Forum Rockmetalshop
Najżałośniejszy/najgorszy film w Twoim życiu... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (https://forum.metalhead.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Filmy/seriale (https://forum.metalhead.pl/forum-filmy-seriale)
+--- Wątek: Najżałośniejszy/najgorszy film w Twoim życiu... (/thread-naj%C5%BCa%C5%82o%C5%9Bniejszy-najgorszy-film-w-twoim-%C5%BCyciu)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

- Beast King - 06-09-2005

Ryhtyk napisał(a):Resident Evil 1, 2...
Scary Movie 3
Honey
Terminator 3
Alien vs. Predator

to raczej wszystko

Zapomniałem własnie o Terminatorze 3 - jak dla mnie profanacja. Evil or Very Mad

- Altharis - 06-16-2005

"Martwica mózgu"...

- Tomash - 06-16-2005

Altharis napisał(a):"Martwica mózgu"...

Przecież to czyste piękno Big Grin

- Altharis - 06-16-2005

Tomash napisał(a):
Altharis napisał(a):"Martwica mózgu"...

Przecież to czyste piękno Big Grin

No patrz, nie zauważyłam Smile

- Nivo - 06-16-2005

Alone in the Dark

profanacja na maxa...

- whatsername - 06-16-2005

Jay i cichy Bob ...coś tam coś tam - niepamietam , ale film to dno kompletne .....
Byłam na tym z klasą , tragedia - chociaz może ja nie znam się na głupim amerykańskim humorze Mad

- Kaktus. - 06-16-2005

dogma

- Piotr - 06-16-2005

Rambo i inne takie gówna w stylu "zabili go i uciekł".

- ~Rezz - 07-02-2005

Beast King napisał(a):Zapomniałem własnie o Terminatorze 3 - jak dla mnie profanacja. Evil or Very Mad

Bo do T3 trzeba podjeść z humorem hehe Smile Tongue

Ja nie lubie sztampowych romansideł i filmów skrajnie fantastycznych, nawiasem.

- Mariusz P. - 07-02-2005

Czasami życie jest gorsze od najgorszych filmów i nie
jest wtedy do smiechu.... Sad

- Mazzak - 07-03-2005

Alien vs Predator - jak to mój kumpel się wyraził po seansie: "Po **** tam ludzie?!"

Wiedźmin - wySzczerbiona produkcja :]

A tak ogółem gniotów to dla reszty byłem tolerancyjny - nie oglądałem Tongue

- Frustra - 07-03-2005

Ja was nie rozumiem, co Wy macie do AvP? Laughing poważnie na ten film poszłam z nudów, usiadłam, zgasili światła... w zamyśle to co to miało być? Horror sf? Mniejsza z tym, dla mnie to była komedia (wiem, czasem mam makabryczny humor) - cała ta akcja, kontakty międzyludzkie (raczej człowiek - predator), fabuła... klęska jakich mało, a z niedociągnięć można sie było pośmiać... czego to ludzie nie wymyślą Smile

- Ryhtyk - 07-03-2005

Frustra napisał(a):Ja was nie rozumiem, co Wy macie do AvP? Laughing poważnie na ten film poszłam z nudów, usiadłam, zgasili światła... w zamyśle to co to miało być? Horror sf? Mniejsza z tym, dla mnie to była komedia (wiem, czasem mam makabryczny humor) - cała ta akcja, kontakty międzyludzkie (raczej człowiek - predator), fabuła... klęska jakich mało, a z niedociągnięć można sie było pośmiać... czego to ludzie nie wymyślą Smile

Hej! nie zapomniajcie obejrzeć jeszcze wspaniałej produkcji Resident Evil 2 tegoż samego wspaniałego reżysera. Proponuje powiesić go na szubienicy... no chyba że sam sobie odpuści reżyserowanie filmów.

- Mazzak - 07-03-2005

Frustra napisał(a):Ja was nie rozumiem, co Wy macie do AvP? Laughing poważnie na ten film poszłam z nudów, usiadłam, zgasili światła... w zamyśle to co to miało być? Horror sf? Mniejsza z tym, dla mnie to była komedia (wiem, czasem mam makabryczny humor) - cała ta akcja, kontakty międzyludzkie (raczej człowiek - predator), fabuła... klęska jakich mało, a z niedociągnięć można sie było pośmiać... czego to ludzie nie wymyślą Smile

No ale jako ktoś w dzieciństwie w ukryciu z kolegami oglądał te "makabryczne" komiksy i filmy, to teraz czułem się lekko... zażenowany. Wchodzimy z kumplami do sali pełni oczekiwań i nie było nam do śmiechu, jak obejrzeliśmy badziew. No może troszkę było Tongue
Lecz nie trwożcie się, będzie kontynuacja...

RE2 to w ogóle masakra była. Ale przy niej to się przynajmniej bez skrępowania śmiałem. Nie oczekiwałem niczego prócz gniota Surprised

- Frustra - 07-03-2005

cóż, ja praktycznie po AvP nie spodziewałam się geniuszu kinowego. Seria "Obcy" była niezła (pierwsza częśc najbardziej), za "Predatorem" nie przepadałam, nie oszukujmy sie... co mogło "wyjść" z połączenia tych filmów Sad

a na RE2 się w końcu nie wybrałam, skończyło się na trailerach. Widzę że nie mam czego żałować.