-
psychosis - 01-31-2005
To nagraj jak tak sie napalileś, co za problem wydrzeć ryja... w sumie głośno mruczeć do mikrofonu , a po drugie niebede nagrywal czegoś co uważam za wioche...
-
Necroblood - 01-31-2005
psychosis napisał(a):To nagraj jak tak sie napalileś, co za problem wydrzeć ryja... w sumie głośno mruczeć do mikrofonu
:? człowieku ty chyba nie wiesz co to jest growl. Głośno mruczeć do mikrofonu..... wiesz co? Pan Corpsegrinder powinien cię złapać za tą głupią główkę i na mruczeć do ucha to moze byś zmądrzał
-
psychosis - 02-01-2005
nie ***** niewiem co to jest growl , oświeć mnie... Pan Corpsegrinder niech lepiej zrezugnuje, bo robi z siebie palanta tym żałosnym mruzenie...[/quote]
-
Alsvartr - 02-01-2005
psychosi nie myśl że growl to taka prosta sprawa i to jeszcze non stop przez okolo 3 minuty.Do tego trzeba mieć naprawdę cholernie mocne gradło i struny głosowe
-
The-White-Stripes - 02-02-2005
Narzekacie i narzekacie...
Cannibal Corpse dużo zrobiło na scenie "Death Metalowej",a wy chcecie więcej?...I tak są lepsi od np. Anal Cunt lub Behemoth-a...Łeee...Piękna "rąbanina" z "miłością" do trupów i "nekrofili"
...Cosik pięknego
...
-
Patyk - 02-21-2005
Canibale to dla mnie mistrzowie brutalnego deathu, graja juz 15 lat i nadal potrafia zaskakiwac, co prawda caly czas trzymaja sie stylistyki szybkiego grania i brutalnych tekstow, ale dla mnie to calkowicie odpowiada, a tego pana co narzeka na Corpsegrindera ktory jest dla mnie w czolowce deathowych wokalistow mozecie za jajca powiesic hehe.
Najlepsze plyty? "Tomb of the Mutilated"(Hammer Smashed Face- cos pieknego), "Eaten back to Life" , "Vile" i "Gallery of Suicide".
-
OPOL - 04-09-2005
Porządny Amerykański death metal na poziomie.Najlepsza płyta moim zdaniem Bleednig.POLECAM!!!!!!!!!!!!
-
Skoczek - 04-09-2005
"Vile","Tomb of the Mutilated", "The Bleeding" wg najlepsze ich plytki.A sam zespol miazdzy absolutnie!!!Absolutna klasyka!!!Stary dobry death metal, no i ta gorowa otoczka...

A Ty Psychosis gowno wiesz o death metalu chyba wiec sie niewypowiadaj na ten temat!!!
-
Frustra - 04-09-2005
Zapalonym fanem (*fanką), nie jestem, ale i tak zespół - trzeba przyznać - świetny. Na liście amerykańskich kapel Death Metalowych stawiam na drugim miejscu (po Death - ma się rozumieć). Co do płyty, to w moim odczuciu najlepsza jest "The Bleeding".
-
Psychopatka - 04-10-2005

A ja tam uwielbiam Cannibal Corpse ich muzyke teksty i Fishera tez
-
antychrist - 04-11-2005
ale Chris i tak był najlepszy i Fisher nie ma tego co Chris
-
SHAMBO - 04-29-2005
A moja ulubiona płyta cannibali to "Eaten back to life",
a ulubiona piosenka z tej plyty to "A skull full of maggots".
8)
-
LCF - 04-29-2005
Moja zadna, ten zespol to chujnia grajaca wszystko na 1 kopyto. Zaorac.
-
Art... - 04-30-2005
graja na jedno kopyto i dlatego sa konkretni :] taki Hammer Smashed Face niezle daje po mordzie
-
Acrid - 03-29-2006
Chyba wypadaloby odkopac ten temat, jak "Kill"? ;)