Forum Rockmetalshop
The Offspring - od tego się zaczęło. - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (https://forum.metalhead.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: The Offspring - od tego się zaczęło. (/thread-the-offspring-od-tego-si%C4%99-zacz%C4%99%C5%82o)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- Hair of the dog - 01-20-2005

the ramones mieli teledyski, sex pistols mieli, the clash mieli, iggy pop mial
co z tego ?
Cytat:hmm jak dal mnei amerykansko australijski punk to nie to
co to amerykansko australijski punk ???

- Emma - 01-20-2005

Vir napisal
Cytat:offspring to nie punk bo mają teledyski na vivie i mtv...
o to chodzilo z teledyskiem
ja nei mowie ze offspringowie sa ble i wogole maj kilka fajnych kawalkow ale porpsotu maja inny styl grania .. no i tyle

Hmmm ... - \\\ AlucarD /// - 01-22-2005

Offspring Jest Spoczko ... Czesto Go Sluchalem Zaczalem Od Americany ... Szybko Mi Sie Znudzila ... Ale Pozostale Plytki ... Zwlaszcza Te Starsze ... Miodzio ... Ale Ja Wole W Sumie Najlepszy Moim Zdaniem Zespol - Bad Religion ...

- hier_kommt_die_sonne - 01-26-2005

Ja też zaczynałam od Offspring (pamietam, 5 kl podstawowki to byla... ech) i wlaśnie Americana najbardziej przypadla mi do gustu. Treaz nie slucham, ale wciaż mam miłe wspomnienia...

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 01-27-2005

Americana ... Moim Zdaniem Najslabsza Plytka ... Tylko Piosenka The Kids Aren't Alright Sie Wybija ...

- Pearlcorder - 01-27-2005

Dla mnie też Offspring był poczatkiem, a co do Amerikany, to nie jest ona w cale taka zła. Offspring, Ixnay...,Smash i Americane uważam, za lepsze wybryki, ale na pozostałych, też znalazły sie ciekawe kawałki.
Pozdrawiam!

- hier_kommt_die_sonne - 01-27-2005

Ze smasha kilka kawałków mi tylko podchodzi, ale zauważcie: praktycznie każdy z nas od tego zaczynał... heh gdyby nie Offspring, ciekawe czego bysmy teraz słuchali...

- Emma - 01-28-2005

sluszna uwaga Smile

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 01-28-2005

W Sumie To Macie Racje ... Ale Nie Przypisujcie Offspringowi Tego Ze Caly Dorobek Punka To Ich I Tylko I Wylacznie Ich Zasluga ...

- whatsername - 03-13-2005

The Offspring to jeden z pierwszych zespołów punkowych jakie zaczełam słuchać . Uwielbiam piosenki Mota i Self esteem (ten pijacki wstęp... 8) ) :!:

- SiD - 03-13-2005

jak niektórzy z tąd mogą opierdalać offspringa, ta kapela jest naprawde punkowa i .......... mądra.
Opierdalajcie sobie sum41 i gód szarlot.

Dziekuje za przeczytanie mojej odpowiedzi Laughing

- Ajana - 03-13-2005

Ja zaczęłam słuchać The Offspring jak miałam 10 lat.Wtedy ktoś mi kupił kasetę "Americana",bo mi się podobała ich muzyka,którą puszczali w telewizji.Ciągle mam do niej sentyment i chętnie do niej wracam.
Smile

- Slayerd - 03-14-2005

Ajana napisał(a):Ja zaczęłam słuchać The Offspring jak miałam 10 lat.Wtedy ktoś mi kupił kasetę "Americana",bo mi się podobała ich muzyka,którą puszczali w telewizji.Ciągle mam do niej sentyment i chętnie do niej wracam.
Smile
"Americana" to według mnie ich najsłabcza plyta, bardziej to pod hard rock podchodziło. Ale jeżeli od tego zaczęłaś i sięgnęłaś po ich inne płyty to szacuken

Punk Rock RulezZzZzZzZzZ!!!! - Cujo - 03-30-2005

Moja przygoda z punk rockiem zaczęła się właśnie od The Offspring... Potem był Green Day, Blink 182, Good Charlotte, Foo Fighters i inne... Według mnie najlepsza płyta Offspring to Americana (Moja ulubiona piosenka z tej płyty to Why Don't You Get A Job i Have You Ever), a potem na drugim miejscu to Splinter (Z tej płytki kocham Hit That...) THE OFFSPRING IS THE BEST!!!! 8) Tongue Wink

- Victum - 04-08-2005

co wy mówicie... The Offspring i Ignition... one maja klimat. potem Smash, Ixnay...... daleko Americana i Splinter, a Co1 jest poza kategorią.

kocham ich. codziennie inaczej. wystarczy spojżeć na to, że kiedyś ubóstwałam Americane. no, ale to była ich jedyna płyta jaką miałam. następnie Smash i to genialna 'la la lalala, la la lalala" na początku Self Esteem i 'stupid dumbshit goddam motherfucker!" w Bad Habit. i zaczęłam normalnieć. czyli americane odziedziczyła młodsza siostra.

The Offspring. Ignition. Od TEGO trzeba zaczynać.