-
Ramone - 02-05-2006
http://sport.onet.pl/1254937,wiadomosci.html
czaaaad ale coś czuje że na te trzy mecze tego drugiego wystawi a dudek na ławie
-
Kamael - 02-05-2006
Podobał mi się ten mecz, szybka gra, emocje, dużo walki - było ostro, a momentami wręcz brutalnie. Co do Dudka - gdy wchodził do bramki wyglądał jakby nie wiedział co się dzieje i chyba był trochę przestraszony ; ). Mam nadzieję, że ewentualnie otrzymaną szansę w tych kilku meczach wykorzysta.
-
Ghost_82 - 02-06-2006
Chvj z tym meczem, ja ubolewam nad klęską Barcy

Takiego wyniku sie nie spodziewałem

Mam nadzieje, że ten mecz, to przypadek i nie bedą dawać takich kitów w LM

No ale już na LM wrócą Ronadinho i Eto'o

Więc jestem dobrej myśli
-
Dżemik - 02-06-2006
Tej, kto sie ze mna klocil, gdy mowilem, ze Ronaldinho to polowa tej druzyny? :>
-
buubi - 02-06-2006
Dżemik napisał(a):Tej, kto sie ze mna klocil, gdy mowilem, ze Ronaldinho to polowa tej druzyny? :>
Jedna jaskółka wiosny nie czyni - Barca wtopiła jeden mecz i to nie tylko bez Ronaldunho, więc nie oceniajmy po jednym meczu. Real bez Zidane'a też wiele traci - bądźmy więc obiektywni
PS. ... i popatrzmy w tabelę
-
Ghost_82 - 02-07-2006
buubi napisał(a):Dżemik napisał(a):Tej, kto sie ze mna klocil, gdy mowilem, ze Ronaldinho to polowa tej druzyny? :>
Jedna jaskółka wiosny nie czyni - Barca wtopiła jeden mecz i to nie tylko bez Ronaldunho, więc nie oceniajmy po jednym meczu. Real bez Zidane'a też wiele traci - bądźmy więc obiektywni
PS. ... i popatrzmy w tabelę 
Tu masz racje

Barca ma wielu innych wybitnych piłkarzy, którzy równie mogą prowadzic do zwyciestw, no ale wiadomo, że Ronaldinho jest tym, na którym głownie opiera sie gra ofensywna i to on miał duży wpływ na zwycięstwa Barcy (szczególnie z Realem

) Ale tak jak to wspomniał buubi, to dopiero pierwsza taka porażka Barcy, gdzie nie było tych najważniejszych podstawowych zawodników. Poczekajmy na LM i inne mecze w lidze

Ja mysle, że to był wypadek przy pracy i raczej nie powinno im sie juz to przytrafić
-
Manowar - 02-07-2006
Senegal przegrywa z Egiptem, chujnia
-
Ghost_82 - 02-07-2006
I czym, tu sie przejmować

hock:
W czerwcu bedziesz sie przejmował naszymi orłami
EDIT: Już jest remis, więc nie płacz
-
Manowar - 02-07-2006
kurwa, Senegal przegrał
a co do naszej kadry to komentator mówił że jakaś tam drużyna za złą grę została zesłana na tydzień do obozu pracy, z naszymi też tak trzeba
-
Kamael - 02-07-2006
Z tym Senegalem to przesada, na minutę przed końcem nie podyktowany ewidentny karny ;/. Szczerze im kibicowałem (swoją drogą kibicuję im nie od dzisiaj) i trochę żal. Tymbardziej, że Egipt zrobił na mnie wrażenie takich cwaniaczków, ale może się mylę ; ). Liczę, że w finale Wybrzeże Kości Słoniowej ich pokona.
Z drugiej jednak strony zaskoczyło mnie, że bodaj jedynie dwóch graczy Egiptu gra w Europie (Mido i środkowy obrońca w jakimś tureckim klubie). Grają przecież bardzo przyzwoitą piłkę.
-
franek - 02-07-2006
Ja pamietam takiego swietnego napastnika z Egiptu, swego czasu chyba najlepszego gracza Afryki, Mustafę Hagi'ego

Mi tez szkoda Senegalu (lubie ich od czasu mundialu ostatniego), tez licze na WKS.
-
Kamael - 02-07-2006
Ej, ale o ile się nie mylę, to Mustafa Hadji jest Marokańczykiem ; ).
-
franek - 02-07-2006
Moj blad, rzeczywiscie jest z Maroka.
-
Dżemik - 02-07-2006
Ghost_82 napisał(a):Tu masz racje
Barca ma wielu innych wybitnych piłkarzy, którzy równie mogą prowadzic do zwyciestw,
W swietle ostatnich wystepow, Twoja wypowiedz brzmi jak ironia.
buubi napisał(a):Jedna jaskółka wiosny nie czyni - Barca wtopiła jeden mecz...
Hmm. A przypomnij mi jaki byl wynik pierwszego meczu z Saragossa w Copa del Rey? :> O ile mnie pamiec nie myli, to Ronaldinho gral w tym meczu. :>
Cytat:więc nie oceniajmy po jednym meczu. Real bez Zidane'a też wiele traci - bądźmy więc obiektywni 
Jakos plaga kontuzji, ktora przewinela sie na poczatku tego sezonu przez Real nie obchodzila nikogo, gdy wieszano na Krolewskich psy.

Bywalo, ze polamanych bylo i 6-7 kopaczy. A w Barcelonie zabraklo raptem 3 podstawowych zawodnikow.
Przypominaja mi sie rowniez czyjestam slowa z tego topicu, mowiace jakobyz to Barca miala dluzsza lawke niz Real. ;p
Co do Pucharu Narodow Afryki- ja tam duzo bardziej rozpaczam nad porazka Nigerii, niz jakiegostam Senegalu.
PS> Starszy pan, ktory komentowal mecz Kamerun- WKS na polskim Eurosporcie zasluguje na miano najgorszego komentatora sportowego w historii telewizji. ;\ Slowo "pieeekniee" powtarzal czesciej niz Jacus Gmoch "hehe".
-
Kamael - 02-07-2006
Dżemik napisał(a):PS> Starszy pan, ktory komentowal mecz Kamerun- WKS na polskim Eurosporcie zasluguje na miano najgorszego komentatora sportowego w historii telewizji. ;\ Slowo "pieeekniee" powtarzal czesciej niz Jacus Gmoch "hehe". 
Andrzej Janisz? Tak, chyba on ten mecz komentował razem z Tomaszem Smokowskim. Cóż, ma nawyki z radia, bo chyba w radiowej Jedynce komentuje. Nie przesadzałbym jednak, nieźle się go słucha ;P.