-
Tuomasss - 01-16-2005
Chłopie, zastanów się: jakbyś miał TYLE kasy to bawiłbyś sie w takie duperele?

ale pomysł dobry dla początkujących gwiazdek, które chcą dobrze wyglądać, a nie mają kasy na wymienianie drutów
- Anonymous - 01-16-2005
może i struny nie,fakt zły przykład,to kostki,bo jej rysunki z kostek schodzą z fajnym napisem rock-girl,takie różowe,wiecie
A teraz wyobrażcie sobie naszą niegrzeczną metalówke w przefarbowanych włosach na czarno,glany,skóra,i jeszcze harley davidson

hock: ,ale wątpie,czy by kupiła harleya,bo i tak by się nie nauczyła jeżdzić,i dla niej nie było by różnicy między harleyem,a motorynką,to by pewnie,dla wieskiego szpanu kupiła sobie motorynke,albo ose

,no i by napisała na plecach kurtki metal-power-girl,a na deskorolce,zeby wiadomo było,ze metalówa limp biz(kit)
P.S.Czy nie za bardzo po niej jedziemy

hock:
P.S.2 a kogo to obchodzi
-
metallgirl - 01-16-2005
Anonymous napisał(a):może i struny nie,fakt zły przykład,to kostki,bo jej rysunki z kostek schodzą z fajnym napisem rock-girl,takie różowe,wiecie
A teraz wyobrażcie sobie naszą niegrzeczną metalówke w przefarbowanych włosach na czarno,glany,skóra,i jeszcze harley davidson
hock: ,ale wątpie,czy by kupiła harleya,bo i tak by się nie nauczyła jeżdzić,i dla niej nie było by różnicy między harleyem,a motorynką,to by pewnie,dla wieskiego szpanu kupiła sobie motorynke,albo ose
,no i by napisała na plecach kurtki metal-power-girl,a na deskorolce,zeby wiadomo było,ze metalówa limp biz(kit)
P.S.Czy nie za bardzo po niej jedziemy
hock:
P.S.2 a kogo to obchodzi

Jakby co to mój post,tylko ,że zapomniałam się zalogować

hock:
-
gabrysia - 01-16-2005
Dobrze, że powiedziałaś
- Anonymous - 01-20-2005
rms to sklep true i nie sprowadza (nie powinien) takich bzdetów

hock:
- Anonymous - 01-20-2005

hock:
- Anonymous - 01-20-2005

hock:
- Anonymous - 01-20-2005

hock:
- Anonymous - 01-20-2005
znów kure*ski błąd !!!
-
GACEK - 01-20-2005
nono nieładnie demon

heheheh
(to też skasujcie)
Jezu Ludziska Co Tu Sie Dzieje ... - Anonymous - 01-21-2005
Chcialbym Wam Przypomniec Ze Muza jakiej Sluchaja Ludzie To Ich Wybor ... Jesli Sluchaja Avril To Spoko ... Jesli Metallicy To Tez Fajnie ... Chyba Sie Zgodzicie Ze Avril Lepsza Jest Niz Ich Troje Albo Jakas Techno Qpa ... A Co Do Suma 41 ... Rzeczywiscie Mozna nazwac To Czyms W Rodzaju Pseudo/Punk .. Ale nIe Zmienia To Faktu Ze Piosenki Maja Zajebiste ... Koncze .. Ale Jeszcze Tu Zagladne
Bad Religion Rulez 8)
Chcialbym Wam Przypomniec Ze Muza jakiej Sluchaja Ludzie To Ich Wybor ... Jesli Sluchaja Avril To Spoko ... Jesli Metallicy To Tez Fajnie ... Chyba Sie Zgodzicie Ze Avril Lepsza Jest Niz Ich Troje Albo Jakas Techno Qpa ... A Co Do Suma 41 ... Rzeczywiscie Mozna nazwac To Czyms W Rodzaju Pseudo/Punk .. Ale nIe Zmienia To Faktu Ze Piosenki Maja Zajebiste ... Koncze .. Ale Jeszcze Tu Zagladne
Bad Religion Rulez 8)
Bad Religion Rulez
Qrde Ludzie Co Sie Z Wami Dzieje ???? -
\\\ AlucarD /// - 01-21-2005
Ja wale Kto czego Slucha .. Kazdy Ma Swoje Wlasne Gusta ... Jednemu Moze Podobac Sie Avril ( znaczy jej muzyka

), Nastepnemu Sum 41 A Innemu Static-X Czy Mudvayne ... O Tym Sie Nie Dyskutuje ... Ale Jak Juz Zaczelismy to ... Na 100 % przyznacie Mi Racje Ze Lepiej Sluchac Avril I Suma ( Mi Sie Podobaja Oba Zespolki ) ... Niz Nie sluchac Zadnej Muzy ... Albo ... O Zgrozo ... Ich Troje ... Nie Jestem W Stanie Pisac dalej Bo mam tego Rudego Goscia Przed Oczami ... Ide Zwymiotowac. ...
Re: Qrde Ludzie Co Sie Z Wami Dzieje ???? -
gabrysia - 01-21-2005
\\\ AlucarD /// napisał(a):Ja wale Kto czego Slucha .. Kazdy Ma Swoje Wlasne Gusta ... Jednemu Moze Podobac Sie Avril ( znaczy jej muzyka
), Nastepnemu Sum 41 A Innemu Static-X Czy Mudvayne ... O Tym Sie Nie Dyskutuje ... Ale Jak Juz Zaczelismy to ... Na 100 % przyznacie Mi Racje Ze Lepiej Sluchac Avril I Suma ( Mi Sie Podobaja Oba Zespolki ) ... Niz Nie sluchac Zadnej Muzy ... Albo ... O Zgrozo ... Ich Troje ... Nie Jestem W Stanie Pisac dalej Bo mam tego Rudego Goscia Przed Oczami ... Ide Zwymiotowac. ... 
Czyli jednak nie do końca wali Cię kto czego słucha :? Następnym razem zastanów się głębiej zanim coś napiszesz.