-
The_hanged_man - 12-31-2006
Przedstawiciele niemieckiego heavy wydali ostatnio płytke, a jak ktoś wydaje płytke to koncerty robi...
Type o Negative miesiąc przed MM też mają plany wydawnicze.
-
Tomash - 01-02-2007
kolejny wykonawca - Jorn Lande
-
Danzig - 01-02-2007
hę ? a co to ? ...
-
Tomash - 01-02-2007
ex wokal Company of snakes, Ark, Beyond Twilight, Masterplan i Malmsteena.
-
Danzig - 01-02-2007
cholera liczyłem na coś mocniejszego ...
-
The_hanged_man - 01-02-2007
Czekamy dalej, może coś jeszcze przywalą.
-
Danzig - 01-03-2007
oby oby ... skład już jest dość poważny ale coś by sie jeszcze przydało
-
The_hanged_man - 01-03-2007
Przydały by się browary do kupienia płycie
ale organizacja martwi o to by różne rzeczy na scene nie lecialy.
Raz mnie koleś z kielbasą nie chcial wpuścić

(obiad)
Na moje pytanie ile osób można zabić kielbasą zareagowal pluciem ogniem itp...
-
Acrid - 01-11-2007
Rzucili wczoraj ochlap njusowy.
Blaze: życiowy show podczas Metalmanii 2007!
Blaze Bayley będzie gwiazdą tegorocznej edycji Metalmanii. Jak przyznał Blaze na swojej oficjalnej stronie
www.planetblaze.com, nie może się doczekać spotkania z polskimi fanami, czyli najtwardszą i najgłośniejszą publiką.
"To wspaniale mieć szansę powrócić na scenę przed polskimi fanami. Zagramy prawdopodobnie kilka utworów z "X Factor" i "Virtual XI" z Iron Maiden oraz kawałki pochodzące z moich własnych albumów."
Huhu. Ja tam i tak nie moge sie doczekac
Happy Little Boozer na zywca ;)
-
Acrid - 01-12-2007
Hm, dziwne, ze juz plakaty rzucaja, ani nie wiadomo co z mala scena, ani co dokladnie z duza. Goscie Specjalni brzmi malo optymistycznie.
-
Danzig - 01-12-2007
Acrid napisał(a):Goscie Specjalni brzmi malo optymistycznie.
Dadzą zapewne coś na odwal się ...
pierwsze dwie linijki prezentują się naprawdę zajebiście, potem jest już słabiej ... dużo słabiej
-
Ambivalent - 01-12-2007
na razie skład taki sobie. Oprocz Testament i Entombed nic szczegolnie ciekawego. Pewnie jeszcze z 2-3 zachodnie zespoly sie pojawia.
-
Danzig - 01-12-2007
Ambivalent napisał(a):Oprocz Testament i Entombed nic szczegolnie ciekawego
tożto MDB przybędzie !
-
Tomash - 01-12-2007
Ambivalent napisał(a):na razie skład taki sobie. Oprocz Testament i Entombed nic szczegolnie ciekawego
Ale też - poza 2tm2,3 - brak jakichś większych patologii
-
Acrid - 01-15-2007
Metalmania 2007: Paradise Lost zarejestruje DVD
Podczas tegorocznej edycji Metalmanii Paradise Lost zarejestruje DVD. Na forum zespołu fani mogą wypowiadać się co do utworów, które chcieliby usłyszeć na żywo w âSpodkuâ .
â
Jeśli chcielibyście zasugerować, jaki utwór natrafić na DVD, wpadnij na nasze forum. Jeżeli jesteś zalogowany, możesz głosować na album w tym temacie oraz napisać, który utwór chciałbyś zobaczyć. Pamiętajcie, że weźmiemy to pod uwagę, choć nie gwarantujemy, że wszystkie Wasze propozycje trafia na ostateczną tracklistę.â â czytamy na stronie zespołu.
Paradise Lost wkrótce wkroczą do studia, aby zarejestrować swój jedenasty w karierze album. Producentem ma być Rhys Fulber, zaś mixem ma zająć się Mike Fraser. Album ma ukazać się wczesną wiosną nakładem Century Media.
Forum Paradise Lost