-
Vomitor - 01-29-2006
To w zasadzie połowa odpowiedzi, był jeszcze przynajmniej jeden..
-
RamzeS - 01-29-2006
"Aces High " Ironów?
-
Vomitor - 01-29-2006
Nie słyszałem by ten kawałek coverowali, ale jeśli masz jakieś źródło tej informacji...
-
RamzeS - 01-29-2006
Wybacz pan,panie Vomitor,jeszcze mnie trzyma po wczorajszym rytualnym spożywaniu alkoholu na chwałę Lemmyego.
Amon Amarth pojebał mi się z Arch Enemy.
-
Vomitor - 01-29-2006
R_amze_S napisał(a):Amon Amarth pojebał mi się z Arch Enemy.

No właśnie, tak myślałem
No ale jeden cover jeszcze był na pewno..
-
SuicideKaiten - 01-29-2006
Więc to nie było Possessed?
Celtic Frost "Nocturnal Fear"
kvrwa to musi być to : )
-
Vomitor - 01-29-2006
NO kurwa nareszcie, podaj jeszcze tytuł i dajesz.
-
Vomitor napisał(a):NO czosnek nareszcie, podaj jeszcze tytuł i dajesz.
Napisałem już wcześniej pałko
-
Vomitor - 01-29-2006
SuicideKaiten napisał(a):Sabbath Bloody Sabbath i... Possessed "The eyes of horror"
Ale jaja, patrzcie co znalazłem w poszukiwaniu odpowiedzi X-D
http://www.ultimatemetal.com/forum/showthread.php?t=220935
"Anyone translate any fuckin Turkish or what?"
Ostatnio zmieniony przez SuicideKaiten dnia Nie Sty 29, 2006 11:59 pm, w całości zmieniany 1 raz
Za chuja to możesz swoją starą robić. Jeszcze wiem co czytałem, ogólnie wioska mogłeś napisać powyżej normalnie a nie edytować posty.
Zatem mimo odstawienia wiochy zadajesz pytanie.
SuicideKaiten napisał(a):Więc to nie było Possessed?
Celtic Frost "Nocturnal Fear"
czosnek to musi być to : )
Ostatnio zmieniony przez SuicideKaiten dnia Pon Sty 30, 2006 12:17 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie... tanie cwaniactwo.. wieś na całego.
-
Aleś się zbulwersował - nabijanie postów to nie w moim stylu, więc edytowałem. Don't worry be happy.
W jakich tematach obracają sie teksty Ancient Rites? Kilka możliwych odpowiedzi - mam na myśli ostatnie AR a nie te pierwsze. Vomitor proszę nie denerwuj się że edytowałem : )
-
SuicideKaiten - 01-31-2006
Myślę że jakby komuś się chciało to by znalazł w ciągu pięciu minut...
-
IstnyKurwaRomantyk - 02-11-2006
Mitologicznych
-
SuicideKaiten - 02-11-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Mitologicznych
Niezupełnie, ale jako że chodzi o historię starożytnej/średniowiecznej Europy, gotów jestem uznać. Zarzuć teraz Ty.
-
IstnyKurwaRomantyk - 02-11-2006
Na studniowke sie spiesze, wiec bedzie z gatunku BANALNYCH:
W ciagu ostatnich 5 lat zmarlo dwoch muzykow, ktorych zespoly-legendy daly podwaliny pod wspolczesny metal. Kim byli, jakie kapele i daty smierci
-
SuicideKaiten - 02-11-2006
Ace "Quorthon" Börje Forsberg zmarł 7 czerwca 2004 roku na zawał serca w swoim mieszkaniu w Sztokholmie. Miał 39 lat. Tworzył w Bathory oraz swoim solowym projekcie. Chyba każdy wie, ile wniósł on do muzyki. Opiłem jego śmierć okropnie.
Dawid Wayne grający w Metal Church, Reverend i Heathen. Zmarł 10. maja 2005. Miał wówczas 47 lat. Został odnaleziony poza domem, prawdopodobnie zmarł przez komplikacje wynijakące z wypadku samochodowego kilka miesięcy wcześniej (został potrącony).
Teemu "Somnium" Raimoranta grający w Impaled Nazarene. Wiem, że o nim to pewnie mało kto wiedział, ale że uważam się za jako takiego fana ImpNaz oraz że ten zespół był jednym z pierwszych zespołów BM które ruszyły się za granicę (wraz z Blasphemy, Ancient Rites i Rotting Christ), toteż wspomnę to i owo. Odszedł on w marcu 2003. Nie podano powodu śmierci, wspomniano jedynie o "wypadku związanym z alkoholem", więc albo się zapił na śmierć albo go pobili lub też wszedł pod samochód.
RIP.