Forum Rockmetalshop
::EXODUS:: - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (https://forum.metalhead.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: ::EXODUS:: (/thread-exodus)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- statekx - 02-14-2007

Caly Exodus niszczy.

- Ambivalent - 02-14-2007

bez przesady, jesli chodzi o thrash to tylko SLAYER niszczy w całosci.

- Sobota - 02-14-2007

^ tutaj wole sodom, oni nie wydali słabej płyty. Slayer obecnie za pomoca christ illusion odrobił u mnie straty po ghua oraz np diabolus in musica. Sodom mogę sluchać każdej płyty i jest zajebista.

Przy Sodom zasypiam. A Slayer zabija kazda plyta. Takie ChI jest gorsze od GHUA, wiec nie wiem co tu "odrabiac".

- Krzychun - 02-14-2007

PanterA niszczy wszystko.

Krzychun napisał(a):PanterA niszczy wszystko.

szczegolnie na 3 pierwszych plytach Wink

- statekx - 02-14-2007

SLAYER'a nawet nie wymieniam, bo kazdy zespol moze go calowac po nogach.

- Sobota - 02-14-2007

Sam sie pocałuj. Pierwsze 5 płyt bardzo ok (wrecz zajebiscie ok) ,ale zespół dobry to taki ktory całokształ twórczości jest ok. W przypadku slayera dla mnei pare płyt jest do kitu.

Zreszta sodom a slayer to troche inne szkoły grania więc ciężko jest co kolwiek porównywać. poprostu wole tych pierwszych ;].

- statekx - 02-14-2007

Jestes uposledzony.

- RamzeS - 02-14-2007

Dokładnie.Z niemieckich kapel wszak Sodoma bije na łeb Destruction chociażby.

Sobota napisał(a):ale zespół dobry to taki ktory całokształ twórczości jest ok.

Dokładnie ,dlatego SLAYER jest tutaj niedoscigniony jesli chodzi o thrash. SŁAWA !

Sobota napisał(a):W przypadku slayera dla mnei pare płyt jest do kitu.

ROTFL

- Danzig - 02-14-2007

Sobota napisał(a):Sam sie pocałuj. Pierwsze 5 płyt bardzo ok (wrecz zajebiscie ok) ,ale zespół dobry to taki ktory całokształ twórczości jest ok. W przypadku slayera dla mnei pare płyt jest do kitu.

Zreszta sodom a slayer to troche inne szkoły grania więc ciężko jest co kolwiek porównywać. poprostu wole tych pierwszych ;].
jesteś gejem ?

- RamzeS - 02-14-2007

Gejem moze nie,ale gusta ma spaczone z lekka.

- balzac - 02-14-2007

Panowie wyluzujcie. Nie jestem jakimś wybitnym znawcą Exodus, Sodom czy ogólnie thrashu, ale co do Slejera Sobota ma troche racji. Troche, bo Slayer dzieli sie na wybitne geniusze i na płyty bardzo dobre. A fan niemieckiej szkoły thrashu pewnie dzieli twórczosc Slayera na bardzo dobre i dobre płyty, w polotach.

To jeszcze wtrące 3 grosze do tematu zespołu Exodus. Wiem, że kult i w ogóle, ale znam tylko "Fabulous Disaster" i jakoś to mnie nie rozjebał. Zatem zaproponujcie mi jakiegoś killera z dyskografii tej kapeli, co łaska.

- Tomash - 02-14-2007

FD to killer, najwyżej brzmieniowo troche niedzisiejszy, zapuśc dwie ostatnie płyty