Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 01-21-2005
Kazdy Slucha CZego Chce .. Nie Ma Dyskusji Nie Ma Tematu ... Gdyby Wszyscy Sluchali Tego Samego Swiat Bylby Nudny ... Avril Jest Fajna .. Jakkolwiek Mozna To Zrzumiec

- Sum 41 Tez Wyjebanie Spiewa ... Ale Wiemy Niestety Ze Nie Moga Rownas Sie Te Kapelki Z Sex Pistols, Clash Czy Bad Religion ... Ale Mimo To Nowe Kapelki ... Odmiana Jakas ... Lepiej Sluchac Tego Niz Ich Troje ... Avril I Sum To Nie Jest Zbrodnia Jeszcze
-
gabrysia - 01-21-2005
Hmm...Dla dzieciaków słuchających pana Wiśniewskiego słuchanie Avril i Sum 41 to zbrodnia.
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 01-23-2005
Mi Sie Podoba I Avril I Sum ... Mam gdzies Co Mysla Inni ... fajna Muza ...
-
Tuomasss - 01-23-2005
Co do Sum41 to rzeczywiście grają nienajgorzej i czasem można tego posłuchać, ale jak dla mnie to wszystkie numery mają na jedno kopyto. Jedna piosenka podobna do drugiej. Do posłuchania, ale nie rozpływałbym się w zachwytach.
-
\\\ AlucarD /// - 01-23-2005
Tuomasss napisał(a):Co do Sum41 to rzeczywiście grają nienajgorzej i czasem można tego posłuchać, ale jak dla mnie to wszystkie numery mają na jedno kopyto. Jedna piosenka podobna do drugiej.
Z Tym Sie Zgodze ... Moze To Komecha ... Moze jakis Pseudo Punk ... Ale Ja Nie Szufladkuje Muzyki ... Podoba Mi Sie Wiec Slucham ... Avril Tak Samo ... Jest Fajna ( W Kazym Tego Slowa Znaczeniu ) ....
-
Unwanted - 07-14-2005
I ja również się dokładam, do prośby dot. Sum 41 i Avril. Uwielbiam ich.
-
aXe Rose - 07-14-2005
dobrze to o Tobie nie świadczy
-
Unwanted - 07-14-2005
Czy ja wiem. O gustach się nie dyskutuje.
Mnie nie wyraża ani Metallica, ani Ozzy
Wolę punk-rocka, lub pop w wykonaniu Avril.
-
Aeroth - 07-14-2005
Avril jest fajna tylko jesli nie gra
Po ten bym ją.
-
aXe Rose - 07-14-2005
Ale ona wcale nie jest taka sexy. Musiałaby mieć tę sporą warstwę tapety, wtedy da się posunąć. Bez tego nie ma mowy, no chyba że po niezłej dawce alkoholu

.
-
Scully - 07-14-2005
http://fuck_avril.w.interia.pl/uglyasfuck2.JPG
to ja już wolałabym kaję paschalską na waszym miejscu
-
Unwanted - 07-14-2005
Ehh, wiedzie co, wasze wypowiedzi wcale mi nie pomagają...
-
Rumian - 07-14-2005
Scully napisał(a):http://fuck_avril.w.interia.pl/uglyasfuck2.JPG
to ja już wolałabym kaję paschalską na waszym miejscu 
o kurwa

jaki brzyyyydal
-
Hethell - 07-14-2005
cholera ale potwor :? ze az taka brzydka jest to nie myslalam nawet
-
Blood - 07-14-2005
hieh... sorry, ale jednak uwazam, ze to jest fotomontaz. Nie to, zebym jej sluchala czy cus, ale to wlasnie chyba Scully niedawno podala jakis link na blog antyfanow avril i tam byl konkurs na fotomontaz...

No, ale nigdy nic nie wiadomo...