-
RamzeS - 09-29-2006
Necro Desecrator napisał(a):R_amze_S napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):R_amze_S napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):R_amze_S napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Każdego dnia,w kazdej sytuacji moim mottem jest ,,kill".Serio
Jak posuwasz panienke też?
Tylko jak spuszczam się na ryj twojej starej
O tym fantazjujesz jak cię posuwa twój drugi stary? Też wtedy krzyczysz "KILL"? ![[Obrazek: chytry.GIF]](http://ateista.pl/forum/images/smiles/chytry.GIF)
kurde,nie wiem co odpowiedzieć
Nie rób mi tego,wymyśl coś.
O tym ,ze ja fantazjuje ze spuszczam sie na ryj twojej starej w momencie gdy mnie posuwa moj drugi stary fantazjujesz ty kiedy dwie twoje stare biorą Ci do dzioba
Niezupełnie.O tym ze ja fantazjuję o tym ze ty fantazjujesz o tym ze spuszczasz się na ryj twojej starej ,fantazjujesz ty kiedy twój pierwszy stary pcha cię od tyłu a drugi stary bierze Ci do buzi.
-
Zoltan - 09-29-2006
Nowe motto: Flejm za flejmem, flejm pogania flejm
-
Necro Desecrator - 09-29-2006
Zoltan napisał(a):Nowe motto: Flejm za flejmem, flejm pogania flejm 
Nie no,kurwa,masz zajebiste poczucie humoru,szacun!
-
wunderwaffe - 09-29-2006
R_amze_S napisał(a):Niezupełnie.O tym ze ja fantazjuję o tym ze ty fantazjujesz o tym ze spuszczasz się na ryj twojej starej ,fantazjujesz ty kiedy twój pierwszy stary pcha cię od tyłu a drugi stary bierze Ci do buzi.
Kurrrr... Są inni użydkownicy tego forum, którzy nie są zainteresowani zakulisowymi igraszkami Was i Waszych Starych.
-
RamzeS - 09-29-2006
wunderwaffe napisał(a):R_amze_S napisał(a):Niezupełnie.O tym ze ja fantazjuję o tym ze ty fantazjujesz o tym ze spuszczasz się na ryj twojej starej ,fantazjujesz ty kiedy twój pierwszy stary pcha cię od tyłu a drugi stary bierze Ci do buzi.
Kurrrr... Są inni użydkownicy tego forum, którzy nie są zainteresowani zakulisowymi igraszkami Was i Waszych Starych. 
Spierdalaj.
-
Skinless - 09-30-2006
Pozerze.
-
Otter - 10-05-2006
R_amze_S napisał(a):wunderwaffe napisał(a):R_amze_S napisał(a):Niezupełnie.O tym ze ja fantazjuję o tym ze ty fantazjujesz o tym ze spuszczasz się na ryj twojej starej ,fantazjujesz ty kiedy twój pierwszy stary pcha cię od tyłu a drugi stary bierze Ci do buzi.
Spierdalaj.
Skinless napisał(a):Pozerze.
I chuj.
-
Skinless - 10-06-2006
ichuj.org
-
Valhalla - 10-06-2006
zajebista to strona byla, dziala nadal?
-
Skinless - 10-07-2006
Nie działa ponad 2-3 lata. Ale w mym sercu na zawsze pozostanie wzorem :f Nawet ich logo mam na telefonie ;/