Forum Rockmetalshop
Nałogi... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Nałogi... (/thread-na%C5%82ogi)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- Prisca - 08-21-2004

Lukasz napisał(a):Moje nałogi to Internet, Sex i przedewszystkim muzyka

Tak, w Twoim wieku, to na pewno sex...

Chociaż, teraz wszyscy wcześnie zaczynają ... ech...

- Slayerd - 08-21-2004

Nie biorę udziału w tej ankiecie bo nie ma opcji zaznacz wszystko... Angry Angry Angry
I'm a Bad Boy... Angry

- marian3a - 08-21-2004

Slayerd napisał(a):Nie biorę udziału w tej ankiecie bo nie ma opcji zaznacz wszystko... Angry Angry Angry
I'm a Bad Boy... Angry

zgadzam sie powinna być taka opcja ale cóż zrobić .... wybiera sie największy swój nałóg choć tródno wydedukowac który to ... Angry

- Offka - 08-25-2004

Przyznaje sie.. Komp i muza.. 2 najwieksze nalogi w moim zyciu.. Palic, nie palilam, nie pale i nie zamierzam palic, bo szkoda mi zdrowia i kasy Wink. Narkotyki - blee.. Nigdy nie potrafilabym sobie wbic igle z tym pasqdztwem w zyle a potem wrzucac to do organizmu.. Pic, moze kiedys, narazie nie.. bynajmniej nie zamierzam zostac alkoholiczka w wieq 15 lat..

- marian3a - 08-25-2004

Offka napisał(a):Przyznaje sie.. Komp i muza.. 2 najwieksze nalogi w moim zyciu.. Palic, nie palilam, nie pale i nie zamierzam palic, bo szkoda mi zdrowia i kasy Wink. Narkotyki - blee.. Nigdy nie potrafilabym sobie wbic igle z tym pasqdztwem w zyle a potem wrzucac to do organizmu.. Pic, moze kiedys, narazie nie.. bynajmniej nie zamierzam zostac alkoholiczka w wieq 15 lat..

kto powiedział ze narkotyki daje sie w żyłe ??
narkotyk tesz mozna zażywać w różne sposoby np palenie maryhuany czy połykanie tabletek czy tesz zaciągnaia sie ... jest wiele sposobów na je zażywanie ..
a tak pozatym to masz racje??

- pissant - 08-25-2004

Z nałogów to tylko nie palę.

- SML - 08-25-2004

Nałogi to raczej kwestia slabości woli czlowieka, czy sie im poddaje czy nie. Ja raczej traktuje je jako przyjemnosć. Co do narkotyków to raczej nie mam zamiaru się w nie zaglebiać (raczej na pewno), bo to dla mnie nie przyjenosć (co złe odrzucam od siebie).

- tix - 08-25-2004

jebnany internet i komp :\ palic probowalem ale mnie nie ciagnie, pic = ostatnio tez nie bardzo, wogole % nie lubie, ale pije - bo musze ;} narc tez nie, probowalem tylko mj a i moze lsd sproboje reszty nie

- marian3a - 08-26-2004

tix a maryhuana ??

- Skippy - 08-26-2004

Cytat:narkotyk tesz mozna zażywać w różne sposoby np palenie maryhuany czy połykanie tabletek czy tesz zaciągnaia sie ... jest wiele sposobów na je zażywanie ..
a tak pozatym to masz racje??

A masz co do tego wątpliwości?! Bo ja nie mam żadnych, jeżeli ktoś ma to powinien udać się na leczenie. SICK! ;/

- Lúthien - 08-26-2004

Ja jestem uzalezniona od komputera :} potrafie przy nim spedzic prawie caly wolny czas Laughing no i oczywiscie od muzyki... Angry

nie pale, nie pije, nie biore narkotykow... Smile

- Dead - 08-27-2004

Nie mogę żyć bez netu.W każdej wolnej chwili jestem przy kompie i słucham muzyki. Nic więcej nie biorę, nie piję ani nie palę, a czasem nawet zapominam o jedzeniu :?

- marian3a - 08-28-2004

Skippy

no to lece na lecznice ... tylko gdzie jakaś jest ?? wątpie żeby mi ktoś pomógł .... Laughing

- Dimrosta - 08-28-2004

muzyka, internet, słodycze, herbata z cytryna Wink wiecej grzechow nie pamietam nie załuje za nie i nie mam zamiaru sie poprawic Laughing

- Kaktus - 08-29-2004

no a ja nie mam nałogów chyba, wszystko z umiarem nic nałogowo przynajmniej tak mi się wydaje
powiedzmy że lubie mieć kontrole nad sobą i nie chce mi się tracić kasy na używki itp
no wyłączając muzyke to jedyny naług ale chyba nie groźny Big Grin