-
Dżemik - 12-06-2005
..i Rangersi tez nie sa zadnym pewniakiem.. Ale czymam kciuki..
To ja tez zarzuce moimi kuponami.. Co o nich myslicie? ;>
1szy:
Saarbrucken - 1860 Monachium 2
Deportivo - Cadiz 1
Odra - Korona 2 (sorry Kam

)
Real M. [B] - Huelva 2
Prokom Trefl - Efes Pilsen 2
Olympiakos - Real M. 1
Amica - Cracovia 1
Do wygrania 258.6 z 2zl.
A 2gi kupon:
Saarbrucken - 1860 Monachium 2
Deportico - Cadiz 1
Union Olimpija - Cl. Bologna 2
Osasuna - Mallorca 1
OFI Kreta - AEK Ateny 2
Leiria - Porto 2
Do wygrania 40.5 z 2zl.
Cytat:Malaga- Real - remis
2 jak nic.. ;p
-
Ghost_82 - 12-06-2005
Co sądzicie o dzisiejszym rozstawieniu drużyn w koszykach. Powiem, że Polacy mają sznse trafić na łatwą grupę, z której nie powinni mieć problemów z awansem. Bo praktycznie te mocne drużyny są razem z nami w koszyku pomijając oczywiście pierwszy koszyk gdzie są te najmocniejsze drużyny więc można powiedzieć, że Polacy mogą mieć dużą szanse na awans, choćby z drugiego miejsca. No, ale boisko to jeszcze zweryfikuje i zobaczymy jak bedzie.
-
Dżemik - 12-06-2005
To juz dzis? Gdzie transmisja?
-
Tomash - 12-06-2005
losowanie grup jest 9go, dzisiaj dopiero koszyki ustawiali
-
RamzeS - 12-06-2005
Dziś to mamy lige mistrzów
-
Kamael - 12-06-2005
Dżemik napisał(a):Odra - Korona 2 (sorry Kam
)
Dzisiaj wygrana na wyjeździe z Polonią 3:0 i to bez najlepszego napastnika, który ma wrócić na mecz z Koroną, tak więc możesz się przejechać (czego Ci życzę ;D, sorry), tymbardziej, że z Cracovią Korona zagrała słabiutki mecz i dzięki wielkiemu szczęściu wygrała.
Ja dzisiejszy kupon już wyrzuciłem - dzięki Odrze przegrałem (jak się cieszę ;D), postawiłem na bramki -2,5 - nie spodziewałem się, że padną w tym meczu 3 i to dla Odry.
Na weekend chyba puszczę już coś jutro, kilka spotkań mam już na oku ; ).
-
Ramone - 12-06-2005
żal mi polonii....
-
ZenithalMan - 12-06-2005
Gracie w glupie zaklady, a ja w multilotka dzis 3 stowy wygralem
-
Ambivalent - 12-07-2005
Szkocja B 2 : 0 Polska B

hock:
-
Ghost_82 - 12-07-2005
^Tandeta
A tak w ogóle TO jak wam sie podobała wczorajsza kolejkla LM. Schalke mnie zaskoczyło i szkoda mi ich było, bo Milan wczoraj nie zasłużył na zwycięstwo choć przy wyniku 3-1 myslałem, że ich rozjadą na maksa i skończy sie dużo wyższym wynikiem, a tu nagle Milan był w opałach

Jednym słowem mecz był Zajebisty.
No i wspaniały wynik Olimpiakosu 2-1 z Realem
-
ReTuRn - 12-07-2005
Milan ładnie grał,najlepsze było to, ze wszystkie bramki padły w 25, czy tam coś koło tego minut (40 minut siedzę i nic, a potem co akcja gol- następnie niezłe tempo do 60 którejśtam potem już umiarkowanie, choć Milan sporo szans zmarnował)
CZy nie martwi was fakt, ze coraz większy odsetek bramek pada po stałych fragmentach?
-
Ghost_82 - 12-07-2005
Stałe fragmenty tez są elementem gry nad którym trzeba cieżko pracować więc trzeba i w ten sposób zdobywać gole jak nie mozna w inny

A tak w ogóle to aż tak dużo tych brameknie pada po tych stałych fragmentach gry.
-
Dżemik - 12-07-2005
Ghost_82 napisał(a):No i wspaniały wynik Olimpiakosu 2-1 z Realem 
Pfy, dobrze wytypowalem wynik..

Nie smiej sie z Wielkiego Realu, bo wczoraj grali a)rezerwami [wlasciwie to gral Real Madryt Castilla], b) z nowym trenerem, c) lepiej od Olympiakosu; gdybysmy mieli wiecej szczescia [a wlasciwie nie mieli pecha] wynik bylby 3/4:0 po pierwszej polowie..
W Medionalnie mecz zrobil sie ciekawy dopiero po 50 minucie.. Przez 1sza polowe wynudzilem sie setnie..
Co to jes do cholery, ze TVP ciagle pokazuje nudny jak flaki z olejem ManUtd? Toz to jawna dyskryminacja inncyh klubow i kpina z kibicow! Ja chce ogladac mecz Udinese- Barcelona!
-
Kamael - 12-07-2005
Hehe, faktycznie, lepiej oglądać mecz o nic (do tego z Barceloną w składzie bez Ronaldinho i zapewne kilku innych podstawowych graczy), niż Benfica - MU, w którym oba zespoły grają o awans ;P.
-
Dżemik - 12-07-2005
Wole obejrzec 3 bramki w meczu o nic, niz mecz na 0:0 lub 1:1 o awans.. Na dodatek toczony na miernym poziomie.. :>