-
Amy - 01-12-2006
Elvis napisał(a):Egzorcyzmy Emily Rose" całkiem niezłym filmem są, pozytywnie się rozczarowałem, chociaż nie za bardzo da się na nim zesrać ze strachu. 
negatywnie się rozczarowałam. Syf jakich mało
-
Elvis - 01-13-2006
A ta jaka złośliwa.
-
pawn888 - 01-13-2006
negatywnie rozczarowana to chyba pozytywnie zadowolona
-
Elvis - 01-13-2006
W takim razie skoro napisałem, że się pozytywnie rozczarowałem, to oznacza to, że się rozczarowałem?
-
Nevermore - 01-14-2006
Evil Dead, Martwica Mozgu no i stare czarno biale typu Nosferatu bodajze 24' to miazga. Ale ogolnie podzileam zdanie Dżemika, słaby gatunek.
-
Beast King - 01-14-2006
Ostatnio oglądałem amerykańską wersję "Ring" - całkiem niezły, ale tylko kilka scen wywarło na mnie wrażenie (np. film na kasecie oraz jak Samara wyłazi z telewizora)./ Muszę dorwać oryginał.
-
-Rene- - 01-15-2006
Beast King napisał(a):Muszę dorwać oryginał.
Jak dla mnie japońska wersja była nuuuudna jak flaki z olejem,do końca nie wytrwałam bo..usnęłam.Też zasugerowałam się amerykańską i podążając za ciosem złapałam za oryginał,który,przynajmniej dla mnie,był kompletnym niewypałem.
-
statekx - 01-15-2006
-Rene- napisał(a):Jak dla mnie japońska wersja była nuuuudna
Moze dlatego, ze wszyscy aktorzy wygladaja tak samo
-
Hethell - 01-15-2006
ksiazke sobie lepiej przeczytajcie swietna jest
-
-Rene- - 01-15-2006
statekx napisał(a):Moze dlatego, ze wszyscy aktorzy wygladaja tak samo 
Nie tylko
-
królowa krwi - 01-23-2006
hm.. a kto ogladal The Blair witch project? calkiem niezly film
-
-Rene- - 01-23-2006
królowa krwi napisał(a):hm.. a kto ogladal The Blair witch project? calkiem niezly film
Widziałam i szczerze powiedziawszy znudził mnie, zamiast przyprawić o chociażby mały dreszczyk.
-
Tomash - 01-23-2006
królowa krwi napisał(a):hm.. a kto ogladal The Blair witch project? calkiem niezly film
takie 1/10
Kompletna żenada.
A tak btw: jestem zafascynowany stroną
http://www.zlefilmy.pl
I próbuje sobie ściągnąć niektóre zopisywanych tam arcydzieł(oczywiście oprócz Cannibal Holocaust który widziałem) np. Toxic Avenger czy plan nr. 9, nie moge się doczekac aż zobacze te cuda
-
mal - 01-23-2006
"The Blair witch project"
Zaiste, szmira dla pseudo-kinomanów. I tu nie ma się co sprzeczać.
Hmmm, całkiem ortodoksyjnie to zabrzmiało.
-
RamzeS - 01-23-2006
Cytat:A tak btw: jestem zafascynowany stroną http://www.zlefilmy.pl
Zaiste,ta stronka miażdzy,czytając niektóre recenzje dosłownie popłakałem się ze śmiechu