-
Beast King - 06-09-2005
Ryhtyk napisał(a):Resident Evil 1, 2...
Scary Movie 3
Honey
Terminator 3
Alien vs. Predator
to raczej wszystko
Zapomniałem własnie o Terminatorze 3 - jak dla mnie profanacja.
-
Altharis - 06-16-2005
"Martwica mózgu"...
-
Tomash - 06-16-2005
Altharis napisał(a):"Martwica mózgu"...
Przecież to czyste piękno
-
Altharis - 06-16-2005
Tomash napisał(a):Altharis napisał(a):"Martwica mózgu"...
Przecież to czyste piękno 
No patrz, nie zauważyłam
-
Nivo - 06-16-2005
Alone in the Dark
profanacja na maxa...
-
whatsername - 06-16-2005
Jay i cichy Bob ...coś tam coś tam - niepamietam , ale film to dno kompletne .....
Byłam na tym z klasą , tragedia - chociaz może ja nie znam się na głupim amerykańskim humorze
-
Kaktus. - 06-16-2005
dogma
-
Piotr - 06-16-2005
Rambo i inne takie gówna w stylu "zabili go i uciekł".
-
~Rezz - 07-02-2005
Beast King napisał(a):Zapomniałem własnie o Terminatorze 3 - jak dla mnie profanacja. 
Bo do T3 trzeba podjeść z humorem hehe
Ja nie lubie sztampowych romansideł i filmów skrajnie fantastycznych, nawiasem.
-
Mariusz P. - 07-02-2005
Czasami życie jest gorsze od najgorszych filmów i nie
jest wtedy do smiechu....
-
Mazzak - 07-03-2005
Alien vs Predator - jak to mój kumpel się wyraził po seansie: "Po **** tam ludzie?!"
Wiedźmin - wySzczerbiona produkcja :]
A tak ogółem gniotów to dla reszty byłem tolerancyjny - nie oglądałem
-
Frustra - 07-03-2005
Ja was nie rozumiem, co Wy macie do AvP?

poważnie na ten film poszłam z nudów, usiadłam, zgasili światła... w zamyśle to co to miało być? Horror sf? Mniejsza z tym, dla mnie to była komedia (wiem, czasem mam makabryczny humor) - cała ta akcja, kontakty międzyludzkie (raczej człowiek - predator), fabuła... klęska jakich mało, a z niedociągnięć można sie było pośmiać... czego to ludzie nie wymyślą
-
Ryhtyk - 07-03-2005
Frustra napisał(a):Ja was nie rozumiem, co Wy macie do AvP?
poważnie na ten film poszłam z nudów, usiadłam, zgasili światła... w zamyśle to co to miało być? Horror sf? Mniejsza z tym, dla mnie to była komedia (wiem, czasem mam makabryczny humor) - cała ta akcja, kontakty międzyludzkie (raczej człowiek - predator), fabuła... klęska jakich mało, a z niedociągnięć można sie było pośmiać... czego to ludzie nie wymyślą 
Hej! nie zapomniajcie obejrzeć jeszcze wspaniałej produkcji Resident Evil 2 tegoż samego wspaniałego reżysera. Proponuje powiesić go na szubienicy... no chyba że sam sobie odpuści reżyserowanie filmów.
-
Mazzak - 07-03-2005
Frustra napisał(a):Ja was nie rozumiem, co Wy macie do AvP?
No ale jako ktoś w dzieciństwie w ukryciu z kolegami oglądał te "makabryczne" komiksy i filmy, to teraz czułem się lekko... zażenowany. Wchodzimy z kumplami do sali pełni oczekiwań i nie było nam do śmiechu, jak obejrzeliśmy badziew. No może troszkę było

Lecz nie trwożcie się, będzie kontynuacja...
RE2 to w ogóle masakra była. Ale przy niej to się przynajmniej bez skrępowania śmiałem. Nie oczekiwałem niczego prócz gniota
-
Frustra - 07-03-2005
cóż, ja praktycznie po AvP nie spodziewałam się geniuszu kinowego. Seria "Obcy" była niezła (pierwsza częśc najbardziej), za "Predatorem" nie przepadałam, nie oszukujmy sie... co mogło "wyjść" z połączenia tych filmów
a na RE2 się w końcu nie wybrałam, skończyło się na trailerach. Widzę że nie mam czego żałować.