-
statekx - 07-31-2005
-Kerry King
-Mantas
-Mille Petrozza
-Popcorn
-Kirk Hammet
jest jeszcze kilku ale na pierwsza mysl przyszli mi oni.
-
Beast King - 08-01-2005
Eric Clapton
Jimi Hendrix
Yngwie Malmsteen
Angus Young
David Gilmour
EDIT: zapomniałem dodać Gary'ego Moore'a, od którego właściwie wszystko się zaczęło
-
Ryhtyk - 08-01-2005
Mam kilku ulubionych
Mark Tremonti
Joe Satriani
Joe Perry
Slash
Jimmy Page
Jimi Hendrix
-
Quostek - 08-04-2005
Tom Morello
Daron Malakian
Jimmy Page
The Edge
Jimi Hendrix
I oczywiście zaraz mnie zbluzgacie bo do moich ulubieńców zalicza się Wes Borland. Szkoda że nie jesteście tolerancyjni
-
ReTuRn - 08-04-2005
Cytat:Szkoda że nie jesteście tolerancyjni
Tolerancji już nawet nie poruszaj, bo xle to się skończy...
(Ja nie jestem tolerancyjny :p )
-
Hethell - 08-04-2005
Cytat:Szkoda że nie jesteście tolerancyjni
dostaje piany na pysku i zgrzytam zebami jak slysze takie hasla po raz milionowy na tym forum
-
Slow - 08-08-2005
Moi faworyci to:
Maciej Maleńczuk i Carlos Santana

8)
Quostek napisał(a):I oczywiście zaraz mnie zbluzgacie bo do moich ulubieńców zalicza się Wes Borland. Szkoda że nie jesteście tolerancyjni 
Wiesiu i Fredziu
-
Beast King - 08-08-2005
Z Maleńczuka jest taki gitarzysta i w ogóle muzyk, jak z kangura kontener :?
-
Ryhtyk - 08-08-2005
Beast King napisał(a):Z Maleńczuka jest taki gitarzysta i w ogóle muzyk, jak z kangura kontener :?
A Maleńczuk gra? ja nigdy go nie widziałem z gitarą w ręku, no ale w sumie zbytni to się nim nie interesuje
-
Beast King - 08-08-2005
Ryhtyk napisał(a):Beast King napisał(a):Z Maleńczuka jest taki gitarzysta i w ogóle muzyk, jak z kangura kontener :?
A Maleńczuk gra? ja nigdy go nie widziałem z gitarą w ręku, no ale w sumie zbytni to się nim nie interesuje
Raz go widziałem w telewizji z gitarą w ręku. Najpierw przez kilka minut pierdolił bez sensu, ale i tak robił to znacznie lepiej niż śpiewał i grał chwilę potem.
-
aXe Rose - 08-08-2005
Maleńczuk to imo kolejny laluś, który udaje gwiazdę rocka. Ostatnio pełno ich w Polsce - por. Makowiecki.
-
Tomash - 08-08-2005
aXe Rose napisał(a):Maleńczuk to imo kolejny laluś, który udaje gwiazdę rocka.
oooj nie wiesz co piszesz. Niepotrzebnie wszyscy kojarzą go tylko z pudelsami, z których notabene niedawno odszedł. Przecież on nawet nie był tam w pierwszym skłądzie... posłuchajcie homo twist, poczujcie różnice
-
Beast King - 08-09-2005
Różnica między Maleńczukiem a Makowieckim jest taka, że ten pierwszy to spedalony dziad, a ten drugi to zniewieściały dzieciak
-
Lech - 08-09-2005
Co nie zmienia faktu ze zarowno w jednym jak i w drugim przypadku wieje cwelostwem na kilometr
-
HateRox - 08-10-2005
moim skromnym zdaniem do czolowki gitrzystow maleza:
1. Alexi Laiho,
2. David Moustaine,
3. J. Hendrix,
4. Slash*
*- liczba porzadkowa nie jest kolejnoscia w jakiej ja ich rozpatruje