Forum Rockmetalshop
CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ? (/thread-czy-p%C5%82akali%C5%9Bcie-ju%C5%BC-przy-jaki%C5%9B-piosenkach)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

- Miriam - 11-03-2004

Katiria napisał(a):
Miriam napisał(a):Już nie wspominając o disco polo ;]

BLEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!Nie obrażaj nas!!! Evil or Very Mad Wink

Hehe, sorry, jeśli poczuliście się obrażeni, ale ja naprawdę lubię posłuchać disco polo od czasu do czasu (nic tak nie poprawia humoru ;]) Poza tym, to najlepsza muza na imprezy Tongue

- Kalin - 11-03-2004

Cytat:Poza tym, to najlepsza muza na imprezy
Ale tylko na MOCNO zakrapiane Tongue

- Miriam - 11-04-2004

Kalin napisał(a):
Cytat:Poza tym, to najlepsza muza na imprezy
Ale tylko na MOCNO zakrapiane Tongue

Niekoniecznie Smile

- Calmwater - 11-05-2004

Cóż,rozkleić tak totalnie mi się jeszcze nie zdarzyło,przynajmniej dzięki muzyce.A ze względu na okoliczności przy Children Of Bodom,ale to przypadkowe połączenie...Za to często dostaję gęsiej skórki (dosłownej i takiej "od wewnątrz") np.przy Fade to black,Pretty,czy Justin...

- stig - 11-10-2004

Całe plyty Anathema 'Alternative 4' i Opeth 'Dammnation' są wyjatkowo dołujące ...

- aXe Rose - 11-10-2004

Mnie ostatnio łezka popłynęła przy Pashendale IRON MAIDEN...

- gabrysia - 11-11-2004

A mnie się strasznie smutno robi przy "Divided" Tiamatu. Chociaż ostatnio z jakiegoś powodu jest mi smutno nawet przy wesołych kawałkach.

- M/\<HInE - 11-11-2004

ja płakałem raz przy "panzer division marduk" Crying or Very Sad ........ bo mi głosnik w kolumnie ropzpierdoliło (volume max- testowałem moc) Rolleyes

- Psycholus_Metalus - 11-11-2004

Led Zep i Stairway to Heaven Crying or Very Sad

- psychosis - 11-11-2004

ale z was bobry... Big Grin Big Grin smile on Laughing Mi sie zdarza przy takich zepsołach jak:1
1.Viader
2.Behemoth
3.Imortal
natomias gdy słysze dzwięki Gorgoroth to nieumiem przestać płakać..:/ Crying or Very Sad

- TisH - 11-12-2004

A ja sie nie przyznam, bo w koncu " trza byc twardym slownianinem a nie 'mientkim' ninja" Wink

- Jebus - 11-12-2004

Ja plakalem przy Iced earth - The Glorious Burden...
Plakalem, rwalem wlosy i krzyczalem "Co to kurwa ma byc, gdzie Barlow i co tu robi ten piszczek!!!"

- Altharis - 01-11-2005

Kiedys płakałam przy Queen, a teraz... teraz zdarza mi się, gdy coś bardzo, bardzo mi się podoba (uczucie rozpierającej energii - np. hymny, wzruszenia pięknem) Big Grin

- Emma - 01-11-2005

nie raz ..
i z roznych pobudek

- Tuomasss - 01-11-2005

Mnie ruszyło przy "Prize of Beauty" My Dying Bride, sam nie wiem czemu...
No i 31 maja roku minionego w Chorzowie kiedy zagrali Fade to Black, wtedy to prawie całkiem się rozkleiłem...