-
Krzychun - 07-25-2007
Molkomanka napisał(a):Najpiękniejsze rockowe ballady: Holiday, Stil loving you, Send me an angel, a Wind of change chyba każdy zna
A inne słyszałaś?
-
Molkomanka - 07-25-2007
Tak, ale te jakoś najbardziej mi się podobają
-
Raven_phpbb2_import3993 - 08-01-2007
Wind of change jest przeciętny przy Holiday czy takim When the smoke is going down
-
Krzychun - 08-01-2007
Najlepszą balladą Scorpions jest wg.mnie "Fly people Fly".Szkoda,ze tego w radio nie puszczają!
-
Sacred - 08-01-2007
a dlamnie najlepsza jest "Always Somewhere"
-
Ghost_82 - 08-02-2007
"Yellow Raven" też jest dobre.
-
sebastian - 08-02-2007
Równie pięknymi balladami Scoirpionsów co wyżej wymienione są:"Lady starlight","Born to touch your feelings","Walking on the edge","Belive in love","White dove","In trance","Destin","Woman","When you came into my life".
-
sebastian - 08-02-2007
Molkomanka napisał(a):Genialny zespół. Klaus Meine ma świetny głos. Najpiękniejsze rockowe ballady: Holiday, Stil loving you, Send me an angel, a Wind of change chyba każdy zna
Zgadzam się z tobą ,choć wszystkie inne ballady Scorpionsów nie wymienione przez ciebie są genialne.Zresztą nie tylko ballady.
-
Raven_phpbb2_import3993 - 08-02-2007
Jedyny kawałek Scorpionsów którego nie lubię to White Dove. Nie lubię, bo w porównaniu z oryginałem jest bardzo słaby.
-
fisz - 05-31-2008
Scorpionsów cenię za światne ballady (IMO najlepsza to Holiday ) ale mają też świetne utwory bardziej heavy tj Don't make no promisses albo Another Piece of Meat. Cenię też sobie bardzo debiut Lonesome Crow za "ten" klimat lat 70-tych.
ogólnie fajny zespół.. z Niemiec ale wcale nie brzmiący niemiecko
-
Cajun - 07-15-2009
Na portalu bonfire.com.pl znajdziecie najświeższy wywiad z Polskim basistą zespołu Scorpions - Pawłem "Bejbim" Mąciwodą.
Zapraszam bardzo serdecznie.
WWW.BONFIRE.COM.PL
-
vougar - 11-19-2010
Byłam na ich koncercie, grałam w pogo w trampkach i potem mnie chłopak na rękach do domu zanosił - Najlepsze jest to, że był pijany i dwa razy się ze mną przewrócił. - Takie wrażenia, bo koncert był chujowy.
RE: -
krzysztof_kolejarz - 07-08-2013
(12-29-2005, 08:25 PM)RamzeS napisał(a): Patyk napisał(a):Heavy metal? Co jak co ale Scorpionsow nie zaliczylbym do tego gatunku.
A do jakiego?
no własnie nieznasz sie gosciu ,a to juz klasyka tego gatunku napewno jeszcze cie na swiecie nie było jak ja juz ich słuchałem i chadzałem na ich koncerty
(11-19-2010, 08:11 PM)vougar napisał(a): Byłam na ich koncercie, grałam w pogo w trampkach i potem mnie chłopak na rękach do domu zanosił - Najlepsze jest to, że był pijany i dwa razy się ze mną przewrócił. - Takie wrażenia, bo koncert był chujowy.
dlaczego tak mówisz?
RE: Scorpions -
kumotte - 06-20-2014
świetny zespół lubię każdy ich kawałek
http://graphicriver.net/user/Michal25