-
dobromirsite - 05-27-2009
Cytat:Do tych lewackich skurwysynów Mistrzu, to ja, Chujonosz!
Slava!
-
jankier - 05-28-2009
DickBearer napisał(a):Mistrzu, to ja, Chujonosz!
przy ludziach to mistrzu
-
head - 06-13-2009
on juz dawno je osiągnął,teraz po przez swoja głupote chce sie odbic
-
Luki - 03-25-2010
jesli zaś o muzyke chodzi, nie o romanse nergala, to osobiscie wolałbym, aby behemoth kontynuował torzenie blacku, jak na początkach kariery, chodź nie powiem, zeby ich ostatnie ''dzieła'' nie przypadły mi do gustu...
-
nosferatu - 03-26-2010
na razie to zapowiada się raczej wspólny utwór z diodą.
-
Luki - 03-26-2010
wątpie, ani jej, ani jemu, by to raczej w niczym nie pomogło. Predzej zaszkodziło, ale i tak wątpie w zaistnienie duetu Doda-Nergal, bo Darski zbyt wysoką pozycje przez lata pracy wypracował sobie w metalowym świadku, żeby teraz robic z siebie debila takimi eksperymentami
-
nosferatu - 03-26-2010
na zachodzie absolutnie w niczym mu to nie zaszkodzi, a w Polsce będzie mógł trochę kasy zbić na tantiemach czy tam czymś z takiego utworu. Plus oczywiście wzmożone zainteresowanie bulwarówek - czemu jak widać Nergal jakoś nie jest przeciwny.
----------------
Now playing:
Bob Marley - [The Best of Bob Marley II] Is This Love [foobar2000 v0.9.5.6]
via
FoxyTunes
-
Luki - 03-26-2010
Nergalowi kasy nie brakuje, zwłaszcza teraz, kiedy związal sie z dodzią, ich wspólny majątek sie powiększyl..zresztą o ile nergal pozuje do fotek razem ze swoją ukochaną na super mega imprezach dla vipow, udziela sie na nich, to wątpie czy posunie się dalej w sferze muzycznej, dziwnie by wyglądal popowy kawalek ze spiewającą dodą i growlującym nergalem lub metalowy kawalek z growlującą dodą
-
Valhalla - 03-26-2010
ja tam przewiduje duet, predzej czy pozniej bo glupio mu bedzie odmowic dodziuni ;] poza tym doda ma taki glos ze moze spokojnie spiewac do duzo mocniejszych brzmien, niekoniecznie growlowac, pytanie tylko czy bedzie chciala to zrobic w takiej wlasnie konwencji, ale predzej tak niz nergal i pop ;]
-
nosferatu - 03-26-2010
kaski nigdy dosyć, a wspólne nagranie pewnie będzie - coś tam już nawet było zapowiadane.
-
Luki - 03-26-2010
predzej Inferno zostanie bębniarzem Feela, ale coz, w naszym polskim showbiznesie wszystko jest mozliwe, wiec niewykluczone
-
Krzychun - 03-26-2010
Jak jeszcze słuchałem metalu to byli dla mnie znośni, teraz nie przesłuchałbym jednego kawałka. Nie jestem true.
-
Necro Desecrator - 03-27-2010
Nergal zdradził True metal, jest mega FALSE
-
Zoltan - 03-27-2010
Jebać tą czarno-różową pizde
RE: Behemoth -
Forest - 05-09-2014
Dawno w tym wątku nikt nie pisał, więc postanowiłam napisać tutaj swoje zdanie na temat Behemoth. Według mnie Behemoth jest dość dobrym zespołem. Nie podoba mi się jednak Adam występujący z kurzymi łapami na karku.
Co do ostatnio wydanej płyty (The Satanist) różnorodność utworów jaka na niej jest zaprezentowana wyszła im na dobre.