-
Scully - 05-16-2005
aXe Rose napisał(a):Na epic-metal założyli mi chuje bana na IP...
Ja mam Steganos Internet Anonym Pro, szczęśliwie się składa, że był w ostatnim KŚ Ekspert.
-
Axel - 05-16-2005
wyjebali mnie jeeee

jutro zmienie nick i ip ;] i bedzie cacy propably bede NordicWorrior
-
Acrid - 05-16-2005
Az taka radoche Wam to sprawia? Ot takie pytanie.
-
Axel - 05-16-2005
radoche moze nie, takie odprezenie po ciezkim dniu. Ale widac ze nie lubia krytyki co prawda dosc bezposredniej ale zawse krytyki
-
Dżemik - 05-16-2005
Smiejecie sie, smiejecie.. A na tym forum zdarzaja sie podobne (o ile nie wieksze) przejawy debilizmu..
-
Lech - 05-16-2005
ha- jestem drugi na liscie wyrzuconych- czuje sie dumny

teraz mam bana, poza tym groza mi sadem i wiezieniem wiec nie probuje drugi raz szczescia z tymi matolami
-
KelThuz - 05-16-2005
wyrzucenie mnie z forum Sonaty to bezprzykładny incydent zwykłego chamstwa, gnojstwa, skatoliczenia i... skurwienia, tak, skurwienia! Policze sie z tymi cycami
kto kryl sie za nickiem Herrenvolk ?
-
aXe Rose - 05-16-2005
nie wiem czemu, nie mogę się zalogować :? Wieśniaki wymyśliły jakiegoś maila aktywacyjnego, którego do tej pory nie dostałem :?
No po prostu zaorać kurwiów......
-
KelThuz - 05-17-2005
aXe Rose napisał(a):nie wiem czemu, nie mogę się zalogować :? Wieśniaki wymyśliły jakiegoś maila aktywacyjnego, którego do tej pory nie dostałem :?
No po prostu zaorać kurwiów...... 
ty to miales malo do stracenia, mi wywalili moje przepotezne prowolnorynkowe artykuly, ktore wklepywalem chyba przez pol godziny jeden... Nie wybacze i nie zapomne!
- Anonymous - 05-17-2005
ROTFL&LOL
Zostałem wyrzucony (ArktikWarrior666) zaraz po rejestracji na pozerskim epicforum, nic jeszcze nie napisałem! Dostałem bana na IP

Kurwie totalne! ZAORAĆ!
-
ReTuRn - 05-17-2005
Cytat:ty to miales malo do stracenia, mi wywalili moje przepotezne prowolnorynkowe artykuly, ktore wklepywalem chyba przez pol godziny jeden... Nie wybacze i nie zapomne!
Widzilem dwa takie...
Widzisz KElThuz, nie wszyscy umieja prowadzic rozmowe na poziomie i w akcie tchorzostwa udaja, ze nic sie nie stalo, albo ze rozmowca jest 'inny'.
Jak chca, niech sobei zapuszczaja i dp oraz tkwia w jakichkolwiek pogladach. Jeszcze gorzko zaplacza!
-
Scully - 05-18-2005
ReTuRn napisał(a):Jeszcze gorzko zaplacza!
To mnie wtedy zawołajcie
edit: dziwne, pousuwane wybiórczo na SA moje stare posty, a pozostawione ogryzki i ich odpowiedzi są obecnie całkiem pozbawione sensu... czyżby rozplenił się wśród mighty załogi przerost szacunku do własnej wartości wielokrotnie ją przewyższający?
-
aXe Rose - 05-23-2005
Zalogowałem się wreszcie ponownie: Satanicon