Forum Rockmetalshop
POST DNIA - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (https://forum.metalhead.pl/forum-humor)
+--- Wątek: POST DNIA (/thread-post-dnia)

- Wars - 04-13-2006

Krzychun napisał(a):
warsadal napisał(a):Wszebąd i "zdrowe" poglady?! Toż to post dnia :?
Poglady ekonomiczne Kela można uznac za sensowne, ale i tak niemozliwe do zrealizowania, a reszta to panie daj pan spokoj.

No ja własnie o jego polityczno-ekonomicznych pogladach mowie.
Niech będzie.
Ale watpie aby Wszebąd był prowokatorem. Jest osobą zbyt rozpoznawalną w internecie, aby bawić się w prowokacje tego typu. Czyt. jeśli myślałby tak jak wiekszosc ludzi z forum i dostrzegał smiesznosc tego co pisze, to nie robiłby z siebie błazna, bo wystawia cenzurkę m.in. Sorcerer. A jego poglady ekonomiczne brzmią swietnie, nie da się ukryć.

- RamzeS - 04-13-2006

No ja tez mam wątpliwosci czy to prowokacje czy tez nie. W końcu miał tu juz bana,teraz też ma juz trzy ostrzeżenia.Poza tym te akcje z wzywaniem odsieczy z innych for czy tez wklejanie moich krytycznych względem manowar postów zdaje się świadczyć ze on traktuje to poważnie.

- Krzychun - 04-13-2006

Nikt nie jest doskonały.

- de7th - 04-14-2006

Axel napisał(a):Wszebad jest człowiekiem na miare Kazimierza Wielkiego, tylko ze on zastal polske murowana, a zostawi drewniana,
Tekst wszechczasów Laughing

- IstnyKurwaRomantyk - 04-16-2006

Książę 2 napisał(a):
lewatyw napisał(a):Zapraszam do zapoznania się z kawałkami mojej kapeli.
Słuchajcie, oceniajcie, ppiszcie opinie!
Bez słuchania, mogę powiedzieć - sugerując się jedynie Twoją ksywką - że jest do dupy.

Posłuchałem i nie mam nic do dodania.
Tzn ciekawego nic.

owned Big Grin

- buubi - 04-16-2006

Książę 2 napisał(a):Miałem kiedyś żółwia, kochałem skurwysyna bo śmiesznie jadł sałatę i twaróg i się ksztusił, ale rozdeptałem jebańca żeby być bardziej evil

TRV 8)

- Tomash - 04-17-2006

baphomet_666 napisał(a):!!! AVE !!! Mad jakiś czas temu mój kumpel kupił sobie worek z (biało-czarnym) nadrukiem zespołu MAYHEM. Nawet fajnie się to prezentuje Big Grin i też bym taki chciał mieć tylko może niekoniecznie z MAYHEMU Big Grin ale np: Behemoth, Vader, Dimmu Borgir, Marduk, wogule jakieś inne death/heavy metalowe zespoły, mój kumpel nosi tam książki ale można wszystko worek jest dość pojemny Big Grin myśle że spodobało by sie to nie tylko mnie i by miało wzięcie Big Grin PLISSSS SPROWADZCIE TAKIE COŚ I ZACZNIJCIE SPRZEDAWAĆ W RoCkMeTaLsHoPie NIGDZIE NIEMOGE TEGO DOSTAĆ PLISSS 666AVE666 !!!.

- IstnyKurwaRomantyk - 04-17-2006

ej no ubiegles mnie Big Grin

- Krzychun - 04-18-2006

yuri_san napisał(a):8) Ave!!
Kat zawsze bnył i jest super...mam nadzieje że zawsze beda dawac czadu , mi sie bastard bałdzo podoba.
KAATTT RRUUULLEEZZ!!!!! Big Grin
JAK MAM ZROBIC ŻĘBYM MIAŁA TAKIEGO RYSUNECZKA OBOK????

- IstnyKurwaRomantyk - 04-18-2006

Na dobra sprawe postem dnia moze byc kazdy zaczynajacy sie od "Ave"

- Ghost_82 - 04-18-2006

Ja pierdziele Laughing skąd to się wszystko pobrało Big Grin

- MaFFej - 04-19-2006

To wszystko wina żydo-masońskiego spisku! Tylko Ojciec Dyrektor jest w stanie nas ochronić!

- de7th - 04-19-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):[Obrazek: pomnikwszebad9qy.jpg]
Hail to You! Do tej pory nie mogę opanować brechtu 8) 8) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

- -Rene- - 04-20-2006

jjpuszczyk napisał(a):ciota mysli ze chodzi sie z makijazem metalowca po ulicy, chodzi mi konkretnie o zrobienie wizerunku dla kapeli, bo przeciez nie wyjde uczesany w sweterku od babci na scene bo mnie zloza w ofierze za sam wyglad

- Tomash - 04-20-2006

-Rene- napisał(a):
jjpuszczyk napisał(a):ciota mysli ze chodzi sie z makijazem metalowca po ulicy, chodzi mi konkretnie o zrobienie wizerunku dla kapeli, bo przeciez nie wyjde uczesany w sweterku od babci na scene bo mnie zloza w ofierze za sam wyglad

I to my jesteśmy dzieciaki, ehhh Laughing