Forum Rockmetalshop
Doda - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (https://forum.metalhead.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Doda (/thread-doda)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

- SHOX! - 01-28-2005

Przeżywam odkąd ją w barze zobaczyłem, teraz żałuje, że tam nie zaszedłem ... po kilku piwach Smile ... ide sobie Beethovena posłuchać

- Angelique - 01-29-2005

heheh, powiedziałabym, że prawidłowa reakcja ;p Laughing

- Darkhammer - 01-29-2005

Hmm...nie macie o czym gadać? Rzuć no ktoś jakimś ciekawszym tematem. :?

- ReTuRn - 01-29-2005

Alez cudowna muzyka, tworzona przez Dode stanowi krok milowy w rozoju gatunku dark-heavy-tru-black-satan-666-pagan-necrofil-church burner-kill frenzy-nazi-metalu...

- qba32167 - 02-01-2005

Ludzie dajcie sobie spokój z takimi topicami chyba że Królik założyłeś go żeby tylko się pośmiać i napier.... na tą głupią dziwkę to w pełni się z tobą zgadzam
O samym zespole nic nie wiem więc się nie będę wypowiadałna ten temat ale co do tej "DoDy" to może tylko ssać lody Smile ( zrymowało mi się Smile )

- Slayerd - 02-01-2005

qba32167 napisał(a):Ludzie dajcie sobie spokój z takimi topicami chyba że Królik założyłeś go żeby tylko się pośmiać i napier.... na tą głupią dziwkę to w pełni się z tobą zgadzam
O samym zespole nic nie wiem więc się nie będę wypowiadałna ten temat ale co do tej "DoDy" to może tylko ssać lody Smile ( zrymowało mi się Smile )
Ta, w tym zawodzie miałaby przyszłość. Szkoda że na Eurowizję nie pojechała Laughing Laughing Angry Laughing Laughing

- psychosis - 02-01-2005

Czytam te wasze głupoty i śmiać mi sie chce , ku*wa dziwka... no niemoge ku*wa widział ktoś ją jak sie puszczała czy coś... bo ja nie...ludzka głupota niezna granic... n/c

- qba32167 - 02-01-2005

Psychosis wystarczy oglądnąć jakis jest teledysk albo zobaczyć na żywca i można wyciągnąć presty wniosek
Zobacz jak ona wygląda i co ci przychodzi na myśl na sam początek ?? ( nie liczymy jak ktoś powie fajna dupa itp. ) Big GrinBig GrinBig Grin
Pozatym widziałem jej jeden niecenzurowany klip i faktycznie sie tamduma bucha czy jak kto chce

- tix - 02-01-2005

ona ma iq 150 a jej ulubiony cytat to: "lata mi to koło dupy"

- psychosis - 02-01-2005

qba32167 napisał(a):Psychosis wystarczy oglądnąć jakis jest teledysk albo zobaczyć na żywca i można wyciągnąć presty wniosek
Zobacz jak ona wygląda i co ci przychodzi na myśl na sam początek ?? ( nie liczymy jak ktoś powie fajna dupa itp. ) Big GrinBig GrinBig Grin
Pozatym widziałem jej jeden niecenzurowany klip i faktycznie sie tamduma bucha czy jak kto chce
To ze chodzi w mini i z gołym brzuchem to znaczy ze jest dziwką...? o shit , to ile dziwek w polsce jest w takim razie , jelsi miałbym mysleć takim tokiem myslenia... bez przesady... Jesli ma co pokazać to niech pokazuje co za problem...

- qba32167 - 02-01-2005

Tak ale jeśli chodzi z gołym brzuchem itp. i gada tylko o seksie i robielu loda a w swoich teledyskach sie bucha i zachowuje się przy ludziach jak tak zwana ladacznica bo czytałem w gazetach takie przypadki tej panienki to co ci przychodzi na myśl ??
Że jest grzeczną dziewczynką ?? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Może i nie jest dziwką ale skoro się tak zachowuje to nie ma innego wyjscia a może lubi taką etykiete nie wiem

wszystkie plastiki są dziwne

Reszta kobiet też bez obrazy ale do innych nic nie mam bo są wporządku

- aXe Rose - 02-01-2005

Żeby jeszcze MIAŁA co pokazać...

- qba32167 - 02-01-2005

aXe Rose musze sie sprzeciwić bo jakby sie rozebrała przy tobie i wypieła d... to byś ją jechał ani nie patrzył bo taka jest prawda Big Grin Big Grin Big Grin Angry Angry ale fakt baba jest głupia i nie ma co dyskutować Smile

- psychosis - 02-01-2005

qba32167 napisał(a):aXe Rose musze sie sprzeciwić bo jakby sie rozebrała przy tobie i wypieła d... to byś ją jechał ani nie patrzył bo taka jest prawda Big Grin Big Grin Big Grin Angry Angry ale fakt baba jest głupia i nie ma co dyskutować Smile
hmm głupia chyba nie skoro Iqma 150...

- qba32167 - 02-01-2005

Nie chodzi mi o to że głupia umysłowo tylko głupio się zachowuje pozatym iq ma 150 ale tylko w testach a naprawde jest głupia jak...... ( dokończcie sobie sami)