Forum Rockmetalshop
Avril Lavigne - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (https://forum.metalhead.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Avril Lavigne (/thread-avril-lavigne)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- Tuomasss - 07-13-2005

Jak się jest fanem to koncert zawsze jest niezapomnianym przeżyciem...

- inkax - 10-26-2005

ta
szczególnie avril ;]
ale ciii...
ja jej kiedyś słuchałam ;p
ale losing grip ze strony muzycznej mi się podoba. w teksty tej ambitnej kobiety <która już nie chce być chłopczyyyycąąą!> się nie zagłębiam ;p

- Angel of death - 10-29-2005

nie lubie dziewuchy.. zakłamana jest i zrobi wszytko by wypromowac plyte Evil or Very Mad

- Wars - 10-29-2005

Angel of death napisał(a):nie lubie dziewuchy.. zakłamana jest i zrobi wszytko by wypromowac plyte Evil or Very Mad
Tak jak 90% artystów...

- Prisca - 10-29-2005

warsadal napisał(a):
Angel of death napisał(a):nie lubie dziewuchy.. zakłamana jest i zrobi wszytko by wypromowac plyte Evil or Very Mad
Tak jak 90% artystów...

Ha! Cóż za trafne podsumowanie (:

- Morte - 10-29-2005

Prisca napisał(a):
warsadal napisał(a):
Tak jak 90% artystów...

Ha! Cóż za trafne podsumowanie (:

"Wszyscy artyści to prostytutki..." 8)

- Krzychun - 10-30-2005

ej dzisiaj dorwalem cower "Fuel" Metallici wykonywany przez Avril..sesrałem sie Crying or Very Sad

- Angel of death - 10-30-2005

warsadal napisał(a):
Tak jak 90% artystów...

ale ona jest szczególnie Laughing Laughing Big Grin

- Kar Lin - 11-20-2005

Cytat:Poprostu nie znacie jej

a ty znasz?

Jej gra na gitarze to jedna wielka lipa. 3-4 chwyty zna i już szpan (dogłębne oględziny teledysków live- błe).
Myślę, że najlepszym podsumowaniem jej twórczości jest artykuł, który pojawił się już-nie-pamiętam-gdzie po jej koncercie w Polsce. 2 tys. ludzi- a na bilety była podobno promocja 2 w cenie 1 na dzień dziecka Big Grin
Mam znajomą fankę AL- zachwyca się, jaka ona jest inna od Britney, a ostatnio u niej w pokoju zobaczyłam plakat, który mnie zagiął. Lavigne z blond sianem na głowie i różową bluzą Von Dutch :? Punk w natarciu.
A, zapomniałabym o plakatach, na których A jest ubrana w ciuchy z różowymi czaszkami ect. Confusedhock:
Szkoda mi dziewczyny (mam na myśli znajomą). Choć ostatnio przerzuca się na- podobno bardziej mhroczny- Green Day i Tokio Hotel Rolleyes [/quote]

- aXe Rose - 11-20-2005

Avril to dla mnie muzyka, przy której mogę co najwyżej powygłupiać się na jakiejś imprezie. Pod tym względem nie jest aż taka zła Tongue

- Acrid - 11-20-2005

Kar Lin napisał(a):Jej gra na gitarze to jedna wielka lipa. 3-4 chwyty zna i już szpan (dogłębne oględziny teledysków live- błe).

Ty chyba nie wiesz ile porzadnych piosenek powstalo na 3-4 chwytach ;)

- aXe Rose - 11-20-2005

Acrid napisał(a):
Kar Lin napisał(a):Jej gra na gitarze to jedna wielka lipa. 3-4 chwyty zna i już szpan (dogłębne oględziny teledysków live- błe).

Ty chyba nie wiesz ile porzadnych piosenek powstalo na 3-4 chwytach Wink
Chociażby Rape Me Smile

- ReTuRn - 11-20-2005

3/4 repertuaru Nirvany powstało na 3-4 chwytach, nie tylko Rape Me. Trudniej znzleźć w ich repertuarze jakieś inne (no niech będzie Lithum Wink)

- Pearl - 11-20-2005

A kapele punkowe? To dopiero proste chwyty gitarowe. Prosta muzyka, proste chwyty. PROSTE Smile

- aXe Rose - 11-20-2005

Pearl napisał(a):A kapele punkowe? To dopiero proste chwyty gitarowe. Prosta muzyka, proste chwyty. PROSTE Smile
I właśnie dlatego wolę metal Tongue