Forum Rockmetalshop
Co na urodzinki??? (zwłaszcza dla panów) - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Co na urodzinki??? (zwłaszcza dla panów) (/thread-co-na-urodzinki-zw%C5%82aszcza-dla-pan%C3%B3w)

Strony: 1 2 3 4 5

- Lech - 06-19-2005

Ajana napisał(a):Ja kupiłam ostatnio kumplowi na imienimy papierośnicę.Powiedział, że to chce i mu to dałam.Najlepiej sie po prostu spytać co kupić facetowi.To najlepszy sposób.

ja nigdy nie wiem co chcialbym dostac, lubie niespodzianki Big Grin

- Ajana - 06-19-2005

Możliwe, ale lepiej sie zapytać i kupić komuś coś z czego ta osoba będzie zadowolona.
Big Grin

- Lech - 06-19-2005

Ajana napisał(a):Możliwe, ale lepiej sie zapytać i kupić komuś coś z czego ta osoba będzie zadowolona.
Big Grin

a jakbym powiedzial ze chcialbym motor? Wink

- Ajana - 06-19-2005

To byłby problem.
Laughing

- rootfl - 08-14-2005

W tej kwestii myśle jak Ajana ,racja najlepiej sie kogoś zapytać co by chciał ,bo czasami można fatalnie trafić z prezentem Sad

- Atreju - 08-14-2005

dla mnie najlepszym prezentem od kobiety byłaby... prawdziwa, szczera i oddana miłość Embarrassed

- Goldie - 08-14-2005

Ja tam wolę niespodzianki, nawet jak bym miał się rozczarować czy coś takiego, to i tak dla mnie liczy się intencja a nie cena czy jakieś tak inne walory Tongue Ja na te urodziny dostałem naszywkę SoaD i pasek (też SoaD), ale z tym paskiem to był przebój, bo co chwilę miałem zdejmować (i to tak bez podtekstów Laughing )

PS. najważniejsza intencja, choć miecz by był fajny Big Grin (chciałem miecz na urodziny, ale nie dostałem)

- Tim - 08-14-2005

Rozrzutnik i dmuchany bumerang - to może się podobać

- tramposh - 08-14-2005

Wydaje mi się że nie znasz swojego chłopaka zbyt dobrze skoro nie wiesz jaki mu prezent sprawić na urodziny Surprised Ja zawsze wymyślam coś nowego i fajnego i zawsze widzę że się cieszy a aj razem z nim Smile Ale jeżeli to twój kumpel badź jeżeli jesteś z nim krótko to się zapytaj go lub idź na żywioł,jak mu się nie spodoba to bedziesz wiedziałam czego mu nie kupować następnym razem Tongue

- MOLLY - 08-21-2005

Wielkie dzięki za wszelkie propozycje Smile.
Ostatecznie postanowiłam kupić kufel z logo Mayhem i to był chyba strzał w dziesiątkę Big Grin
A teraz idę kimać <ziefff>

- metallgirl - 03-02-2006

Ja swojemu kumlowi kupilam koszulke z napisem "VODKA - Connetning people" (czy jak to sie pisze)

Smile nie wiem czy mu sie podoba,ale chyba tak,bo to nosi Laughing

- Syska - 03-02-2006

ja staram sie zawsze wykombinowac cos zaskakujacego. np w zeszlym roku kupilam chlopakowi wydech do motocykla. jaka byla jego mina jak mnie zobaczyl z ponad metrowa "rura" w reku (swoja droga fajnie na mnie ludzie w busie patrzeli Big Grin ) a chlopakowi sie spodobalo. wydaje mi sie ze za kazdym razem go pozytywnie zaskakuje a nigdy niepytam co by chcial Big Grin trzeba isc na zywiol co ma byc to bedzie Big GrinBig GrinBig Grin

- Amy - 03-03-2006

Syska napisał(a):ja staram sie zawsze wykombinowac cos zaskakujacego. np w zeszlym roku kupilam chlopakowi wydech do motocykla. jaka byla jego mina jak mnie zobaczyl z ponad metrowa "rura" w reku (swoja droga fajnie na mnie ludzie w busie patrzeli Big Grin ) a chlopakowi sie spodobalo. wydaje mi sie ze za kazdym razem go pozytywnie zaskakuje a nigdy niepytam co by chcial Big Grin trzeba isc na zywiol co ma byc to bedzie Big GrinBig GrinBig Grin

baardzo oryginalny prezent.... Big Grin

- metallgirl - 03-27-2006

hamstwo :?

- de7th - 03-27-2006

Ja bym się nie obraził, jakby mi ktoś kupił nowiutkiego Epiphone'a.