-
Tuomasss - 03-16-2005
I po diobła żeś to powiedział?! To miała tajemnica być, a teraz wszystcy będą wiedzieć :? Zaraz na nas naślą dywizje emerytek-dewotek i księdza z wodą śięconą...
-
aXe Rose - 03-16-2005
i Rydzyk-Patrol... cholera, za długi jęzor mam...
- Anonymous - 03-16-2005
aXe Rose napisał(a):cholera, za długi jęzor mam...
nie przejmuj się, i tak wygramy
Więc Wóje pompujmy razem jeszcze więcej :!:
Tuomasss: jeszcze po zgrzewce Warek ? czy przerzucamy się na jakieś inne piwka? A może coś mocniejszego ?
PS: Widzę że u tylko ja i Tuomasss pijemy na zdrowie \\\Alucard///'a i Slayerd'a
Co do egzekucji: muszą być krwaaaaaaweeee :!: i widowiskowe. Każda powinna być inna. Nie mogą być takie same :!:
-
aXe Rose - 03-16-2005
Ja też piję

i to ostatnio aż za dużo. No i nawet nie chcę myślec, w jakim stanie w piątek wrócę do domu
-
hier_kommt_die_sonne - 03-16-2005
Ja moge z Wami wypić jak coś
-
Tuomasss - 03-16-2005
Demon, a może teraz jakie tyskie, albo żywca machniemy, tak dla odmiany? No chyba, że winko komandos
Co do egzekucj to maksymalnie różnorodne i sadystyczne muszą być: proponuję do zestawu tortur włączyć szatańskie łaskotki.
- Anonymous - 03-16-2005
aXe Rose, hier_kommt_die_sonne: zapraszamy, co preferujecie, bo my z Tuomasss'em od kilku dni jedziemy na warkach
Tuomasss napisał(a):Demon, a może teraz jakie tyskie, albo żywca machniemy, tak dla odmiany? No chyba, że winko komandos
Co do egzekucj to maksymalnie różnorodne i sadystyczne muszą być: proponuję do zestawu tortur włączyć szatańskie łaskotki.

No już mi się te warki trochę znudziły

Teraz może tyskie
A co to za diabelskie winko "komandos" ? Zresztą po co się pytam... Tuomasss dawaj !!! Zaraz będę wiedział
Co do szatańskich łaskotek to proponuje stosować je już po wszystkim, czyli na końcu egzekucji
-
aXe Rose - 03-16-2005
a bogaty jest sztab wyborczy?? Bo jeśli tak, to poproszę Smirnoffa
- Anonymous - 03-16-2005
aXe Rose napisał(a):a bogaty jest sztab wyborczy?? Bo jeśli tak, to poproszę Smirnoffa 
baaaaardzo bogaty, wnioskuję to stąd, że za wyjawienie przeciwników i wrogów, dostaje się dożywotnio: browary i ich dowóz do domu =)
-
Slayerd - 03-16-2005
aXe Rose napisał(a):a bogaty jest sztab wyborczy?? Bo jeśli tak, to poproszę Smirnoffa 

Ostatnio mamy tylko finlandię i absoluta na składzie.

A co do dwóch naszych najaktywniejszych wyborców: może być "Lech"?
Bo już cały monopol wykupiłem na potrzeby kampani w moim mieście i tylko to zostało na półkach.
-
Acrid - 03-16-2005
Slayerd napisał(a)::arrow: Ostatnio mamy tylko finlandię na składzie.
Jak to ta w plastikowym opakowaniu bez banderoli to ja sie nie pisze (; Jedne 0,5 czerwona mam za soba i mile nie wspominam ;D Co za rozpalka do grilla :P
-
Tuomasss - 03-16-2005
[ otwiera drzwi z buta, wchodzi, stawia na stole dwie butleki, podłego, acz kultowego siarkofruta:KOMANDOS]
Demon, łapaj flaszeczkę, tylko ostrożnie, bo to harkorowy towar
Slayerd, Lech jak najbardziej właściwy wybór! Jak to się mówi: dobry Lech nie jest zły.
Do wszystkich: nasze wątroby chyba nie przetrzymają tej kampanii, ale co tam
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 03-16-2005
Kurwa. Ale sie na ostatnim zebraniu najebalem. Jedno co pamietam to Tuomasss tanczacy topless na stole z butelka komandosa w reku. Pod tym stolem lezal chyba Demon ze Slayerdem - nie wiem co tam robili. A pandora lepila sie do Axe Rose. Ale jednak musialem za duzo wypic.
Co do egzekucji. Dobry byl pomysl odrabywania kawalkow ciala. Mozemy dodac nabijanie na pal oraz cwiczenia z tzw 'gruszka'. Ja dorzuce jeszcze tylko, ze rany nazych przeeciwnikow musza byc tamowane ( zeby dluzej cierpieli ). Najlepiej zasklepic je rozgdzanym do czerwonosci zelazem.
Tak tu pijemy a do zarcia tylko ciastka ... Co polecacie do zalatwienia do menu. ja bym walnal jakies chinskie albo cos w tym stylu ( oczywiscie ogorki do tego smirnoffa, ktorego ciezarowka podaza z Gdanska do naszego sztabu

).
Re: Hmmm -
Pandora - 03-16-2005
\\\ AlucarD /// napisał(a):Jedno co pamietam to Tuomasss tanczacy topless na stole z butelka komandosa w reku. Pod tym stolem lezal chyba Demon ze Slayerdem - nie wiem co tam robili. A pandora lepila sie do Axe Rose.
To faktycznie musiałes byc baaardzo najebany
A tak BTW: uważaj, żebyśmy MY Tobie nie przypomnieli, co TY robiłeś
-
Tuomasss - 03-16-2005
Ja nie pamiętam żebym tańczył na stole, bo ostatnie co pamiętam to to, że próbowałem się dobić do kibla okupowanego przez aXe (winko i piwo cholernie moczopędne są), a potem urwał mi się film. Chociaż rzeczywioście obudziłem się za fotelem, pod kaloryferem bez koszulki.
Ale Ty \\\ AlucarD /// to lepiej siedź cicho. Pandora ma rację, przy Twoich wyczynach, to my byliśmy grzeczne diabełki