia Roba Dougana ["Clubbed To Death" i "Furious Angels"] + energiczny Juno Reactor ["Tea House" i "Tetsujin] Laughing
4. caly "LOTR" - z "The Treason Of Isengard" i "The Prophecy" na czele Smile
5. oraz "Resident Evil" - z drugim najbardziej pokreconym kawalkiem pod OST'owym sloncem: "Main Title Theme" Mansona Big Grin

- sukkuba - 12-07-2004

Najlepszy soundtrack jaki słyszałam to ten do gry SilentHill 4 the room i do Americam Mgss Alice (czy jakos tak)

Całkiem niezły był ten do Królowej Potępionych. Mimo ze raczej w takiej musie nie gustuje to kawałek w wykonaniu Statik X bardzo mi sie podobał.

- entropia - 12-09-2004

wg mnie swietny soundtrack jest z kill bill'a 8)

- ironer - 12-10-2004

Nie chcę nikomu narzucać swoich opinii, ale nie ma lepszego soundtracku niż ten z Władcy Pierścieni: Drużyny Pierścienia Smile Istne cudo...

- Hethell - 12-11-2004

mi sie podoba soundtrack z baldurs gate 2 i z bram stocker dracula

- fireball - 12-12-2004

Fajnie pasuje soundtrack do "The Texan Chainsaw Massacre"...ten z "House of 1000 corpses" tez niezly...polecam oba filmy nie dlatego,ze sa dobre, ale dla muzyki...

- Macias - 12-12-2004

House of the 1000 corpses jest akurat całkiem dobry wiec jak ktos lubi horrory to polecam Laughing

- wolny - 12-13-2004

Ciekawe ze wiekszosci porzadnych ludzi podbaja sie te same soułndtraki Big Grin [filmy zapewne tez Big Grin]

Requiem for a dream
PI
Wladca Pierscieni [szczegolnie z Return of the King]