-
-Rene- - 04-25-2006
KelThuz napisał(a):lol, ja uczę anglika, a pół Polski MNIE grozi wpierdolem, i aż się doczekać nie mogę, durny zakompleksiony babolu
Hmm..przypierdalasz się ni z gruchy ni z pietruchy,chrzanisz jakieś farmazony które są zrozumiałe tylko dla ciebie i innych wojów z drewnianym,zakutym łbem,przy okazji przelewasz na mnie swoje kompleksy i wmawiasz sobie,że to właśnie tobie ludzie grożą a nie ty im..Kurwa kel,ty jednak jesteś jebnięty

.
-
Lech - 04-26-2006
Jednak wiele stracilem przez te kilka miesiecy nieaktywnosci na forum. Te niekonczace sie sprzeczki sa niczym miod na me serce. Tak bardzo mi tego brakowalo
Jedyny sluszny i majacy wszystkie inne napoje pod soba jest Kubus, ew. Pysio z dodatkiem poziomki. Nie ma na niego bata
-
de7th - 04-26-2006
kranówa jest true.
-
KelThuz - 04-26-2006
Vomitor, ty juz dales na tym forum popis swojego skurwienia, zabij sie.
-
Dżemik - 04-26-2006
de7th napisał(a):Dżemik napisał(a):'Girlie' to przymiotnik oznaczajacy 'dziewczecy', a nie zdrobnienie od 'girl'. 
Jebnąłeś farmazona, bo akurat KelThuz ma rację
girlie to "dziewczątko", a dziewczęcy to "girlish".
http://dictionary.cambridge.org/define.asp?dict=CALD&key=32937
Kel, Rene, Vomit- koniec klotni w tym temacie.
-
ReTuRn - 04-26-2006
Ależ zaiste Dzemik ma rację, ze jest to przymiotnik, ale tak rozkminiam, czy to nie jest też nieformalne zdrobnienie :>
-
IstnyKurwaRomantyk - 04-26-2006
KelThuz napisał(a):lol, ja uczę anglika, a pół Polski MNIE grozi wpierdolem, i aż się doczekać nie mogę, durny zakompleksiony babolu
AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
troche mnie nie bylo na forum a tu takie kwiatki

Chowaj sie, pol Polski juz na ciebie leci. Lub tez chwytaj za miecz

-
ReTuRn - 04-26-2006
Chciałbym miec takie poczucie humoru, jak powyższy typek. Wchodzę na forum, szukam dowolnej wypowiedzi Kela i huczę do rozpuku.
-
de7th - 04-26-2006
Dżemik napisał(a):de7th napisał(a):Dżemik napisał(a):'Girlie' to przymiotnik oznaczajacy 'dziewczecy', a nie zdrobnienie od 'girl'. 
Jebnąłeś farmazona, bo akurat KelThuz ma rację
girlie to "dziewczątko", a dziewczęcy to "girlish".
http://dictionary.cambridge.org/define.asp?dict=CALD&key=32937

Kel, Rene, Vomit- koniec klotni w tym temacie.

hock:

hock:

hock:
W słowniku z wydawnictwa "Wiedza Powszechna" z 1968 roku jest inaczej

ale fakt, że ten język się ciągle zmienia
-
ReTuRn - 04-26-2006
Równie dobrze w 1968 roku mogli najzwyczajniej w swiecie pisac bzdury
-
Acrid - 05-03-2006
ha! ;D true pagan uholy sok w jeszcze bardziej pagan szklance ;D w ogole nie wiem skad ja mam, ale czy to wazne akurat? ;P
-
Tuomasss - 05-03-2006
Łoooo, Acrid, ależ posiadasz kultową szklanicę! Ja się mogę pochwalić że dostałem (za udział w jakiejś ankiecie o wpływie reklam zupek chińskich na moją dietę [sic!]) kiedyś kubek z logo pięknego miasta Katowice.
-
MaFFej - 05-03-2006
Acrid... zajebałeś z jakieś true restauracji, która ma jeszcze zastawę z czasu PRLu... znaczy się miała... bo pewno już wykradli

.
-
rafal - 05-04-2006
warsadal napisał(a):Phi. Tymbark jablkowo-miętowy i reszta się chowa. Proponuje poczekac jeszcze pare dni i jebnac ankiete z dotychczas wymienionymi trunkami. Okaże się, który jest najbardziej trv.
yeah podpisuje sie pod tym

wiesz co dobre

ale wczoraj wypilem najlepsza oranzade w zyciu, nazywa sie konradek o smaku ananasowym

NISZCZYCIEL
-
Acrid - 05-19-2006
Tomash: wiesz moze, dlaczego na stronie Browaru Belgia nie ma w ogole wzmianki o Wszechmocnym? ;DD Bo to wyglada jakby sie go wstydzili ;P jest mowa tylko o: Jasne Pelne, Mocne i Super Mocne.
Chyba mi nie powiesz, ze przestali produkowac te najlepsze? ;|