Forum Rockmetalshop
Mandaryna na zywo :P - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (https://forum.metalhead.pl/forum-humor)
+--- Wątek: Mandaryna na zywo :P (/thread-mandaryna-na-zywo-p)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- wilk_fenriz - 09-05-2005

ja tam lubie mandaryne jest zajebista- moze wysle smsa i sie spotkam za kulisami hej !

- Beast King - 09-06-2005

Tomash napisał(a):
Beast King napisał(a):Nie musiał kupować. Nasze społeczeństwo jest w większości pozbawionym gustu motłochem, czego dowodem jest cały ten festiwal.

I tu sie mylisz Big Grin Jak myślisz, kto jest na tyle głupi żeby wysyłać sms-y na takie gówno?
a) różowe panienki i dresy o ilorazie inteligencji mniejszym niż ilość dioptrii w okularach
b) dzieci

A czego obie wymienione grupy społeczne słuchają?

I masz już odpowiedź kto zapewnił 2 miejsce Big Grin

Przeca o tym mówię Big Grin

- Blood - 09-06-2005

ja caly wieczor czekalam, bo chcialam zobaczyc jej spiew na zywo, a sie nie doczeklalam, bo telefon zadzwonil i jakos stracilam poczucie czasu... ale sciagnelam sobie to, TO COS i dzis obejrzalam Big Grin Jak mi sie przykro zrobilo gdy te lzy zobaczylam... PLACZMY RAZAM Z MANDARCIA!!!! Laughing Jak ona z 'kariery' nie zrezygnuje to naprawde jest pierdolnieta :?

- Elvis - 09-06-2005

Blood napisał(a):Jak ona z 'kariery' nie zrezygnuje to naprawde jest pierdolnieta :?

Eee tam, właśnie jak zrezygnuje to jest pierdolnięta (tak czy tak jest, wiadomo). Pośmiewisko i tak zrobiła z siebie wystarczające, więc nie powinno jej zależeć, a odejść od takiego koryta to normalnie szaleństwo by było. Smile

- aXe Rose - 09-06-2005

Kumpel (który jest wielkim fanem Gn'R) opowiadał mi, że podobno mandaryna za młodu była w gangu fanatyków Metalliki... Modlę się żeby to nie była prawda..

- metallgirl - 09-07-2005

aXe Rose napisał(a):Kumpel (który jest wielkim fanem Gn'R) opowiadał mi, że podobno mandaryna za młodu była w gangu fanatyków Metalliki... Modlę się żeby to nie była prawda..

Tak ,zapewne... Laughing
A co do mandarynci...to raz ogladalam jakis program na TVN ( Laughing ) i mandaryncia sie wypowiadala...
reporter: czemu pani spiewa z playbacku??
mandaryna: Na wystepach publicznych trzeba spiewac z playbacku ...(czy cos w tym stylu,juz nie pamietam)
LOL Laughing Wink Rolleyes
I raz moj kuzyn technomaniak pochwalil sie,ze mandaryna zajmuje 2 miejsce na listach przebojow w tokyo Rolleyes Evil or Very Mad

- lol_cia - 09-07-2005

O Boshe!! a słyszeliście ją w sopocie???... Confusedhock: hehehehehe.. Zrobiła z siebie kompletne beztalencie(jak zawsze) I tłumaczyła sie ze byla szantazowana...hehee.. Niech sie przyzna ze nie umie spiewac bez playbacku...Wink Wink

- aXe Rose - 09-07-2005

lol_cia napisał(a):O Boshe!! a słyszeliście ją w sopocie???... Confusedhock: hehehehehe.. Zrobiła z siebie kompletne beztalencie(jak zawsze) I tłumaczyła sie ze byla szantazowana...hehee.. Niech sie przyzna ze nie umie spiewac bez playbacku...Wink Wink
Sorry że się czepiam, ale drażni mnie taka pisownia Tongue

- Valhalla - 09-07-2005

aXe Rose napisał(a):
lol_cia napisał(a):O Boshe!! a słyszeliście ją w sopocie???... Confusedhock: hehehehehe.. Zrobiła z siebie kompletne beztalencie(jak zawsze) I tłumaczyła sie ze byla szantazowana...hehee.. Niech sie przyzna ze nie umie spiewac bez playbacku...Wink Wink
Sorry że się czepiam, ale drażni mnie taka pisownia Tongue
nie tylko Ciebie.. Angry

- metallgirl - 09-07-2005

Ja tak sie zastanawiam i was nie rozumie...przeciez mandaryna kick ass Laughing
ok to byl dżołk...enjoy Smile

- Goldie - 09-08-2005

metallgirl napisał(a):Ja tak sie zastanawiam i was nie rozumie...przeciez mandaryna kick ass Laughing
ok to byl dżołk...enjoy Smile

tak na serio to możnaby określić "Mandaryna sucks ass" Tongue

- metallgirl - 09-08-2005

Goldie napisał(a):tak na serio to możnaby określić "Mandaryna sucks ass" Tongue

No wiesz...michalek by sie obrazil Laughing Wink

- Goldie - 09-08-2005

taaa, ja mam autograf Michałka zprzed 7 czy 8 lat Tongue to jest hardkor Tongue i jak tu ma się na mnie obrażać? Tongue

- Syska - 09-08-2005

zucam metal przechodze na strone MANDARYNY Rolleyes
kto idzie ze mna??
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

- wilk_fenriz - 09-08-2005

ja ide, mandaryna jest zajebista- odwalcie sie od mandaryny głupcy !!