Forum Rockmetalshop
Śpiewacie sobie??? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Śpiewacie sobie??? (/thread-%C5%9Bpiewacie-sobie)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

- Dementor - 11-19-2004

Dzisiaj jak szedlem troche kilosów z buta do domu....przylapalem sie na spiewaniu Smile

- Vanilie - 11-20-2004

spiewamy sobie.

- gorzka - 02-26-2005

Czasem jak usłysze jakąś piosenke, nie wiem w radiu, w telewizji, to potrafie sobie tak cały dzien chodzic i mimowolnie ja nucić Tongue
Śpiewać każdy może, ale nie każdy umie Crying or Very Sad
Ogólnie odczas słuchania muzyki i na polepszenei humorku Tongue

- Pandora - 02-26-2005

gorzka napisał(a):Śpiewać każdy może, ale nie każdy umie Crying or Very Sad

"Ale nie o to chodzi, jak co komu wychodzi" Laughing

- Tomash - 02-26-2005

Ja podspiewuje czasem do płyt(jak nie ma nikogo w domu), czasem wydzieram się na imprezach(oczywiście po odpowiednim znieczuleniu), a także udzielam się wokalnie(śpiewem tego nie nazwe Laughing ) w chwilowo zawieszonym ultra - brutal - true - grindowym projekcie Vegetarian Corpse Big Grin (wkrótce rusza strona 8) ) poza tym raczej unikam dzielenia sie ze światem swoim śpiewem Smile

- Neth - 02-26-2005

a ktoz nie spiewa jak jest pod wplywem??? mnie sie prawie zawsze zdarza wybelkotac jakis tekst piosenki a nastepnego dnia slysze "jak to ja uroczo spiewalem pod stolem".

- Ajana - 02-26-2005

Śpiewam,ale tylko jak nikogo nie ma w pobliżu.
Laughing

- hEx - 02-26-2005

ja sobie przy goleniu przedchwilą spiewałem Big Grin...i się zaciołem :/... Rolleyes

- Emma - 02-26-2005

spiewac kazdy mzoe ;P ..
czasami sobei spiewam ..
najczesciej jak jedziemy busem na zawody .. wtedy biedny pan kierowca musi sluchac mnie i mojej kumpeli Laughing i ogolnie jak jade z kims samochodem to mnie czesto lapie schiza na spiewanie :p

- mind.in.a.box - 02-26-2005

Ja tam sobie lubię pośpiewać przed komputerem, chociaż tak jak tu już kilka osób napisało, wcześniej upewniam się, że nikt mnie nie słyszy Wink

- agnes - 02-26-2005

Przy ludziach wolę nie śpiewać… Smile
Chociaż zdarza mi się. Np. wczoraj szłam z koleżanką do szkoły i umilałyśmy sobie drogę (innym raczej nie Big Grin ) śpiewaniem piosenki o krasnoludkach. A że znałyśmy tylko pierwszy wers, dalej śpiewałyśmy tararararararara hopsasa. Nikt nam nie zwrócił uwagi, więc chyba nie nie było tak źle Laughing

- kLuCz - 02-26-2005

tylko po wypiciu co najmniej trzech piw Angry

- gorzka - 02-26-2005

Dla nas z qmpelą wcale nie potrzebne są napoje powrzechnie uznane za wyskokowe, żeby zachowywać się zupełnie anormalnie Wink Idziemy sobie przez miasto i na drugim końcu ulicy słyszą jak podspiewujemy np. Systema =]] Laughing Laughing

- aXe Rose - 02-26-2005

gorzka napisał(a):Dla nas z qmpelą wcale nie potrzebne są napoje powrzechnie uznane za wyskokowe, żeby zachowywać się zupełnie anormalnie Wink Idziemy sobie przez miasto i na drugim końcu ulicy słyszą jak podspiewujemy np. Systema =]] Laughing Laughing
My z kumplami po wyłojeniu butelki szampana i 12 (!) piw we trzech w ok. pół godziny (!!!!) zaczęliśmy się nagrywać na karaoke... efekty sobie wyobrażacie...

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 02-27-2005

Ja tam pod prysznicem zawsze ale to zawsze spiewam. Glos swoj uwazam za fajny ( sluch do spiewania tez mam dobry ). Ale nie lubie spiewac przed kims - przynajmniej narazie.