Forum Rockmetalshop
Z pamiętnika kinder metala :D - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (https://forum.metalhead.pl/forum-humor)
+--- Wątek: Z pamiętnika kinder metala :D (/thread-z-pami%C4%99tnika-kinder-metala-d)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

- Katiria - 12-12-2004

BUHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Świetny tekst!!!
O mało nie spadłam z krzesła jak go czytałam Laughing Laughing Laughing

Tak na marginesie...Po co od razu tępić? Lepiej się z takich nabijać Angry Idealnie się do tego nadają Laughing Laughing

- LCF - 12-12-2004

Czemu sie smiejecie ze swoich kolegow?

- metallgirl - 12-12-2004

juz rozszyfrowalam twoja ksywke LCF,ozna cza poprostu LIceum Cofnietych For(ever) Tongue

- davet - 12-12-2004

Jeju ludzie dajcie żyć.

metallgirl: W ilu topicach będziesz to samo powtarzać???

- metallgirl - 12-12-2004

a w ilu to napisalam ?? góra w dwóch,to rekord??

- Pandora - 12-12-2004

Raczej mało komu zdarza sie powtarzać tą sama wypowiedź (skądinąd bezsensowną) w kilku różnych topicach...

- fireball - 12-12-2004

davet - tak na marginesie - od usuwania powtarzajacych sie postow sa na forum moderatorzy - ciebie nie ma na liscie, wiec kiego grzyba sie w nich bawisz? zostaw ja, niech pisze, co chce - a jak zacznie spamowac, to sa od tego sluzby mundurowe...

- davet - 12-12-2004

Dobra. Szkoda słów...

- Isvind - 12-13-2004

aXe Rose napisał(a):
fireball napisał(a):Text boski Big Grin ciekawe, czy to fragment autobiografii Big Grin Ale mi sie glupio zrobilo troche, bo siedze przed kompem w koszulce Vader Rolleyes a tak nawiasem mowiac - pozerow wypadaloby w koncu jakos wytepic Big Grin jakis srodek opracowac, albo cos... Big Grin "Pozerozol" w spray'u Big Grin pozdrowienia dla wszystkich fanow "Lacuna Coil i innego blacku" :d (jawna prowokacja Big Grin)

Uważam że mniejszym pozerem jest metal w koszulce LP, którzy rzeczywiście tego badziewu słucha i lubi, niż ultrahipertrue w koszulce 'niekomercyjnego" zespołu, ale słucha to myśląc: "kurwa, co za obrzydlwy łomot, ale trzeba tego słuchać żeby być trendy". Moim zdaniem przypominacie już inkwizycje z tym tępieniem pozerstwa... Evil or Very Mad

I jedni i drudzy są poniżej poziomu choć rzecz jasna wolę szczerość. Myślę że ten tekst nie jest np. do mnie gdyż 1. pierdolę co ludzie o mnie myślą bo za stary na to jestem 2. tak samo pluję na niektóre zespoły BM jak z kolei inne akceptuję. przed żadnym nie padam na kolana.

- Beast King - 09-07-2005

Cytat:Zacząłem mu wygrażać, że niech uważa bo z szatanistą zadziera i ja znam Dzikiego i mam w sercu mrok. To on mi, że on też ma mrok, ale w dupie.
^
Zdecydowanie najlepszy fragment w całym tym dziele. Mineło trochę czasu, zanim pozbierałem się z podłogi po przeczytaniu tego Laughing Laughing

- aXe Rose - 09-07-2005

Beast King napisał(a):
Cytat:Zacząłem mu wygrażać, że niech uważa bo z szatanistą zadziera i ja znam Dzikiego i mam w sercu mrok. To on mi, że on też ma mrok, ale w dupie.
^
Zdecydowanie najlepszy fragment w całym tym dziele. Mineło trochę czasu, zanim pozbierałem się z podłogi po przeczytaniu tego Laughing Laughing
Fakt Laughing Laughing Laughing Laughing Big Grin Big Grin

- metallgirl - 09-07-2005

aXe Rose napisał(a):
Beast King napisał(a):
^
Fakt Laughing Laughing Laughing Laughing Big Grin Big Grin
łojoj...musze sobie wiec kupic koszulke z napisem "mam mrok...w dupie" Angry Laughing
Ale bede prowokowac Angry Rolleyes Laughing
<joke> Tongue

- Lordi - 09-10-2005

Niestety, smutna prawda. Ale ubawiłam się niesamowicie Big Grin Chociaż bywa różnie, powiem szczerze. Siedzą takie 20-latki metalowcy przy winie, przechodzę obok nich z kumpelami a ci się drą że kindermetale jesteśmy. No to przepraszam bardzo, kiedy oni ten metal odkryli? Dopiero teraz?

- Scully - 09-10-2005

^ [Obrazek: JUMP.GIF]

nie no, na tym forum czasem nie mogę się powstrzymać...

- Flying Corpse - 09-10-2005

Ej....
plaga debilstwa wystepuje ponoc tylko w wakacje!
A tu już 10 wrzesnia..... :0