-
Dune - 05-28-2005
Koszulki Isis, chociaz jedna...ale zeby byla
-
Flying Corpse - 05-28-2005
Nom wincy Kreatora, wincy Vadera i Slayera (mały wybór bluz..) wincy rozmairów Xl a także S
no i jeszcze bezrękawniki by się przydały !
To tyle :?
-
Scully - 05-28-2005
Flying Corpse napisał(a):Nom wincy Kreatora
popieram, tylko rozmiar S poproszę ;}
-
arhangel - 05-28-2005
To takie rozmiary się jeszcze sprzedają

?
-
Jablo - 06-10-2005
Turbo! Marzy mi sie koszulka Turbo no i AC\DC - Razors Edge
-
Czarnobóg - 08-04-2005
Headbanger napisał(a):zdecydowanie wiecej Sepultury [koszulki], Soulfly, Motorhead
Tak i jeszcze:
Dies Irea, Coma, KSU, Ocean, AC/DC
, (więcej!), IN FLAMES
-
VerDt - 08-04-2005
A eski się sprzedają, bo i ja bym kupił takowy rozmiar :>
-
Graves - 08-18-2005
Przydało by się coś "casualties","kovenant","Element Eighty"...no ale jakby coś "casualties" było to bym był bardzo scensliwy
-
Scully - 08-19-2005
rzućcie coś z Sorcererem, bo nie chce mi się samej tworzyć!
-
gRuchot - 08-19-2005
więcej zespołów grających DOOM METAL i GOTYK (Within Temptation, Nightwish i inne cukiernice podane na srebrnej tacy, które zna każda 12 latka dzieki MTV nie liczą się, a Evanescence to nie gotyk), bo tyle ich jest że...
Szczególnie o My Dying Bride (wiekszy wybór... i pozbądźcie się logo Peaceville z pleców koszulek/bluz "The Angel And The Dark River"

), Lacrimas Profundere, Theatre of Tragedy i Artrosis bardzo bym prosił
Jeszcze fajnie by było jakby sie pojawiło coś z industrialu, a szczególnie zespołu Velvet Acid Christ (Z tego co wiem sporo fanów sie znajdzie tu i tam, a jako że nie mają przedstawiciela handlowego na terenie Europy to możnaby stworzyć niezły interes

, bo w trosce o swoje portfele i o dobre polskie tanie wina (ktore maja termin ważności, więc muszą schodzić w regularnym tempie), zza oceanu ludzie raczej nie zamawiają :?)
-
Ymir - 08-19-2005
gRuchot napisał(a):więcej zespołów grających DOOM METAL i GOTYK (Within Temptation, Nightwish i inne cukiernice podane na srebrnej tacy, które zna każda 12 latka dzieki MTV nie liczą się, a Evanescence to nie gotyk), bo tyle ich jest że...
Szczególnie o My Dying Bride (wiekszy wybór... i pozbądźcie się logo Peaceville z pleców koszulek/bluz "The Angel And The Dark River"
), Lacrimas Profundere, Theatre of Tragedy i Artrosis bardzo bym prosił
Oj, popieram, poieram. Ze swojej strony dorzucę jeszcze Dreadful Shadows, z MDB szczególnie "Turn Loose the Swans", więcej Katatoni, Amaran (jeśli wogóle takowe wyprodukowano).
-
night77 - 08-21-2005
Aeroth napisał(a):moocker napisał(a):To ja proszę o coś Tristanii 
i Switchblade Symphony.
taa racja! i jeszcze cos kapeli PENUMBRA, ASGAARD (PL), The Sins Of Thy Beloved, Esqarial(PL)
-
Donkamillo - 10-13-2005
przydało by sie tez troche bluz i koszulek Sonata Arctica wiecej helloween,bluz accept no i naszego Kata by sie tez wiecej przydało,a po za tym jeszcze wiecej płyt np:bardzo chętnie bym sie zaopatrzył w płyte Kata a takową teraz ze swieca szukac

(mysle ze którys z Adminów to czyta )
-
Kordos - 10-14-2005
STRAPPING YOUNG LAD !!! 8)
-
kripi - 10-15-2005
To może i ja dorzucę coś od siebie...
->Dies Irae
->Frontside
->Defekt MuzgÓ
To takie najbardziej pilne. Z czego trzeba zaznaczyć, żeby były to rozmiary "S" albo "M"! Takie rozmiary naprawdę schodzą, w końcu laski też chcą się obnosić ze swoim zespołem! A z tych damskich co są o ofercie to cinszko..conszko..