-
Acrid - 02-20-2007
balzac napisał(a):Motyw duchów w literaturz
Pan Samochodzik: Księga strachów? ;D
-
Kamael - 02-20-2007
balzac napisał(a):^Stary, mogłeś wybrać jakiś oklepany temat i nie miałbys problemów, nawet przewidziałbyś pytania egzaminatora 
Coś typu "Motyw podróży i wędrówki w literaturze" tak jak ja w zeszłym roku ;D.
-
The Stig - 02-20-2007
balzac napisał(a):^Stary, mogłeś wybrać jakiś oklepany temat i nie miałbys problemów, nawet przewidziałbyś pytania egzaminatora 
słyszałem, że komisja ponoć zyga jak poraz n-ty słucha tego samego
-
balzac - 02-20-2007
^ A jak komisja w dawnych czasach szalała za Czerwonymi Gitarami albo Papa Dance?
-
The Stig - 02-20-2007
balzac napisał(a):^ A jak komisja w dawnych czasach szalała za Czerwonymi Gitarami albo Papa Dance? 
CG I PD dało sie słuchac, a maturzysty który przerabia flaki juz enty raz chyba nie
-
balzac - 02-20-2007
The Stig napisał(a):CG I PD dało sie słuchac, a maturzysty który przerabia flaki juz enty raz chyba nie
Chodziło mi o to, że może są fanami CG lub (Ci młodsi) PD więc mogą róznie reagować na Kat czy Closterkeller i te czarownice
-
The Stig - 02-20-2007
balzac napisał(a):The Stig napisał(a):CG I PD dało sie słuchac, a maturzysty który przerabia flaki juz enty raz chyba nie
Chodziło mi o to, że może są fanami CG lub (Ci młodsi) PD więc mogą róznie reagować na Kat czy Closterkeller i te czarownice 
No sam Closterkeller jest mniej rozpoznawalny, ale z Anją może byc troche gorzej

ale miejmy nadzieje, ze szanowna komisyja bedzie oceniac maturzyste, a nie podmiot jego wypowiedzi
-
Krzychun - 02-20-2007
Ej,Stig a moze jakis tekst SBB?? Wieksze wrażenie zrobisz na starszych członkach komisji:>
-
balzac - 02-20-2007
Cytat:Ej,Stig a moze jakis tekst SBB?? Wieksze wrażenie zrobisz na starszych członkach komisji:>
O! Albo Czesława Niemena.
Chyba, że jeżeli chodzi o Ciebie to już zapóźno..
-
Valhalla - 02-25-2007
Stig daj 3 stowy to ci napisze te mature
-
The Stig - 02-25-2007
Valhalla napisał(a):Stig daj 3 stowy to ci napisze te mature 
tak dużo....

za ładny usmiech powiedz mi na czym mam sie skupić

reszte sam zrobie
-
Valhalla - 02-25-2007
jak duzo? za tyle pisze standardowo

jeszcze nikt nie narzekal ^^
-
The Stig - 02-25-2007
ja jednak przystane przy usmiechu wzamian za wskazówki
-
Książę - 02-25-2007
morze ktos mi pomuc w matuże? na moją pracę wybrałem sobie temat: "motyw czarnucha w literatuże polskiej".
jak znajdzie sie ktoś kto pomorze a nie bedzie od razu jehał bede wdzięczny.
poza tym interesuje sie terz historią powszechną Polski.
\m/ hail&kill \m/
-
balzac - 02-25-2007
Ja nic nie mam do czarnuchów, uważam, że każdy powinien mieć swojego.