Forum Rockmetalshop
23-29.05 tydzien wegetarianizmu - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: 23-29.05 tydzien wegetarianizmu (/thread-23-29-05-tydzien-wegetarianizmu)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- Annunakki - 05-04-2005

Dzeyla napisał(a):moze,ale to chyba raczej kwestia indywidualna... ja mam 0 i jakos moge sie obejsc bez miesa..

no na mózg już ci padło chyba

- ReTuRn - 05-04-2005

To ja sie czuje rozgrzeszony, bo mam grupe krwi 0...

- aXe Rose - 05-04-2005

A ja B. Czyli jem co chcę Wink zdarza mi się nieraz przez parę dni praktycznie nic nie jeść, a kiedy indziej obżeram się wielkimi schaboszczakami Tongue Zależy, na co mam akurat ochotę.

- Ajana - 05-05-2005

Też mam B.I jeśli chce to będę jadła samo mięcho,a kiedy indziej samo zielsko.
Smile

- Abadon - 05-05-2005

Ja nie wiem jaką mam grupe krwi i wpierdalam co lubie i nie robie problemów Big Grin

- Annunakki - 05-05-2005

aXe Rose napisał(a):A ja B. Czyli jem co chcę Wink zdarza mi się nieraz przez parę dni praktycznie nic nie jeść, a kiedy indziej obżeram się wielkimi schaboszczakami Tongue Zależy, na co mam akurat ochotę.

B, to mongoły, czyli najbardziej pasi wam mleko i jego przetwory (chyba, że nie posiadacie enzymu do trawienia kazeiny, wtedy przejebane).

- ReTuRn - 05-05-2005

Ta, na przyklad ja mam cos nietak z kazeina, bo zazwyczaj bo wypiciu mleka mam dosc nieprzyjemne sensacje zoladkowe, podczas gdy wszystko inne jesc moge... :>

Ponoc spory odsetek populacji ma niedobor kazeiny :>

- Tomash - 05-05-2005

ReTuRn napisał(a):Ta, na przyklad ja mam cos nietak z kazeina, bo zazwyczaj bo wypiciu mleka mam dosc nieprzyjemne sensacje zoladkowe, podczas gdy wszystko inne jesc moge... :>

Ponoc spory odsetek populacji ma niedobor kazeiny :>

Mnie np. też lekko dzwiga po mleku...i cały problem polega na tym że je lubie Big Grin ale fakt, mnóstwo ludzi na to cierpi

- ReTuRn - 05-05-2005

a walsnie i tak nie znosze mleka, wiec mi to tam wisi i powiewa... Ale twarozek uwielbiam :>

- White Rabbit - 05-05-2005

borysso napisał(a):echh, jak możecie... wyobraźcie sobie taką świnkę, krówkę czy kurczaczka... mają/miały rodziny, znajomych, przyjaciół... plany na przyszłość, marzenia... a wy im to wszystko zabieracie, wy... wy... brutale jedne... Big Grin
Gdybysmy uzalali sie nad kazda swinka lub kurczaczkiem nastapilo by istne przeludnienie tych zwierzatek. Proponuje nie jes tez salaty! Przeciez w lisciach salty sa aparaty szparkowe czyli salata oddycha i tym samym zyje! Jak mozna mordowac roslinki.... Buuuuuu!;( A co do tych krowich marzen i planow.... o czym taka krowa moze marzyc? "niech po smierci przerobia mnie na dobre glany" Tongue

- Aeroth - 05-05-2005

ja co rano budzę się z myślą: "czas wpierdolić jakieś zabite zwierze" a gdy wychodzę to myślę sobie: "ooo tak właśnie zakładam skóre jakiegos zwierzęcia, ciekawe czy obdzierali je żywcem."
Niewiem jak można być vegamanem.

- Paździoch - 04-08-2007

[Obrazek: f03c7186617bc59f.jpg]

borysso napisał(a):echh, jak możecie... wyobraźcie sobie taką świnkę, krówkę czy kurczaczka... mają/miały rodziny, znajomych, przyjaciół... plany na przyszłość, marzenia... a wy im to wszystko zabieracie, wy... wy... brutale jedne... Big Grin
To jest drugi powód dla którego jem mięso

- ajron - 04-08-2007

Hmm... świnki miały plany na przyszłość? Smile
A ja nie jem czerwonego mięsa bo mi nie smakuje, za to kurczakami (tymi z marzeniami też) nie pogardzę Smile.

- balzac - 04-08-2007

nie jem bo nie lubie, nienawidze i "nigdy nie będę nawidził".

- Pearl - 04-08-2007

Też nie jadam.