Forum Rockmetalshop
Czego wolicie słuchać? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (https://forum.metalhead.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Czego wolicie słuchać? (/thread-czego-wolicie-s%C5%82ucha%C4%87)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- Nightal - 04-08-2005

Abadon napisał(a):Ja jestem fanem tych "mniej" znanych kapel
Możesz wymienić te swoje mniej znane kapele, których słuchasz ?

- Abadon - 04-09-2005

hmmmmm
Z mniej znanych to może być: Nargaroth, Lord Belial, Destroyer 666, Moon, Nokturnal Mortum i jeszcze pare których nazw nie pamiętam........hehehe

- Alsvartr - 04-09-2005

Abadon napisał(a):Nargaroth, Nokturnal Mortum

Tutaj Ci się się nie udało, bo te kapele mało znane nie są Wink

- Nightal - 04-09-2005

Abadon napisał(a):hmmmmm
Z mniej znanych to może być: Nargaroth, Lord Belial, Destroyer 666, Moon, Nokturnal Mortum i jeszcze pare których nazw nie pamiętam........hehehe
Faktycznie bardzo mało znane Laughing
Każdy kto obraca się w środowisku metalowym chyba o nich słyszał.
P.s. Co w tym śmiesznego, że piszesz "hehehe"? Rolleyes

- Abadon - 04-09-2005

Bo mam skleroze!
Może być jeszcze Necroside, Misterium, Exerheart, Armory, Wyżygani z Macicy!! (ostatnie to death)

- Art... - 04-09-2005

yhhh slucham praktycznie wszystkiego co ma zwiazek z gitarami i nie nazywa sie LP, LB itp :] ostatnio duzo metalcora i troche grindu Wink no i deathu Tongue

- Annunakki - 04-09-2005

Art... napisał(a):yhhh slucham praktycznie wszystkiego co ma zwiazek z gitarami i nie nazywa sie LP, LB itp :] ostatnio duzo metalcora i troche grindu Wink no i deathu Tongue

z metalcorem to juz pani podziekujemy

- Dżemik - 04-09-2005

Abadon napisał(a):Wyżygani z Macicy!! (ostatnie to death)

O boziu.. Ktos jednak zna to gowno.. Big Grin Ej.. Szczerze.. Slyszales kiedys ten zespol czy tylko wpisales go tutaj bo jest malo znany i ma fajna nazwe? ;p

I pisze sie 'wyrzygani'.. ;>

Cytat:Destroyer 666,Nokturnal Mortum

To tez zespoly pierwsza klasa.. Tongue

- Anonymous - 04-10-2005

Annunakki napisał(a):
Art... napisał(a):yhhh slucham praktycznie wszystkiego co ma zwiazek z gitarami i nie nazywa sie LP, LB itp :] ostatnio duzo metalcora i troche grindu Wink no i deathu Tongue

z metalcorem to juz pani podziekujemy
to dopiero pierwsza klasa :!:
nie przeczytać pierwszego postu i uczestniczyć w rozmowie, nie wiedząc o co chodzi....

- Abadon - 04-10-2005

Nie pisałby ich nazwy gdybym ich nie słyszał!!
Dość specyficznie grają nie?

- Dżemik - 04-10-2005

Rzeczywiscie specyficznie.. Tongue Zwlaszcza ze to zespol zalozony 'dla jaj'.. Smile

'Kukielki' to fuckin' kvlt! \m/

- Nuillnac - 05-03-2005

Ludzie którzy słuchają nie tego, co im się podoba, a tego co uchodzi za "kultowe" są ... pozerami. A tak serio - sa śmieszni i współczuł bym im głupoty, gdybym nie był mrocznym pozerskim blackemtalowcem w któym nie ma litości. hahahaha !

- Art... - 05-03-2005

ale mroczna wypowiedz Big Grin Big Grin Surprised ee tam... i tak wole porzadnego grinda od blacku Wink

- SHAMBO - 05-05-2005

A mnie sie slowo TRUE kojarzy ze slowem trendy

A ja nie jestem TRUE bo slucham Vadera i Behemoth
(nie tylko oczywiscie)

- OPOL - 05-05-2005

TRUE SRUE Big Grin