Forum Rockmetalshop
Ulubiony film... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (https://forum.metalhead.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Filmy/seriale (https://forum.metalhead.pl/forum-filmy-seriale)
+--- Wątek: Ulubiony film... (/thread-ulubiony-film)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

- Arion - 02-26-2005

SHOX! napisał(a)::D A ja polecam " Macross - do you remember love " Anime które właśnie obejrzałęm.

eh, macross... kiedyś nawet jakiegoś oglądałam - czy to nie macross plus?
w każdym razie tamten niezywkle mnie wzruszył ;)
lubię stare anime ^^;

- Wars - 02-27-2005

Ja uwielbiam filmy o młodych, ambitnych prawnikach, postanawiających walczyć z otaczającą ich niesprawiedliwością. A Wy? Najlepiej jeszcze jak są wyświetlane o godzinie 10.30 w dzień roboczy, kiedy teoretycznie wszyscy są w pracy. Czuję się wtedy lepszy i pracowity.

- Vikernes - 02-27-2005

slucham glownie norweskich kapel, ale to nie przeszkadza mi w kochaniu japonskich filmow. kazdy ktory dotad obejrzalem jest genialny.
najlepsze z nich to:
ring (ten japonskiej produkcji)
zaotichi
oldboy
dark whater

ich filmy maja swoj klimat, niepowtarzalny klimat, wszystkim polecam te filmy

- lucretia - 03-02-2005

Ja nie lubię oglądać filmów, ale kiedy już tak się nad tym zastanowię, to..
Piraci Z Karaibów

- Ajana - 03-08-2005

Ciężko jest stwierdzić,który film był moim ulubionym,ale cała seria Aliena i obie części Predatora wymiatają.A z kreskówek Shrek i Epoka Lodowcowa.
Laughing

- SiD - 03-09-2005

oszukać przeznaczenie 2

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 03-16-2005

Ostatnio ogladalem kawal dobrego kina - "Mysz ktora ryknela". Zajebisty film ...Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

- velvetova - 03-23-2005

dolaczam sie do milosnikow filmy Wywiad z wampirem..uwielbima rowniez film Forrest Gump...

- Miriam - 03-26-2005

Ja ostatnio byłam na "Życie jest cudem" Emira Kusturicy. Świetny film, oryginalny, duża dawka humoru, ale pojawiają się i elementy dramatu, a muzyka - jak dla mnie rewelacja. Gorąco polecam.

- Ajana - 03-26-2005

Niedawno oglądałam film "Zatoichi".Kawał dobrego kina.
Smile

- Scully - 05-04-2005

Marzyciele (tak, z "e" na końcu!), Frida, Requiem For A Dream, może jeszcze Miasto Aniołów (generalnie nie lubię takich melodramatów, ale ten miał w sobie coś... może Cage`a? Wink)

aaa! i zapomniałabym o trójce wielkich
Lista Schindlera
Pianista
Szara Strefa

wszystkie ukazują TO z różnych punktów widzenia.

- Ryhtyk - 06-12-2005

Requiem for a Dream, Przyczajony tygrys ukryty smok, Forrest Gump, Szeregowiec Ryan, Helikopter w Ogniu, Wróg u Bram, Byliśmy żołnierzami, Garden State, Closer

- Ymir - 06-21-2005

Mój ulubiony film: spójrz na mojego avatara 8)

- Lech - 06-21-2005

Alien to kvlt- zacny film, czwarta czesc ogladalem chyba z 5 razy Smile

- MaFFej - 06-21-2005

Lech napisał(a):...czwarta czesc ogladalem chyba z 5 razy Smile

Ta jest chyba najgorsza Wink .

A moej ulubione? hmmm... może "Blade Runner", "Znachor" (co się dziwicie Surprised ?), "Pianista", "Pi" ...