- Arion - 02-26-2005
SHOX! napisał(a)::D A ja polecam " Macross - do you remember love " Anime które właśnie obejrzałęm.
eh, macross... kiedyś nawet jakiegoś oglądałam - czy to nie macross plus?
w każdym razie tamten niezywkle mnie wzruszył ;)
lubię stare anime ^^;
-
Wars - 02-27-2005
Ja uwielbiam filmy o młodych, ambitnych prawnikach, postanawiających walczyć z otaczającą ich niesprawiedliwością. A Wy? Najlepiej jeszcze jak są wyświetlane o godzinie 10.30 w dzień roboczy, kiedy teoretycznie wszyscy są w pracy. Czuję się wtedy lepszy i pracowity.
-
Vikernes - 02-27-2005
slucham glownie norweskich kapel, ale to nie przeszkadza mi w kochaniu japonskich filmow. kazdy ktory dotad obejrzalem jest genialny.
najlepsze z nich to:
ring (ten japonskiej produkcji)
zaotichi
oldboy
dark whater
ich filmy maja swoj klimat, niepowtarzalny klimat, wszystkim polecam te filmy
-
lucretia - 03-02-2005
Ja nie lubię oglądać filmów, ale kiedy już tak się nad tym zastanowię, to..
Piraci Z Karaibów
-
Ajana - 03-08-2005
Ciężko jest stwierdzić,który film był moim ulubionym,ale cała seria Aliena i obie części Predatora wymiatają.A z kreskówek Shrek i Epoka Lodowcowa.
-
SiD - 03-09-2005
oszukać przeznaczenie 2
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 03-16-2005
Ostatnio ogladalem kawal dobrego kina - "Mysz ktora ryknela". Zajebisty film ...

-
velvetova - 03-23-2005
dolaczam sie do milosnikow filmy Wywiad z wampirem..uwielbima rowniez film Forrest Gump...
-
Miriam - 03-26-2005
Ja ostatnio byłam na "Życie jest cudem" Emira Kusturicy. Świetny film, oryginalny, duża dawka humoru, ale pojawiają się i elementy dramatu, a muzyka - jak dla mnie rewelacja. Gorąco polecam.
-
Ajana - 03-26-2005
Niedawno oglądałam film "Zatoichi".Kawał dobrego kina.
-
Scully - 05-04-2005
Marzyciele (tak, z "e" na końcu!), Frida, Requiem For A Dream, może jeszcze Miasto Aniołów (generalnie nie lubię takich melodramatów, ale ten miał w sobie coś... może Cage`a?

)
aaa! i zapomniałabym o trójce wielkich
Lista Schindlera
Pianista
Szara Strefa
wszystkie ukazują TO z różnych punktów widzenia.
-
Ryhtyk - 06-12-2005
Requiem for a Dream, Przyczajony tygrys ukryty smok, Forrest Gump, Szeregowiec Ryan, Helikopter w Ogniu, Wróg u Bram, Byliśmy żołnierzami, Garden State, Closer
-
Ymir - 06-21-2005
Mój ulubiony film: spójrz na mojego avatara 8)
-
Lech - 06-21-2005
Alien to kvlt- zacny film, czwarta czesc ogladalem chyba z 5 razy
-
MaFFej - 06-21-2005
Lech napisał(a):...czwarta czesc ogladalem chyba z 5 razy 
Ta jest chyba najgorsza

.
A moej ulubione? hmmm... może "Blade Runner", "Znachor" (co się dziwicie

?), "Pianista", "Pi" ...