-
Scully - 02-26-2006
ReTuRn napisał(a):W sumie Port Royal jest taki sobie
zgiń!
-
Dżemik - 02-26-2006
http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic.php?t=3144&start=0
Tu, miski.
-
XdkyX - 02-26-2006
łoooo, az trudno mi sie do tego przyznac, ale podoba mi sie. Jedyny mankament - wokal. Troche niewyrazny i jak juz bylo pisane - z tylu. Troche do poziomu wokalnego The Beat Generation czy Comercial Faith wam brakuje ;P
-
Nivo - 02-28-2006
Czy nikt oprócz mnie nie słyszy, że solówka w War Sower jest mizerna i wogóle aż się prosi o większy rozmach, tudzień wirtuozerię? Zdaje się być taka 'na odwal', żeby sobie była.
-
Tomash - 02-28-2006
Nivo napisał(a):Czy nikt oprócz mnie nie słyszy, że solówka w War Sower jest mizerna i wogóle aż się prosi o większy rozmach, tudzień wirtuozerię? Zdaje się być taka 'na odwal', żeby sobie była.
pierdol rozmach! Tak powinien brzmieć nie-wiejski heavy metal(no nie mówie że dokładnie tak jak ten utwór

) ale trza być głuchym żeby nie usłyszeć że kapela idzie w dobrym kierunku.
-
IstnyKurwaRomantyk - 02-28-2006
Wiadomo ze idzie do przodu, ciezko nie isc maja za soba takie dokonania jak Metalowa Husarya. Co do tematu - wyjebac wokaliste, znalezc kogos lepszego. Poza tym... nie jest zle. Dobrze ze nie wsluchuje sie w tekst, wtedy pewnie mniej by mi sie podobalo. Ale tak... coz, pomimo mojej "sympatii" do Kelthuza, z checia posluchalbym jeszcze
-
Nivo - 03-01-2006
Tomash napisał(a):Nivo napisał(a):Czy nikt oprócz mnie nie słyszy, że solówka w War Sower jest mizerna i wogóle aż się prosi o większy rozmach, tudzień wirtuozerię? Zdaje się być taka 'na odwal', żeby sobie była.
pierdol rozmach! Tak powinien brzmieć nie-wiejski heavy metal(no nie mówie że dokładnie tak jak ten utwór
) ale trza być głuchym żeby nie usłyszeć że kapela idzie w dobrym kierunku.
Nie twierdzę, że kapela idzie z łym kierunku; lecz twierdzę, że solówka jest po chuju.
-
KelThuz - 03-01-2006
nagraj lepszą
-
SuicideKaiten - 03-01-2006
KelThuz napisał(a):nagraj lepszą 
Widocznie jeśli on o czymś nie ma pojęcia, to się za to nie bierze i jak nie umie grać solówek, to ich nie nagrywa.
-
ZenithalMan - 03-01-2006
SuicideKaiten napisał(a):KelThuz napisał(a):nagraj lepszą 
Widocznie jeśli on o czymś nie ma pojęcia, to się za to nie bierze i jak nie umie grać solówek, to ich nie nagrywa.
Otoz to
-
KelThuz - 03-01-2006
SuicideKaiten napisał(a):KelThuz napisał(a):nagraj lepszą 
i dlatego tez niech sie nie wypowiada na temat solówki, której nie rozumie. Solówka to ekspresja duchowego wnętrza instrumentalisty, i żaden gałgan nie będzie go pouczał, jak powinien ją grać. Granie solówek nie powinno służyć rozbawianiu gawiedzi, od tego jest neobarokowe pedalstwo.
-
SuicideKaiten - 03-01-2006
To trzeba było od razu zabełkotać tak jak powyżej a nie mówić "nagraj lepszą" ; )
-
Nivo - 03-01-2006
KelThuz napisał(a):SuicideKaiten napisał(a):KelThuz napisał(a):nagraj lepszą 
i dlatego tez niech sie nie wypowiada na temat solówki, której nie rozumie. Solówka to ekspresja duchowego wnętrza instrumentalisty, i żaden gałgan nie będzie go pouczał, jak powinien ją grać. Granie solówek nie powinno służyć rozbawianiu gawiedzi, od tego jest neobarokowe pedalstwo.
Pojechałes po całości, już mi się zaczyna podobać
-
KelThuz - 03-16-2006
wrzucilismy calosc do sieci.
w pierwszym poscie tematu dodalem linki do pozostalych numerow.
-
ReTuRn - 03-18-2006
Przesłuchałem kilka razy, jednak oba kawałki gorsze od War Sower. Discipline.. dosc ciężki idaktycznie w perspektywie koncertowej moze być zabójczy, drugi świetnie instrumentalnie, ale ani wokale nie są zbyt dobrze rozpisane, ani wykonane.