-
Katiria - 12-12-2004
BUHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Świetny tekst!!!
O mało nie spadłam z krzesła jak go czytałam
Tak na marginesie...Po co od razu tępić? Lepiej się z takich nabijać

Idealnie się do tego nadają
-
LCF - 12-12-2004
Czemu sie smiejecie ze swoich kolegow?
-
metallgirl - 12-12-2004
juz rozszyfrowalam twoja ksywke LCF,ozna cza poprostu LIceum Cofnietych For(ever)
-
davet - 12-12-2004
Jeju ludzie dajcie żyć.
metallgirl: W ilu topicach będziesz to samo powtarzać???
-
metallgirl - 12-12-2004
a w ilu to napisalam ?? góra w dwóch,to rekord??
-
Pandora - 12-12-2004
Raczej mało komu zdarza sie powtarzać tą sama wypowiedź (skądinąd bezsensowną) w kilku różnych topicach...
-
fireball - 12-12-2004
davet - tak na marginesie - od usuwania powtarzajacych sie postow sa na forum moderatorzy - ciebie nie ma na liscie, wiec kiego grzyba sie w nich bawisz? zostaw ja, niech pisze, co chce - a jak zacznie spamowac, to sa od tego sluzby mundurowe...
-
davet - 12-12-2004
Dobra. Szkoda słów...
-
Isvind - 12-13-2004
aXe Rose napisał(a):fireball napisał(a):Text boski
ciekawe, czy to fragment autobiografii
Ale mi sie glupio zrobilo troche, bo siedze przed kompem w koszulce Vader
a tak nawiasem mowiac - pozerow wypadaloby w koncu jakos wytepic
jakis srodek opracowac, albo cos...
"Pozerozol" w spray'u
pozdrowienia dla wszystkich fanow "Lacuna Coil i innego blacku" :d (jawna prowokacja
)
Uważam że mniejszym pozerem jest metal w koszulce LP, którzy rzeczywiście tego badziewu słucha i lubi, niż ultrahipertrue w koszulce 'niekomercyjnego" zespołu, ale słucha to myśląc: "kurwa, co za obrzydlwy łomot, ale trzeba tego słuchać żeby być trendy". Moim zdaniem przypominacie już inkwizycje z tym tępieniem pozerstwa... 
I jedni i drudzy są poniżej poziomu choć rzecz jasna wolę szczerość. Myślę że ten tekst nie jest np. do mnie gdyż 1. pierdolę co ludzie o mnie myślą bo za stary na to jestem 2. tak samo pluję na niektóre zespoły BM jak z kolei inne akceptuję. przed żadnym nie padam na kolana.
-
Beast King - 09-07-2005
Cytat:Zacząłem mu wygrażać, że niech uważa bo z szatanistą zadziera i ja znam Dzikiego i mam w sercu mrok. To on mi, że on też ma mrok, ale w dupie.
^
Zdecydowanie najlepszy fragment w całym tym dziele. Mineło trochę czasu, zanim pozbierałem się z podłogi po przeczytaniu tego
-
aXe Rose - 09-07-2005
Beast King napisał(a):Cytat:Zacząłem mu wygrażać, że niech uważa bo z szatanistą zadziera i ja znam Dzikiego i mam w sercu mrok. To on mi, że on też ma mrok, ale w dupie.
^
Zdecydowanie najlepszy fragment w całym tym dziele. Mineło trochę czasu, zanim pozbierałem się z podłogi po przeczytaniu tego

Fakt
-
metallgirl - 09-07-2005
aXe Rose napisał(a):Beast King napisał(a):Cytat:Zacząłem mu wygrażać, że niech uważa bo z szatanistą zadziera i ja znam Dzikiego i mam w sercu mrok. To on mi, że on też ma mrok, ale w dupie.
^

Fakt

łojoj...musze sobie wiec kupic koszulke z napisem "mam mrok...w dupie"
Ale bede prowokowac
<joke>
-
Lordi - 09-10-2005
Niestety, smutna prawda. Ale ubawiłam się niesamowicie

Chociaż bywa różnie, powiem szczerze. Siedzą takie 20-latki metalowcy przy winie, przechodzę obok nich z kumpelami a ci się drą że kindermetale jesteśmy. No to przepraszam bardzo, kiedy oni ten metal odkryli? Dopiero teraz?
-
Scully - 09-10-2005
^
nie no, na tym forum czasem nie mogę się powstrzymać...
-
Flying Corpse - 09-10-2005
Ej....
plaga debilstwa wystepuje ponoc tylko w wakacje!
A tu już 10 wrzesnia..... :0