Forum Rockmetalshop
Motto Dnia - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Motto Dnia (/thread-motto-dnia)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- RamzeS - 09-29-2006

Necro Desecrator napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Każdego dnia,w kazdej sytuacji moim mottem jest ,,kill".Serio
Jak posuwasz panienke też?

Tylko jak spuszczam się na ryj twojej starej
O tym fantazjujesz jak cię posuwa twój drugi stary? Też wtedy krzyczysz "KILL"? [Obrazek: chytry.GIF]

kurde,nie wiem co odpowiedzieć
Nie rób mi tego,wymyśl coś.

O tym ,ze ja fantazjuje ze spuszczam sie na ryj twojej starej w momencie gdy mnie posuwa moj drugi stary fantazjujesz ty kiedy dwie twoje stare biorą Ci do dzioba
Niezupełnie.O tym ze ja fantazjuję o tym ze ty fantazjujesz o tym ze spuszczasz się na ryj twojej starej ,fantazjujesz ty kiedy twój pierwszy stary pcha cię od tyłu a drugi stary bierze Ci do buzi.

- Zoltan - 09-29-2006

Nowe motto: Flejm za flejmem, flejm pogania flejm Big Grin

- Necro Desecrator - 09-29-2006

Zoltan napisał(a):Nowe motto: Flejm za flejmem, flejm pogania flejm Big Grin

Nie no,kurwa,masz zajebiste poczucie humoru,szacun!

- wunderwaffe - 09-29-2006

R_amze_S napisał(a):Niezupełnie.O tym ze ja fantazjuję o tym ze ty fantazjujesz o tym ze spuszczasz się na ryj twojej starej ,fantazjujesz ty kiedy twój pierwszy stary pcha cię od tyłu a drugi stary bierze Ci do buzi.
Kurrrr... Są inni użydkownicy tego forum, którzy nie są zainteresowani zakulisowymi igraszkami Was i Waszych Starych. Big Grin

- RamzeS - 09-29-2006

wunderwaffe napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Niezupełnie.O tym ze ja fantazjuję o tym ze ty fantazjujesz o tym ze spuszczasz się na ryj twojej starej ,fantazjujesz ty kiedy twój pierwszy stary pcha cię od tyłu a drugi stary bierze Ci do buzi.
Kurrrr... Są inni użydkownicy tego forum, którzy nie są zainteresowani zakulisowymi igraszkami Was i Waszych Starych. Big Grin
Spierdalaj.

- Skinless - 09-30-2006

Pozerze.

- Otter - 10-05-2006

R_amze_S napisał(a):
wunderwaffe napisał(a):
Spierdalaj.
Skinless napisał(a):Pozerze.
I chuj.

- Skinless - 10-06-2006

ichuj.org

- Valhalla - 10-06-2006

zajebista to strona byla, dziala nadal? Big Grin

- Skinless - 10-07-2006

Nie działa ponad 2-3 lata. Ale w mym sercu na zawsze pozostanie wzorem :f Nawet ich logo mam na telefonie ;/