Forum Rockmetalshop
Polityka... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Polityka... (/thread-polityka)

- Krzychun - 08-31-2007

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):sam mam zamiar kandydowac, wiec bede glosowal na siebie : - )

Weź mnie i Kela na plakaty wyborcze,wygrasz na bank.

- The Stig - 08-31-2007

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nie znosze wszystkiego co ma zwiazek z komunizmem, w tym sld

możesz mi powiedzieć na jakiej płaszczyźnie dzisiejsze SLD ma związek z komuną ?

- Krzychun - 08-31-2007

Na przykład na takiej,że każdy polski komunista właśnie na nich zagłosuje.

- IstnyKurwaRomantyk - 08-31-2007

The Stig napisał(a):możesz mi powiedzieć na jakiej płaszczyźnie dzisiejsze SLD ma związek z komuną ?

pewnie wierzysz, ze dzisiejsze sld z olejniczakiem na czele nie ma nic wspolnego z tym sld z dyduchem, millerem, łapinskim, oleksym czy janikiem

zdradze ci pewnien sekret - ziemia nie jest plaskim dyskiem opartym na zolwiu i 6 krokodylach

- Przemek87 - 08-31-2007

PiS- zacofane ciule, katole, średniowieczna inkwizycja, UBeckie metody kontroli narodu

PO- kosmopolici, żydzi, sprzedajce, nikt nie umie wymowić "R", mają dziadów w wermachcie

Samoobrona- buraki, prymitywy, disco polo, zboki

LPR- naziole, kretyni, pseudokatole,giertych,homofoby, wierzejski, nie wierzą w ewolucje

SLD/LiD - komuchy, przestepcy,zydzi,

PSL- buraki jak samoobrona ale nie aż tacy, nicponie

Tak więc ja nie wiem na kogo wy chcecie głosować, jak można sie tym w ogóle pasjonować. A ci co należą do młodzieżówek jakiejkolwiek partii to aż ich żal jak można tak se życie marnować. Np ci wszyscy debile z Młodzież Kontra na TVP3. Ślepo zapatrzeni na swych idoli kretynów w sejmie.

Jak nie będzie Bubla to nie głosuje wcale. Bo wiadomo że Leszek nigdy sie nigdzie nie dostanie, ale za to urozmaica kampanię i jajca są. Można zagłosować dla niego dla żartu jako sprzeciw dla naszego chorego mainstreamu politycznego

http://pl.youtube.com/watch?v=zryZyMUGNIQ

- IstnyKurwaRomantyk - 08-31-2007

a ty to wypierdalaj

- Książę - 08-31-2007

przemek kwalifikuje się na profilaktyczny wpierdol

- Headless cadaver - 08-31-2007

Przemek87 napisał(a):mają dziadów w wermachcie

Ty masz za to dziadów, co powinni się wstydzić takiego cymbała. Mój pradziadek był Niemcem i służył w wermachcie i chuj ci w obleśne dupsko synku mamusi.

Przemek87 napisał(a):Jak nie będzie Bubla to nie głosuje wcale. Bo wiadomo że Leszek nigdy sie nigdzie nie dostanie, ale za to urozmaica kampanię i jajca są. Można zagłosować dla niego dla żartu jako sprzeciw dla naszego chorego mainstreamu politycznego

Dla żartu to cię stara wysrała, ale stary uznał że nieśmieszne, więc spuścił wodę.

- The Stig - 08-31-2007

Krzychun napisał(a):Na przykład na takiej,że każdy polski komunista właśnie na nich zagłosuje.

jak w polsce był komuna to mnie nie było Laughing

Cytat:pewnie wierzysz, ze dzisiejsze sld z olejniczakiem na czele nie ma nic wspolnego z tym sld z dyduchem, millerem, łapinskim, oleksym czy janikiem

Istny - pierdoli mnie co SLD ma wspolnego z Millerem i społką. Dla mnie liczy sie to co mówią i chcą robić oraz to jakie mają cele. Osobiscie sobie cenie Olejniczaka, Kalisza, Panią Senyszyn, Pana Napieralskiego i wielu polityków SLD.

Alternatywą jedynie zostaje PO - ale bez Donalda i Rokity. Od Kaczorów różnią sie tylko nazwiskiem i imagem. Ale fajnieby było gdyby np. Senator Niesiołowski czyteż Komorowski objeli stery PO.

I po wyborach koalicja SLD z PO to jedyne i najrozsądniejsze wyjscie z dzisijeszego kryzysu.

- statekx - 08-31-2007

jacy agresywni

- Krzychun - 08-31-2007

Cytat:I po wyborach koalicja SLD z PO to jedyne i najrozsądniejsze wyjscie z dzisijeszego kryzysu.

Ale jesteś kurwa głupi. Wyjściem z kryzysu jest RADYKALNA obniżka podatków,prywatyzacjaConfusedłużby zdrowia,szkolnictwa,systemu emerytalnego etc. Poza tym: denacjonalizacja pieniądza,zniesienie systemu koncesyjnego,likwidacja opieki społecznej ,całkowita liberalizacja handlu międzynarodowego,likwidacja kodeksu pracy i wiele innych,ktorych ani PO ani SLD nie przewiduje.

The Stig napisał(a):Osobiscie sobie cenie Olejniczaka, Kalisza, Panią Senyszyn, Pana Napieralskiego i wielu polityków SLD.

Cenisz też robienie sobie zdjęć na armacie w skórzanych ciuchach za 1300zł.

- The Stig - 08-31-2007

Krzychun napisał(a):
Cytat:I po wyborach koalicja SLD z PO to jedyne i najrozsądniejsze wyjscie z dzisijeszego kryzysu.

Ale jesteś kurwa głupi. Wyjściem z kryzysu jest RADYKALNA obniżka podatków,prywatyzacjaConfusedłużby zdrowia,szkolnictwa,systemu emerytalnego etc. Poza tym: denacjonalizacja pieniądza,zniesienie systemu koncesyjnego,likwidacja opieki społecznej ,całkowita liberalizacja handlu międzynarodowego,likwidacja kodeksu pracy i wiele innych,ktorych ani PO ani SLD nie przewiduje.

The Stig napisał(a):Osobiscie sobie cenie Olejniczaka, Kalisza, Panią Senyszyn, Pana Napieralskiego i wielu polityków SLD.

Cenisz też robienie sobie zdjęć na armacie w skórzanych ciuchach za 1300zł.

kurwa pacanie łysy zeby co kolwiek mozna było znowelizowac to trza napierw jakis rząd utworzyć. A jak narazie to mamy police polityczną, a nie rząd. Wiec nie swiruj mi tutaj.

- Krzychun - 08-31-2007

Twoja stara łysy pacan.

- The Stig - 08-31-2007

dojebałes jak łysy warkoczem o kant kuli

- Otter - 08-31-2007

Albo Twoja stara podczas porodu w stodole na stogu siana. Na jedno wychodzi.