Forum Rockmetalshop
NOWE FORUM O TEMATYCE GOTYCKIEJ - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (https://forum.metalhead.pl/forum-humor)
+--- Wątek: NOWE FORUM O TEMATYCE GOTYCKIEJ (/thread-nowe-forum-o-tematyce-gotyckiej)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

- Pandora - 01-26-2005

Trafiłam Big Grin

Trudne to nie było... Laughing

- ReTuRn - 01-26-2005

Dopisalem kilka postow w ich stylu jako Eruantalon... Musze przyznac, ze mam przy tym niezly ubaw i wysilek leksykalno- intelektualny...

- Tuomasss - 01-26-2005

Ja też tam trochę pomieszałem. W ich języku, żeby było śmieszniej. Poczekajmy na reakcję...

- ReTuRn - 01-26-2005

Oczywiscie, ze w ich jezyku... jak jutro wroce ze szkoly to bede mial pewnie ubaw po pachy...

- TisH - 01-26-2005

Tuomassss, przepis na eliksir jest po prostu przepiekny! Laughing

- Tuomasss - 01-26-2005

Laughing To jest "Makbet"!!! Szekspir rządzi. Warto czytać lekutry Big Grin

- TisH - 01-26-2005

A pewnie, ze warto! Big Grin Tresc w nich zawarta moze sie przydac w roznych dziwnych sytuacjach.

- Ephic - 01-27-2005

Forum zapiera dech w piersiach i bardzo podnosi na duchu. Uswiadomilo mnie, ze moge uchodzic za ideal normalnosci.
Pandora napisał(a):Raczej nie masz się co rejestrować, bo dostaniesz bana po pierwszych dwóch postach (chyba, że zamierzasz udawać Mroczną Siostrę Big Grin ) Jak chcesz się z nich ponabijać, to lepiej pisz jako gość.
Na forach phpbb gosci tez sie da zbanowac, po IP. No chyba, ze sie ma dynamiczne...

- Katiria - 01-27-2005

Ej kurwa mać ale ich opierdalacie na tym walniętym forum! Byle tak dalej MWAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

- Tuomasss - 01-27-2005

Katiria, aleś Ty nie kulturalna. Big Grin My się tylko świetnie bawimy. Mnie sprawia ogromną radość pisanie tam postów. Mam okazję ulżyć potrzebie stosowania wydumanych i dziwacznych zwrotów, archaicznej składni itd. Big Grin

- hier_kommt_die_sonne - 01-27-2005

ło Jezusicku!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!

Normalnie smiałam się do łez! Pomysl z eliksirem jest zajefajny!!!!!

Brawo!!!!!!!! Tez w to wchodzę!!!!!!!!!

Jak przestanę sie smiac....

- Kamael - 01-27-2005

A co w naszym forum jest takie zabawne?

- hier_kommt_die_sonne - 01-27-2005

Weszłam tam i napisałam kupę mhrocznych phostów.... Buaahahahahahaha

- Dżemik - 01-27-2005

Tomash napisał(a):hmmmm nie wiem czy wiecie ale z naszego forum kiedyś strasznie zlewali na bodajże na metalheart Big Grin

Zlewali sie chyba z niektorych artykulow dostepnych w RMS Shopie..

- aXe Rose - 01-27-2005

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Weszłam tam i napisałam kupę mhrocznych phostów.... Buaahahahahahaha
Czytałem niektóre Wink gratuluję Smile

A ostatnio zrobili, że trzeba się zarejestrować, żeby pisać Tongue no to sie zarejestrowałem Tongue