-
Tuomasss - 07-13-2005
Jak się jest fanem to koncert zawsze jest niezapomnianym przeżyciem...
-
inkax - 10-26-2005
ta
szczególnie avril ;]
ale ciii...
ja jej kiedyś słuchałam ;p
ale losing grip ze strony muzycznej mi się podoba. w teksty tej ambitnej kobiety <która już nie chce być chłopczyyyycąąą!> się nie zagłębiam ;p
-
Angel of death - 10-29-2005
nie lubie dziewuchy.. zakłamana jest i zrobi wszytko by wypromowac plyte
-
Wars - 10-29-2005
Angel of death napisał(a):nie lubie dziewuchy.. zakłamana jest i zrobi wszytko by wypromowac plyte 
Tak jak 90% artystów...
-
Prisca - 10-29-2005
warsadal napisał(a):Angel of death napisał(a):nie lubie dziewuchy.. zakłamana jest i zrobi wszytko by wypromowac plyte 
Tak jak 90% artystów...
Ha! Cóż za trafne podsumowanie (:
-
Morte - 10-29-2005
Prisca napisał(a):warsadal napisał(a):Angel of death napisał(a):nie lubie dziewuchy.. zakłamana jest i zrobi wszytko by wypromowac plyte 
Tak jak 90% artystów...
Ha! Cóż za trafne podsumowanie (:
"Wszyscy artyści to prostytutki..." 8)
-
Krzychun - 10-30-2005
ej dzisiaj dorwalem cower "Fuel" Metallici wykonywany przez Avril..sesrałem sie
-
Angel of death - 10-30-2005
warsadal napisał(a):Angel of death napisał(a):nie lubie dziewuchy.. zakłamana jest i zrobi wszytko by wypromowac plyte 
Tak jak 90% artystów...
ale ona jest szczególnie
-
Kar Lin - 11-20-2005
Cytat:Poprostu nie znacie jej
a ty znasz?
Jej gra na gitarze to jedna wielka lipa. 3-4 chwyty zna i już szpan (dogłębne oględziny teledysków live- błe).
Myślę, że najlepszym podsumowaniem jej twórczości jest artykuł, który pojawił się już-nie-pamiętam-gdzie po jej koncercie w Polsce. 2 tys. ludzi- a na bilety była podobno promocja 2 w cenie 1 na dzień dziecka
Mam znajomą fankę AL- zachwyca się, jaka ona jest inna od Britney, a ostatnio u niej w pokoju zobaczyłam plakat, który mnie zagiął. Lavigne z blond sianem na głowie i różową bluzą Von Dutch :? Punk w natarciu.
A, zapomniałabym o plakatach, na których A jest ubrana w ciuchy z różowymi czaszkami ect.

hock:
Szkoda mi dziewczyny (mam na myśli znajomą). Choć ostatnio przerzuca się na- podobno bardziej mhroczny- Green Day i Tokio Hotel

[/quote]
-
aXe Rose - 11-20-2005
Avril to dla mnie muzyka, przy której mogę co najwyżej powygłupiać się na jakiejś imprezie. Pod tym względem nie jest aż taka zła
-
Acrid - 11-20-2005
Kar Lin napisał(a):Jej gra na gitarze to jedna wielka lipa. 3-4 chwyty zna i już szpan (dogłębne oględziny teledysków live- błe).
Ty chyba nie wiesz ile porzadnych piosenek powstalo na 3-4 chwytach ;)
-
aXe Rose - 11-20-2005
Acrid napisał(a):Kar Lin napisał(a):Jej gra na gitarze to jedna wielka lipa. 3-4 chwyty zna i już szpan (dogłębne oględziny teledysków live- błe).
Ty chyba nie wiesz ile porzadnych piosenek powstalo na 3-4 chwytach 
Chociażby Rape Me
-
ReTuRn - 11-20-2005
3/4 repertuaru Nirvany powstało na 3-4 chwytach, nie tylko Rape Me. Trudniej znzleźć w ich repertuarze jakieś inne (no niech będzie Lithum

)
-
Pearl - 11-20-2005
A kapele punkowe? To dopiero proste chwyty gitarowe. Prosta muzyka, proste chwyty. PROSTE
-
aXe Rose - 11-20-2005
Pearl napisał(a):A kapele punkowe? To dopiero proste chwyty gitarowe. Prosta muzyka, proste chwyty. PROSTE 
I właśnie dlatego wolę metal