Forum Rockmetalshop
Metallica - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (https://forum.metalhead.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Metallica (/thread-metallica)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

- Sacred - 04-19-2008

nie bedzie! W najnowszym magazynie NME znajduje się krótki wywiad z Larsem. Poniżej wycinek:

Cytat:Jak idzie nagrywanie?
Lars: Jesteśmy bliscy skończenia. Mówiąc w żargonie piłkarskim jesteśmy w 85 minucie.

Jak to brzmi?
Lars: Żywiołowo, energicznie, bardzo heavy metalowo. Jest to bardzo żywiołowe i surowe granie, ale bardzo melodyjne [sonically]. Jest wielkie, tłuste i zajebiście żywiołowe.

Możesz powiedzieć, że jest to raczej powrót do "klasycznej" Metalliki niż do St.Anger?
Lars: Tak, jeśli klasyczny masz na myśli nasze "stare" granie. St. Anger był bardziej eksperymentem, który zrobiliśmy dla naszego własnego zdrowia psychicznego. Nowy materiał jest nastrojony na to jak robiliśmy to w latach 80-tych.

Są jakieś szczegóły dotyczące piosenek, którymi mógłbyś się podzielić?
Lars: Parę tygodni temu usiedliśmy razem i postanowiliśmy przestać nazywać je "10", "19", "Munich" czy "German Soup". Zamierzamy w przyszłym tygodniu usiąść i nadać piosenkom normalne nazwy.

Jakie więc to będą tytuły?
Wiesz, one zawsze oscylują pomiędzy "Pieprze dwukrotnie Twoją matkę" i "Metallica i inne uzależnienia" czy tez mój ulubieniec: "Metallica ssie". One zawsze są dobre gdyby nie udało nam się znaleźć innych.

- sandman1981 - 06-15-2008

siema-witam wszytkich fanow Mety!jestem tu nowy pozdro dla wszystkich Mettalica-and nothing else matters!!!!!!!!!!!!! Smile

- KlaudiaVanKilmister - 06-15-2008

wlasnie posluchalam sobie kawalkow piosenek z tej owej plyty i powiem tak. oczywiscie nie przesluchalam calej plyty, ale na dzien dzisiejszy powiem tak. jesli to cos biale tlo i chuj wie co bedzie okladka to dosc chujowa. a co do muzyki to eeeh... niby juz nie st.anger, ale jakos mi tu nie brzmi latami 80-tymi, znaczy ich starym graniem. znaczym przypomina, ale to nie jest to samo. i czasami niektore "dzwieki" przypominaja troche swiety gniew. ale riffy sa o wieje lepsze,ale jakos mi zajezdzaja lekko MoP'em. a co do glosu jamesa. to nie wiem, czy ja juz tak dlugo nie sluchalam mety, ale jakby sie zmienil. no ale chuj z tym. nie ma chuja we wsi.

- Sacred - 06-15-2008

KlaudiaVanKilmister napisał(a):no ale chuj z tym. nie ma chuja we wsi.
<ok>

- Necro Desecrator - 06-15-2008

KlaudiaVanKilmister napisał(a):wlasnie posluchalam sobie kawalkow piosenek z tej owej plyty i powiem tak. oczywiscie nie przesluchalam calej plyty, ale na dzien dzisiejszy powiem tak. jesli to cos biale tlo i chuj wie co bedzie okladka to dosc chujowa. a co do muzyki to eeeh... niby juz nie st.anger, ale jakos mi tu nie brzmi latami 80-tymi, znaczy ich starym graniem. znaczym przypomina, ale to nie jest to samo. i czasami niektore "dzwieki" przypominaja troche swiety gniew. ale riffy sa o wieje lepsze,ale jakos mi zajezdzaja lekko MoP'em. a co do glosu jamesa. to nie wiem, czy ja juz tak dlugo nie sluchalam mety, ale jakby sie zmienil. no ale chuj z tym. nie ma chuja we wsi.

wypowiedz półgłówka

- Książę - 06-15-2008

AHAHAHHHAHAHHA Oskar dla Klaudii
ja jebie, urodziłaś się by to robić dziewczyno

- KlaudiaVanKilmister - 06-15-2008

to juz sie nudne zaczyna robic. ale wiem jak to trudno wymyslec cos nowego.

- raf667 - 06-18-2008

Niszczyciel napisał(a):Meta
to jest meta
[Obrazek: metapolskaopis.jpg]

- jankier - 06-18-2008

gówno się znacie oboje. to jest meta

[Obrazek: brama%20pneumatyczna%20meta%20start%20d.jpg]

- Książę - 06-18-2008

co to jest metalicia?

- IstnyKurwaRomantyk - 06-18-2008

[Obrazek: nometh029ie.jpg]

ja nikomu mety nie polecam

- Sacred - 06-18-2008

Niszczyciel napisał(a):Meta skończyła się, jak wiadomo, na Ride The Lightning

twoja stara skończyła sie na Ride The Lightning

Niszczyciel napisał(a):A nowa płyta, przepowiadam, będzie wodą po kisielu o smaku Sejnt Engerowym...

będzie jaka będzie... dla prawdziwego fana nie ma czegoś takiego jak chujowa płyta. może być lepsza albo gorsza ale i tak dalej sie słucha kapeli.

- IstnyKurwaRomantyk - 06-19-2008

Sacred napisał(a):będzie jaka będzie... dla prawdziwego fana nie ma czegoś takiego jak chujowa płyta

co ty pierdolisz, jak moja ulubiona kapela wydaje chujowa plyte to mowie, ze ta plyta jest chujowa, a kapeli slucham i tak

- Ghost_82 - 06-19-2008

Cytat:Meta skończyła się, jak wiadomo, na Ride The Lightning

A ja myślałem że na Kill'em All Confusedhock:

- Valhalla - 06-19-2008

Ghost_82 napisał(a):A ja myślałem że na Kill'em All

ja tez Mr. Green errare humanum est.