Forum Rockmetalshop
Slayer - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (https://forum.metalhead.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Slayer (/thread-slayer)

- Krolik - 08-05-2006

Kupilem dzis CI. Jestem juz po drugim przesluchaniu...poki co nie rozmazalem sie po scianie jednak zaobserwowalem poki co 3 rzeczy:

1. Zajebista mieszanka SITA z DI i GHUA (lepsze od tego ostatniego).
2. W Supremist sa blasty !!
3. Black Serenade to straszne gowno, jeden z gorszych tworow Slayer ever...psuje to obraz calosci.

Narazie jest ok...spuszczac sie poki co nie bede.

- fetus - 08-06-2006

Krolik napisał(a):Kupilem dzis CI. Jestem juz po drugim przesluchaniu...poki co nie rozmazalem sie po scianie jednak zaobserwowalem poki co 3 rzeczy:

1. Zajebista mieszanka SITA z DI i GHUA (lepsze od tego ostatniego).
2. W Supremist sa blasty !!
3. Black Serenade to straszne gowno, jeden z gorszych tworow Slayer ever...psuje to obraz calosci.

Narazie jest ok...spuszczac sie poki co nie bede.
3. bzdura z gównem śmierdzącym ma dużo wsólnego twój gówniany gust, w Black Serenade od 3 min wokalnie mam skojarzenie z FF, dodatkowo piekna solówka świetny numer.

- Krolik - 08-06-2006

no i moze mnie przekonasz, ze to gowno cokolwiek znaczy, men ?? Nie badz zabawny...skoncentruj sie na wlasnym guscie...plodzie.

A co do calosci, to jestem pod ogromnym wrazeniem ...z pewnoscia najlepszy album tego roku, ba ten album nie ustepuje wiele nawet RIB...zjada na sniadanie 99% innych wspolczesnych zespolikow.

- fetus - 08-06-2006

Krolik napisał(a):no i moze mnie przekonasz, ze to gowno cokolwiek znaczy, men ?? Nie badz zabawny...skoncentruj sie na wlasnym guscie...
nie bede cie przekonywał ziomek walnij se ten numer na porządnym sprzecie

- Krolik - 08-06-2006

Sprzet mam wybitnie audiofilski, poprostu nie podchodzi mi ten kawalek...za duzo w nim Hardcore'a, nie pasuje do reszty. No i te frazowany wokal...

- mal - 08-06-2006

Bo sprzęt audiofilski raczej nie nadaje się do tego typu produkcji, które z reguły mają wybite skrajne pasma, co nie zmienia nic - poza brzmieniem - w kwestii Slayera.

Tak btw, mógłbyś zdradzić jaki sprzęt trzymasz w domu?

- fetus - 08-06-2006

Krolik napisał(a):Sprzet mam wybitnie audiofilski, poprostu nie podchodzi mi ten kawalek...za duzo w nim Hardcore'a, nie pasuje do reszty. No i te frazowany wokal...
HC w tym numerze jest tyle co kot wysrał moim zdaniem, ale od HC super ekspertem nie jestem

- ZenithalMan - 08-06-2006

a ja wam powiem tyle - ta plyta to MIAZGA!

- saty - 08-07-2006

nowa plyta slayer powala ona sprawdzi sie na koncertach Tylko szkoda ze trasa europejska slayer omija polske Mad

- Necroblood - 08-08-2006

saty napisał(a):nowa plyta slayer powala ona sprawdzi sie na koncertach Tylko szkoda ze trasa europejska slayer omija polske Mad

tak na przyszłość ---> ,.

- Ofiara Agrafki - 08-08-2006

O Slayerze sie nie mówi
Slayera się kocha! Big Grin

- fetus - 08-09-2006

[Obrazek: slayer_00.jpg] religia

- maharet - 08-13-2006

Nowa płyta Slayera wogole mi się nie podoba. Chyba najgorsza do tej pory. nie ma tego klimatu, jaki był na poprzednich. Przesłuchałam kilka razy po czym z ulgą włączyam "God Hates Us All".

- Nevermore - 08-13-2006

maharet napisał(a):Nowa płyta Slayera wogole mi się nie podoba. Chyba najgorsza do tej pory. nie ma tego klimatu, jaki był na poprzednich. Przesłuchałam kilka razy po czym z ulgą włączyam "God Hates Us All".

Twoja opinia jest zjebana, chyba najgłupsza do tej pory, nie ma w niej tych argumentów, jakie były w poprzednich postach, przeczytalem ją kilka razy po czym z ulgą stwierdziłem, że ta opinia na szczęście gówno znaczy.

- RamzeS - 08-13-2006

maharet napisał(a):Nowa płyta Slayera wogole mi się nie podoba. Chyba najgorsza do tej pory. nie ma tego klimatu, jaki był na poprzednich. Przesłuchałam kilka razy po czym z ulgą włączyam "God Hates Us All".
[Obrazek: acodin_150.jpg]

Jestem spokojny,naprawde jestem spokojny.... Mad Mad