Forum Rockmetalshop
Kobiety w Metalu??? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Kobiety w Metalu??? (/thread-kobiety-w-metalu)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- Dżemik - 06-29-2005

KelThuz napisał(a):
Dżemik napisał(a):Oj nie bulwersuj sie misiu.. Jaja sobie strugam.. ;]

no jak sie nie posiada wlasnych, to trzeba sobie wystrugac Laughing

Hehe.. Skad ja wiedzialem, ze taka wlasnie bedzie riposta? Tongue

- maharet - 08-20-2005

Nie przepadam jakoś za śpiewającymi babami, poza kilkoma wyjątkami.

- Goldie - 08-20-2005

ja się podpisze pod kawałkiem posta Dżemika Wink

Dżemik napisał(a):A wokalistki Enter Chaos, Arch Enemy, Kittie? Rycza lepiej niz spooora grupa spiewakow plci brzydkiej..

najlepsze są koncerty Arch Enemy Laughing

- Slow - 08-21-2005

Głos Angeli Gossow roxx Smile.Ale tak ogólnie nie lubie muzy typu nightwish i cradle of filth bo po prostu za lekkie Tongue .Wole sobie usiąść przy kawie i włączyć kasetke Bolt Throwera. o a tu Joe Bann (czy jak to sie pisze) na basie Tongue

- Dżemik - 08-21-2005

Slow napisał(a):Wole sobie usiąść przy kawie i włączyć kasetke Bolt Throwera. o a tu Joe Bann (czy jak to sie pisze) na basie Tongue

Jo Bench.. Joe to imie meskie.. ;>

- Lech - 08-21-2005

Kolega najwyrazniej mysli ze w CoF na wokalu stoi kobieta Tongue Coz, o pomylke nietrudno.

- Ymir - 08-21-2005

W CoF na wokalu stoi kobieta- obok Dany'ego śpiewa tam jeszcze niejaka Sarah Jezebel Deva

- Slow - 08-22-2005

Dżemik napisał(a):
Slow napisał(a):Wole sobie usiąść przy kawie i włączyć kasetke Bolt Throwera. o a tu Joe Bann (czy jak to sie pisze) na basie Tongue

Jo Bench.. Joe to imie meskie.. ;>
Dobra wszyscy wiedzą że lubisz bolt thrower (ja tez Smile ). mala pomylka przy pisaniu imienia ;p

- Lech - 08-22-2005

Ymir napisał(a):W CoF na wokalu stoi kobieta- obok Dany'ego śpiewa tam jeszcze niejaka Sarah Jezebel Deva

A to pierwsze slysze- zwracam honor.

- Amy - 08-22-2005

Super to brzmi jak ona to z nim śpiewa 8)

- Lech - 08-22-2005

Moglabys sprecyzowac?

- Amy - 08-22-2005

Słyszałęs w ogóle tą piosenkę??

- Dżemik - 08-22-2005

Sarah nie jest wokalistka Kredek i nie spiewa tam z Danim.. Ona tylko podklada chorki..

- Lech - 08-22-2005

Amy napisał(a):Słyszałęs w ogóle tą piosenkę??

Kiedy ciagle poslugujesz sie zwrotami w stylu "super to" lub "ona to", to trudno mi wpasc o ktory kawalek Ci chodzi.

Dzemik- racja, doszukalem sie ze to jedynie sesyjna wokalistka.

- Ymir - 08-22-2005

Cóż, kłócił się nie będę, bo ogólnie ta granica między byciem sesyjnym członkiem zespołu a oficjalnym członkiem zespołu jest dość płynna. Wydaje mi sie jednak, ze tworczosc CoF bez Sary nie bylaby az tak ciekawa. W koncu ona jest z nimi bodajze od 1996 roku, a to kupa czasu. I na tej samej zasadzie muzykiem sesyjnym jeszcze do niedawna w CoF był jeden z gitarzystów (nawet teraz nie ma go na stronie fanowskiej w dziale członkowie, na oficjalnej stronie pojawil sie niedawno).
A tak BTW Sarah śpiewala tez w Therionie i The Gathering