Forum Rockmetalshop
Gitarzyści - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Dział Ogólnomuzyczny (https://forum.metalhead.pl/forum-dzia%C5%82-og%C3%B3lnomuzyczny)
+--- Wątek: Gitarzyści (/thread-gitarzy%C5%9Bci)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

- statekx - 07-31-2005

-Kerry King
-Mantas
-Mille Petrozza
-Popcorn
-Kirk Hammet

jest jeszcze kilku ale na pierwsza mysl przyszli mi oni.

- Beast King - 08-01-2005

Eric Clapton
Jimi Hendrix
Yngwie Malmsteen
Angus Young
David Gilmour

EDIT: zapomniałem dodać Gary'ego Moore'a, od którego właściwie wszystko się zaczęło Smile

- Ryhtyk - 08-01-2005

Mam kilku ulubionych

Mark Tremonti
Joe Satriani
Joe Perry
Slash
Jimmy Page
Jimi Hendrix

- Quostek - 08-04-2005

Tom Morello
Daron Malakian
Jimmy Page
The Edge
Jimi Hendrix

I oczywiście zaraz mnie zbluzgacie bo do moich ulubieńców zalicza się Wes Borland. Szkoda że nie jesteście tolerancyjni Sad

- ReTuRn - 08-04-2005

Cytat:Szkoda że nie jesteście tolerancyjni

Tolerancji już nawet nie poruszaj, bo xle to się skończy...

(Ja nie jestem tolerancyjny :p )

- Hethell - 08-04-2005

Cytat:Szkoda że nie jesteście tolerancyjni
dostaje piany na pysku i zgrzytam zebami jak slysze takie hasla po raz milionowy na tym forum

- Slow - 08-08-2005

Moi faworyci to:
Maciej Maleńczuk i Carlos Santana Big Grin 8)
Quostek napisał(a):I oczywiście zaraz mnie zbluzgacie bo do moich ulubieńców zalicza się Wes Borland. Szkoda że nie jesteście tolerancyjni Sad
Wiesiu i Fredziu Big Grin

- Beast King - 08-08-2005

Z Maleńczuka jest taki gitarzysta i w ogóle muzyk, jak z kangura kontener :?

- Ryhtyk - 08-08-2005

Beast King napisał(a):Z Maleńczuka jest taki gitarzysta i w ogóle muzyk, jak z kangura kontener :?

A Maleńczuk gra? ja nigdy go nie widziałem z gitarą w ręku, no ale w sumie zbytni to się nim nie interesuje

- Beast King - 08-08-2005

Ryhtyk napisał(a):
Beast King napisał(a):Z Maleńczuka jest taki gitarzysta i w ogóle muzyk, jak z kangura kontener :?

A Maleńczuk gra? ja nigdy go nie widziałem z gitarą w ręku, no ale w sumie zbytni to się nim nie interesuje

Raz go widziałem w telewizji z gitarą w ręku. Najpierw przez kilka minut pierdolił bez sensu, ale i tak robił to znacznie lepiej niż śpiewał i grał chwilę potem. Big Grin

- aXe Rose - 08-08-2005

Maleńczuk to imo kolejny laluś, który udaje gwiazdę rocka. Ostatnio pełno ich w Polsce - por. Makowiecki.

- Tomash - 08-08-2005

aXe Rose napisał(a):Maleńczuk to imo kolejny laluś, który udaje gwiazdę rocka.

oooj nie wiesz co piszesz. Niepotrzebnie wszyscy kojarzą go tylko z pudelsami, z których notabene niedawno odszedł. Przecież on nawet nie był tam w pierwszym skłądzie... posłuchajcie homo twist, poczujcie różnice Laughing

- Beast King - 08-09-2005

Różnica między Maleńczukiem a Makowieckim jest taka, że ten pierwszy to spedalony dziad, a ten drugi to zniewieściały dzieciak Big Grin

- Lech - 08-09-2005

Co nie zmienia faktu ze zarowno w jednym jak i w drugim przypadku wieje cwelostwem na kilometr Angry

- HateRox - 08-10-2005

moim skromnym zdaniem do czolowki gitrzystow maleza:
1. Alexi Laiho,
2. David Moustaine,
3. J. Hendrix,
4. Slash*

*- liczba porzadkowa nie jest kolejnoscia w jakiej ja ich rozpatruje Big Grin