-
Ragis - 09-22-2005
U mnie problem nadal wystepuje, co chwile wywala mnie na strone główna i wylogowuje z konta. Próbowałem roznych przegladarek, bez efektu. Najciekawsze jest ze u kolegi uzywajacego tej samej przegladarki co ja, wszystko działa bez problemów :?
Cytat:U mnie podziałało wyłączenie serwera proxy w ustawieniach połączenia (najczęściej można do tego dojść w ten sposób: narzędzia->opcje->połączenia; ew.->ustawienia LAN)
Aha - żeby ustawienia zadziałały, należy uruchomić ponownie przeglądarkę ;]
Eksperyment powiódł się na IE oraz Firefoxie pod winXP
Ja mam wylaczone proxy od zawsze i stronka nie dziala.
Proponuje webmasterom/wi zeby zrobic wersje "light" stronki, bez zbednych pierdół i dac nam do przetestowania, moze jakos uda sie znalesc problem :/
Troche dziwne ze nic z tym nie robicie, przeciez przez to tracicie klientow ...
-
hEx - 09-22-2005
ja mam opere na standardowych ustawieniach i cały sklep działa dobrze
-
succubus - 10-07-2005
Problem dotyczy oprogramowania
www.sote.pl - piszcie do nich bo my juz zglupielismy o co chodzi. w ciagu kilku miesiecy mamy zamiar zmienic wersje strony moze cos pomoze.....
-
Ragis - 01-17-2006
Pare miesiecy minelo a sklep jak nie dzialal tak nie dziala

Kiedys jeszcze czasami "zaskakiwalo" i wgrywaly mi sie działy, teraz ZAWSZE wywala mnie do głównej...
-
Dance Of Death - 01-17-2006
bo pojakiego wafla kombinowac z przeglądarkami ?!? ja mam IE i chodzi gicius juz jakies 3 lata heh
Dalej nie działa -
Kubuś - 06-24-2006
Chcę sobie na info jakiejść koszulki i zgadnijcie co się dzieje... przenosi mnie do strony głównej. Szkoda, zajebisty sklaep, a takie rzeczy się dzieją

Zróbcie coś z tym. Nie tylko u mnie tak jest. U kumpla, u kuzynów. Lipa i tyle.
-
Kubuś - 06-27-2006
Aby było śmieszniej teraz to się nawet zalogować nie mogę... Ku..a!!!
-
teon - 07-15-2006
Opisywalem to juz w innym temacie ale jakos administratorzy nie potrafia zwrocic na to uwagi. Problem nie lezy w SERWERZE.. problemem jest skrypt na ktorym 'stoi' rockmetalshop. Problem wystepuje analogicznie w kazdym sklepie opartym o SOTE... To ze kosztuje on 1000zł netto wcale nie sprawia, ze jest to powazna oferta...
Dla adminow - proponuje jednak przemyslec przejscie na albo autorski skrypt (ktore nie sa wiele drozsze od takich jak SOTE a zapewniaja faktyczne dostosowanie do potrzeb serwisu).. albo chociaz na oscommerce..
Dla uzytkownikow - sprobujcie wylaczyc WSZYSTKIE zabezpieczenia w postaci:
- proxy
- blokad reklam
- wbudowanych w przegladarki zabezpieczen przez naruszaniem waszej anonimowosci
Nie pamietam ktory konkretnie naglowek jest sprawdzany.. ale bodaj REFERER nie moze byc pusty zeby SOTE wogole dzialalo...
Pozdrawiam.
-
succubus - 07-20-2006
dobrze gadasz

moze potrafisz to naprawic?