-
whatsername - 03-28-2005
warsadal napisał(a):No co Ty, Emi, z choinki sie urwałeś? Myślisz, że dla tego prymitywa, ludzkie uczucia, mają jakiekolwiek znaczenie?
Dla prymitywa jest ważna tylko jego własna dupa , a to czy swoimi wypowiedziami może kogoś urazić nie przechodzi przez jego pustą głowę.....to za trudne
-
Kalin - 03-28-2005
Kelthuz napewno dobrze przemyślał to co napisał.... i się brecha teraz zapewne :? no cóż, ten typ tak ma :/
Radze zakonczyc temat
- Arion - 03-28-2005
poczekamy, zobaczymy, a jak tak dalej pójdzie, to zamkniemy... :)
-
Ajana - 03-28-2005
Mnie wkurzają te pseudo śniadania świąteczne.Słyszę: "Ania,śniadanie!" a wtedy np.siedzę na kompie i trzeba się ruszyć, a i tak każdy je tam gdzie chce i wogóle nie ma tej atmosfery świątecznej.
:?
Re: Hmmm -
Tomash - 03-28-2005
KelThuz napisał(a):\\\ AlucarD /// napisał(a):Poza tym wkurzaja mnie te wszystkie kroliki, kurczaki, pisanki, jakies dzielenie sie jajkiem - kto to wogole wymyslil ??
skurwialy dyletancie, to nasza prawieczna pogańska tradycja, którą zajebało nam żydochrześcijaństwo! gnij!
Nagraj o tym jakiś kawałek np. "Ostatni królik":
"Zanim ostatni królik zniknął jak sen/(...)On nie umarł za cieeebieeeeeeeee"
A temat proponuje zamknąć jutro, żeby nie było że wstrętni modzi zamykają świąteczny temat w trakcie świąt
-
moocker - 03-28-2005
Ja nie lubię tych świąt... powody:
- wolnego jest bardzo mało a i tak przez jakieś 2 dni się sprząta (NIENAWIDZĘ

tzn nie samego sprzątania - tylko takiego wieeelkiego zorganizowanego. Wszyscy biegają po domu zdenerwowani i chaos panuje. Działa mi to na nerwy.

) więc ostatecznie zostaje tak z 1 dzień zysku
- niedobre żarcie (Jajka - bleee)
- A w poniedziałek nie można z domu wyjść bez broni
- i jeszcze w tym roku mam dodatkowo wolny tylko piątek, poniedziałek i wtorek - a w te dni mam same wykłady. No to takie wolne to sobie sam mogłem zrobić, nie potrzebuję do tego świąt.
-
ReTuRn - 03-28-2005
Nie chce mi sie z KElThuzem dyskutowac, bo to ponizej poziomu wszelkiej debaty- jak moze kiedys dorosnie to pogadamy.
-
Hethell - 03-28-2005
to do Kelthuza : to ma racje ze wielkanoc jest przerobionym poganskim swietem. stad wziela sie na cala symbolika :pisanki, kurczaki ,zajace bo bylo to niegdys swieto plodnosci.a te symbole maja z tym troche wspolnego. chrzescijanie ustanowili to swieto w tym samym czasie co poganskie orgie w lesie (wiemy cos na ten temat Valhalla nie ?

) by latwiej przyzwyczic spoleczenstwo do nowej wiary, ale i tak dawne zwyczje byly dlugo kultywowane i sa do tej pory.
co do wiary: ja jako ateista (zazwyczaj

) potrafie uszanowac wiare w cokolwiek bo to potezna moc i wlasciwie nie wazne w co sie wierzy... hehe takie moje male rozwazania dzisiajsze. za duzo ...kilku rzeczy...
Re: Hmmm -
Lech - 03-28-2005
KelThuz napisał(a):\\\ AlucarD /// napisał(a):Poza tym wkurzaja mnie te wszystkie kroliki, kurczaki, pisanki, jakies dzielenie sie jajkiem - kto to wogole wymyslil ??
skurwialy dyletancie, to nasza prawieczna pogańska tradycja, którą zajebało nam żydochrześcijaństwo! gnij!
Cytat:Alleluja Chrystus zmartwychwstal!!! O to chodzi w Swietach Wielkiej Nocy. Nie o wasze pieprzone kurczaczki i inne chujowe zajaczki!!! Ludzie- Chrystus wsaje sobie, jak gdyby nigdy nic z grobu, a wy sobie liczycie wady i zalety, jakby to mial byc temat do debaty!!! To jest wielkie wydarzenie, ktore na zawsze odmienilo bieg dziejow
ty to sie w ogole zajeb w mur, chrystus ta nedzna zydowska kurwa, zdechl na krzyzu i wstal z grobu TYLKO W MICIE, a nie naprawde, bo go NIGDY PRZENIGDY NIE BYŁO. zrozumiał? no. to wracaj do odrabiania lekcji.
moglbys sie troche pohamowac z tymi wyzwiskami...jak Ci ludzie beda chcieli posluchac troche wyzwisk w tym stylu to pojda sobie na jakis black'owy koncert. nie musisz wszystkim dookola udowadniac jaki to jestes "slowianski", bo to smieszne. idz lepiej porzucac takimi wyzwiskami po sumie w kosciele to wtedy uwierze w Twoje poganskie "mestwo"
aha, a Chrystus jako osoba, to postac historyczna. podkreslam ze nie chodzi mi o jego domniemane cuda i boska postac.
-
Tomash - 03-28-2005
Zaraz się dowiesz od naszego guru, że to mit wymyślony przez Pliniusza młodszego za żydowskie pieniądze, ehhh...
-
aXe Rose - 03-28-2005
Albo dowiesz się od guru, że nie znasz się na tym, co to znaczy być prawdziwym Aryjczykiem
-
Lech - 03-28-2005
aXe Rose napisał(a):Albo dowiesz się od guru, że nie znasz się na tym, co to znaczy być prawdziwym Aryjczykiem 
i wiecie gdzie to mam?- bardzo gleboko

po prostu postawy niektorych ludzi sa zenujace i nie zwracam na nie uwagi, ale ten post to bylo troche przegiecie w stosunku do niektorych osob, ktorych poglady szanuje wiec trzeba czasami zareagowac. a jesli chce mnie zbluzgac to prosze bardzo, i tak mi to powiewa.
aha, temat wlasciwie o Wielkanocy, wiec pare slow na jej temat

w sumie to jest mi kompletnie obojetna. liczy sie chyba jedynie to wolne, bo "swieta" jakos do mnie nie przemawiaja
-
Emi - 03-28-2005
warsadal napisał(a):No co Ty, Emi, z choinki sie urwałeś? Myślisz, że dla tego prymitywa, ludzkie uczucia, mają jakiekolwiek znaczenie?
W sumie racja, skoro ktos sie tak wypowiada publicznie to swiadczy tylko i wylącznie o nim! Jednak mimo wszystko to okropne....;/
hmm ale swieta,.. w sumie nie jest tak źle, jezeli juz patrzymy na korzysci to przeciez jest wolne, dla ludzi w moim wieku

mialam cale1,5 tygodnia, poza tym wiele ludzi <nie wszyscy jak widac> sa milsi, przymruzaja oko na niektore sprawy, dostaje sie smsy, zyczenia od ludzi o ktorych dawno zapomnielismy..

to w sumie jest miłe.. i nie wiem dlaczego kazdemu <chyba prawie> z was sie źle swieta kojarzą... może nie zastanawiacie nad nimi jakos bardziej..? jezeli chodzi o [sprzatanie to to jest bEZSEnsowna sprawa, bo sprzata sie z potem wyjezdza gdzies do rodzinki i co? dom posprzatany zostaje sobie sam..;/
Amysle ze o wypowiedzi kolesia K. nie musimy juz dyskutowac bo to bylo <zgadzam sie> zalosne...;/
aha i ja jestem ona...
-
velvetova - 03-28-2005
ktos tam wyzej napisal ze to jest prowokacja...rzeczywiscie zgadzam sie z tym...ale moj wczesniejszy post swiadczy o tym ze mnie to jednak zbulwersowalo....
Emi napisał(a):warsadal napisał(a):No co Ty, Emi, z choinki sie urwałeś? Myślisz, że dla tego prymitywa, ludzkie uczucia, mają jakiekolwiek znaczenie?
W sumie racja, skoro ktos sie tak wypowiada publicznie to swiadczy tylko i wylącznie o nim! Jednak mimo wszystko to okropne....;/
Emi jestes tu nowa i moze nie do konca poznalas naszego kochanego KelThuz...uwielbia pojezdzac ludzi i pisac rozne prowokacje...cholera! wiemy o tym ze lubi to robic a my ciagle i tak sie na to lapiemy....
-
Alsvartr - 03-28-2005
To nie jest prowokacja tylko zdanie Kelthuza na ten temat IMO.A że wyrażone tak a nie inaczej cóż...