-
Atreju - 05-14-2005
Phi... stare i niemodne już forum. Będzie z jakieś pół roku albo więcej jak zostałem tam zbanowany
-
aXe Rose - 05-14-2005
Cytat:v3nom3n jest najwyraźniej kandydatem do opuszczenia forum. Nie zawracajcie sobie nim głowy
-
Axel - 05-15-2005
i forum ma nowego usera

a zostal nim Satyricon

ciekawe za ile mnie zbanuja ?
pierwszy temat zapraszam do dyskusji
http://www.epic-metal.com/host/poland/board/viewtopic.php?p=23400#23400
-
Scully - 05-15-2005
hegemon88 napisał(a):Scully napisał(a):Z największą przyjemnością, Bracie!
http://www.epic-metal.com/host/poland/board/index.php
Ja pierdole, przeca to jest forum dla totalnych pedalow i cweli.
Więc po jakimś czasie robienia sobie jaj te pedały i cwele mnie wywaliły, ot co
a zabawa jest przednia. Zostałam konfidentką wczoraj
-
Dżemik - 05-15-2005
To fajnie.. Ale ten temat nie jest od tego, zeby relacjonowac Wasze poczynania na tamtejszym forum..
-
Alsvartr - 05-15-2005
A od czego??Chyba nie od chwalenia Hammerfalla

Zrseztą nie wychodzą poza ramy topicu
-
aXe Rose - 05-15-2005
Już założyłem temat o tym forum - w dziale humor
-
Robson - 05-22-2005
Potym jak przeczytałem pierwsze dwie strony tego tematu to już czytać mi się odechciało... Tutaj przejawia się Wasz brak tolerancji do innych zespołów i osób, które ich słuchają... Pewnie sądzicie, że tylko zespoły, których wy słuchacie są dobre, lecz tak nie jest... Jeżeli twierdzicie iż HF jest gejowski to spójrzcie w lusterko, może stać tam jeszcze większy gej...
-
aXe Rose - 05-22-2005
Robson napisał(a):Potym jak przeczytałem pierwsze dwie strony tego tematu to już czytać mi się odechciało... Tutaj przejawia się Wasz brak tolerancji do innych zespołów i osób, które ich słuchają... Pewnie sądzicie, że tylko zespoły, których wy słuchacie są dobre, lecz tak nie jest... Jeżeli twierdzicie iż HF jest gejowski to spójrzcie w lusterko, może stać tam jeszcze większy gej...
Czytaj ze zrozumieniem...
Po raz n-ty powtarzam, że gdyby założyli forum o Venomie, którego ubóstwiam, a posty byłyby na tym samym poziomie, to też bym po tym forum jechał.
-
Robson - 05-22-2005
Zabawe se znaleźliście...
-
aXe Rose - 05-22-2005
Lepsza taka zabawa niż przyklaskiwanie głupocie...
-
Robson - 05-22-2005
Nie musisz pisać jak coś Ci nie pasuje...
-
Axel - 05-22-2005
ty tesh jesli ci nie pasuje sposob bycia na forum to droga wolna.

hock:

a nie sie czepiasz, kazdy moze wyrazic swa opinie na dany temat to mzoesz sie jedynie z tym nie zgodzic lub to poprzec.
-
ReTuRn - 05-22-2005
Cytat:Jeżeli twierdzicie iż HF jest gejowski to spójrzcie w lusterko, może stać tam jeszcze większy gej...
Czyzbys mial doswiadczenie z postrzeganiem geji w lustrze? :?
-
Robson - 05-22-2005
n/c