-
Przemek87 - 09-01-2007
no co wy nie znacie na żartach?
-
Sacred - 09-01-2007
nie. my jesteśmy normalni.
-
Przemek87 - 09-01-2007
no to szacunek
-
Ghost_82 - 09-01-2007
Ja tam ide na SLD. To co sie kurwa teraz dzieje, to przekracza wszelkie normy. A po PO tęż się niczego dobrego nie spodziewam. Widać, że za wszelką cene dążą do tych przedwczesnych wyborów i nic poza nimi ich nie obchodzi..
-
maat - 09-01-2007
Książę napisał(a):maat napisał(a):choj w dupe temu kto nie oddal glosu a ma czelnosc otwierac pysk i narzekac
w rosji czy w ameryce, pierdol się na cyce!
powiedzial co wiedzial...
-
Krzychun - 09-01-2007
Ghost_82 napisał(a):Ja tam ide na SLD. To co sie kurwa teraz dzieje, to przekracza wszelkie normy. A po PO tęż się niczego dobrego nie spodziewam. Widać, że za wszelką cene dążą do tych przedwczesnych wyborów i nic poza nimi ich nie obchodzi..
Twój problem polega na tym,ze jesteś polaczkiem o horyzoncie zawężonym do tego co się mówi w telewizji. Gdybyś miał rozeznanie w zapatrywaniach obu partii na gospodarkę(priorytet!) to wiedziałbyś,że te i SLD i PiS NICZYM się nie różnią. Obie partie są lewicowe,czego ty pokurwieńcu filozofii politycznej uczący się na "co z tą polską" nie rozumiesz myśląc pewnie,ze PiS i LPr to prawica.
Przeczytaj to sobie i się nie odzywaj
http://www.blog.gwiazdowski.pl/index.php?subcontent=1&id=107
-
Ghost_82 - 09-01-2007
Krzychun napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Ja tam ide na SLD. To co sie kurwa teraz dzieje, to przekracza wszelkie normy. A po PO tęż się niczego dobrego nie spodziewam. Widać, że za wszelką cene dążą do tych przedwczesnych wyborów i nic poza nimi ich nie obchodzi..
Twój problem polega na tym,ze jesteś polaczkiem o horyzoncie zawężonym do tego co się mówi w telewizji. Gdybyś miał rozeznanie w zapatrywaniach obu partii na gospodarkę(priorytet!) to wiedziałbyś,że te i SLD i PiS NICZYM się nie różnią. Obie partie są lewicowe,czego ty pokurwieńcu filozofii politycznej uczący się na "co z tą polską" nie rozumiesz myśląc pewnie,ze PiS i LPr to prawica.
I czym się kurwa podniecasz. Przynajmniej za SLD nie bylo takiego rozpierdolu jak teraz, a Polska nie była wystawiana na pośmiewisko. I nie porównuj PiS do SLD, bo tym przygłupom daleko do tego co osiągnęło SLD. Ci kurwa od momentu, jak zasiedli na tronie, to tylko zamykanie im w głowie było. A chuja dla kraju zrobili, dosłownie zero. A pokurwieńcem możesz nazywac swojego starego, a nie mnie gnojku.
-
Krzychun - 09-01-2007
Wskaż ekonomiczne zalety programu SLD. Rozumiem,ze go znasz? No chyba,że ograniczasz się do typowo politycznego myślenia nie dostrzegając żadnych alternatyw dla dzisiejszego establishmentu.
-
Axel - 09-01-2007
Ghost_82 napisał(a):Krzychun napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Ja tam ide na SLD. To co sie kurwa teraz dzieje, to przekracza wszelkie normy. A po PO tęż się niczego dobrego nie spodziewam. Widać, że za wszelką cene dążą do tych przedwczesnych wyborów i nic poza nimi ich nie obchodzi..
I czym się kurwa podniecasz. Przynajmniej za SLD nie bylo takiego rozpierdolu jak teraz, a Polska nie była wystawiana na pośmiewisko. I nie porównuj PiS do SLD, bo tym przygłupom daleko do tego co osiągnęło SLD. Ci kurwa od momentu, jak zasiedli na tronie, to tylko zamykanie im w głowie było. A chuja dla kraju zrobili, dosłownie zero. A pokurwieńcem możesz nazywac swojego starego, a nie mnie gnojku.
Zgadzam sie z Ghostem, były afery ale nie było takiego rozpierdolu. No i czarni pysk trzymali.
Krzychun jesteś agentem CBA lub ABW ?
-
Ghost_82 - 09-01-2007
A choćby to, że dzwigneli kraj po tym burdelu, jaki zostawiło AWS. Akurat SLD miało tego pecha, że zawsze po kims musieli sprzątać.
-
Krzychun - 09-01-2007
Ty durniu,nie bronie PiSu. Jakie to reaktywne nazwac mnie pieskiem Kaczorów kiedy tylko nie poprę opozycji.
Axel napisał(a):Krzychun jesteś agentem CBA lub ABW ?
Jestem klasycznym liberałem panie "były afery ale nie było takiego rozpierdolu"
-
RamzeS - 09-01-2007
Kurwa , Krzychun wypracuj sobie własny styl , bo na razie to jesteś marną kopią Wszebąda.
-
IstnyKurwaRomantyk - 09-01-2007
Ghost_82 napisał(a):Przynajmniej za SLD nie bylo takiego rozpierdolu jak teraz, a Polska nie była wystawiana na pośmiewisko
no cos ty
-
Axel - 09-01-2007
Krzychun napisał(a):Ty durniu,nie bronie PiSu. Jakie to reaktywne nazwac mnie pieskiem Kaczorów kiedy tylko nie poprę opozycji.
Axel napisał(a):Krzychun jesteś agentem CBA lub ABW ?
Jestem klasycznym liberałem panie "były afery ale nie było takiego rozpierdolu"
Krzychun kim ty jesteś ? studentem ekonomi ? magistrem ? czy po prostu małolatem zafascynowanym gadkami Kela na temat wolnego rynku ? bo tak cię postrzegam ?
Chłopcze a te twoje myśli polityczno ekonomiczne to tylko na papierze możesz oglądać.
-
Ghost_82 - 09-01-2007
Krzychun napisał(a):Ty durniu,nie bronie PiSu. Jakie to reaktywne nazwac mnie pieskiem Kaczorów kiedy tylko nie poprę opozycji.
A kto cie tak nazywa

Widzę, że ci na oczy coś padło, bo nie wiem skąd ty żes to wziął.