-
The Stig - 02-26-2006
-Rene- napisał(a):Cytat:ile bierze? 
Jest to zwrot grzecznościowy wyrażający mój szacunek do Jego osoby.Zwrot który to tylko półmózg może odczytać dosłownie,a jedynie ćwierćmózg może użyć go w znaczeniu ironicznym, z nadzieją,iż stanie się poprzez ten zabieg zabawny 
Naprawdę - a bezmózg nie potrafi tego zrozumieć, że mój powyższy post to dowciap.
The STIG napisał(a):-Rene- napisał(a):Jak będę chciał to zacznę pisać poprawnie.
Z każdym kolejnym postem utwierdzasz mnie w przekonaniu,że coś cię łączy z DoDem.Tylko co?
hock:
może poczucie humoru
-
-Rene- - 02-26-2006
Cytat:Naprawdę - a bezmózg nie potrafi tego zrozumieć, że mój powyższy post to dowciap.
Doczytaj z łaski swojej 'kffiatku' reszte mojego posta :
Cytat:użyć go w znaczeniu ironicznym, z nadzieją,iż stanie się poprzez ten zabieg zabawny 
The Stig napisał(a):może poczucie humoru 
Nie,to nie to
-
The Stig - 02-26-2006
^ to nie wiem...
-
-Rene- - 02-26-2006
Wyjdzie w praniu
Znając życie jeszcze nie raz pokażesz na co cię 'stać' :>
-
Vomitor - 02-27-2006
The Stig napisał(a):-Rene miło z Twojej strony ze brak uwagi z mojej strony na zasady ortografii jest dla Ciebie czyms fajnym :>
Nieźle zakręciłeś ziom,ale tak naprawdę fajny to będzie mój kop w ryj twój kurwo nieczytata w dupę rżnięta przez swoją starą którą gra twój drugi stary.
Cytat:Ale mozesz mi nie wierzyc: jakie forum taki do niego jezykowy poziom.
To wydupiaj na
www.gejowo.fora.pl lub na
www.kolorowanki.tv.pl
Cytat:I jeszcze jedno naprawde sie nie wysilam piszac tu cokolwiek.
Widać.
-
Dżemik - 02-27-2006
Zenujaca ta dyskusja. Konczcie, dziatki.
Vomit- opanuj sie pan.
-
Sędzia Drut - 02-28-2006
Szyszak napisał(a):Wole swoja kolekcje plyt/mp3.
brawo brawo... to nie jest śmieszny post, ale inteligentny.
-
-Rene- - 03-12-2006
Fajne zdanko które można by okrasić tytułem postu dnia w bardzo pozytywnym znaczeniu tego zwrotu
de7th napisał(a):Co innego takie CoF - milutkie klawisze połączone z chvjowym pseudogrowlem i wampirycznym imidżem - to jest to, co tygryski lubią najbardziej.
-
Tomash - 03-13-2006
8 dni człowieka nie ma a tu takie kwiatuszki:
Rumian napisał(a):glupoty gadasz - Warrahe lubie za klimat i siłe emanujaca z kazdej nuty i jesli nie dostrzegasz tego to Twoj problem
-
RamzeS - 03-13-2006
W temacie o Venom
hegemon88 napisał(a):Przeca pisalem ze to pionierzy pozerstwa, oni sami w wywiadach mowili ze teksty o szatanie mieli zeby byc bardziej kontrowersyjnymi i wiecej plyt sprzedac, a nie brali ich na powaznie. Zreszta jak zaczynali to bm byl jeszcze w fazie pozerskiej. Nikogo nie zabili, nie zgwalcili, nie okaleczyli ani nawet nie zasuwali kozlow od tylca jak to jest teraz w co bardziej true kapelach BM.
-
Amy - 03-18-2006
Cytat:Valhalla napisał:
http://www.koszulki.win.pl/go/_info/?id=15308
A to co za 'hicior'?
R_amze_S
Fajne, chyba se kupię, w sam raz do drapania się po d.
MEGA LOL
P.S. Uwilebiam twoje texty. Zawsze mnie rozśmieszały...
-
Valhalla - 03-18-2006
Amy napisał(a):Cytat:Valhalla napisał:
http://www.koszulki.win.pl/go/_info/?id=15308
A to co za 'hicior'?
R_amze_S
Fajne, chyba se kupię, w sam raz do drapania się po d.
MEGA LOL
P.S. Uwilebiam twoje texty. Zawsze mnie rozśmieszały... 
o ile dobrze pamietam to Vomitor to powiedzial
-
Vomitor - 03-19-2006
No właśnie, ta sama refleksja zaiste między skroniami mymi zacnymi zagościła gdy dane było mi czytać posty powyższe.
Nie żebym tam się dopierdalał do praw auotrskich..
-
-Rene- - 03-19-2006
Propo czosnkowej cenzury:
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Brakuje tylko zeby "spierdalaj" automatycznie poprawialo na "oddal sie natychmiast"

Wypasik
-
RamzeS - 03-20-2006
Istny napisał(a):wieksza wiocha stylistyczna od Manowar to tylko Warraha.