Forum Rockmetalshop
30 lat punk rocka - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (https://forum.metalhead.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: 30 lat punk rocka (/thread-30-lat-punk-rocka)

Strony: 1 2 3 4

- Sobota - 08-29-2007

Nalewka ,to jest RMS i tutaj wszelakie wyzwiska bierz mocno z przyróżeniem oka, a szczegolnie jeśli robi to <nie bijcie> Rene bądź Książe ;].

- Książę - 08-29-2007

O Kurwa, tak być to nie będzie. Zestawienie mnie z tą damą i to jeszcze stawiając ją przede mną to dopiero pojazd!
Sobota! Wojna kurwa fać!

- Sobota - 08-29-2007

[Obrazek: czogoc9.jpg]

Się robi księciuniu, szykuj działa ,ja wołam wszebąda !

- Nalewka - 08-29-2007

Sobota napisał(a):Nalewka ,to jest RMS i tutaj wszelakie wyzwiska bierz mocno z przyróżeniem oka

Wpisz ktoś to do regulaminu, bo jak go czytałem, to nie spodziewałem się niczego Evil or Very Mad

Mimo wszystko jednak rozumiem, rozumiem, obowiązuje zasada 'dzisiaj kochasz, jutro nienawidzisz' w koło macieju? (określenie znajomego). Zapamiętam.

A w wojny nie bawcie się, wojna jest zła! xD

- KubusPuchatek - 08-30-2007

Cytat:Wpisz ktoś to do regulaminu, bo jak go czytałem, to nie spodziewałem się niczego

Regulamin forum RMS:
Cytat:Ogólnie rzecz biorąc, jebać regulamin. Żyjemy w tak popieprzonym kraju, że jakieś dodatkowe wprowadzanie zakazów i nakazów powodować może tylko wzrost frustracji.
Czyli oficjalnie - zasady panujące na tym forum dyktowane są tylko i wyłącznie przez sumienia wszystkich Użytkwoników i Moderatorów.

Pzdr.

- -Rene- - 08-30-2007

Sobota napisał(a):Rene bądź Książe ;].
;*
Książę napisał(a):O Kurwa, tak być to nie będzie. Zestawienie mnie z tą damą i to jeszcze stawiając ją przede mną to dopiero pojazd!
Sobota! Wojna kurwa fać!
Ten... no...
Uahahahahhahahahahahahhahahahahaha

- Książę - 08-30-2007

Cytat:Ten... no...
No właśnie, sami widzicie. Zestawiać mnie z osobą takiej kreatywności...

A ty Sobota już jesteś dojechany, już napościłem na ciebie mojego kumpla: kumpel (panie o słabych sercach lepiej niech sobie darują ten link)
możesz sobie wołac wszebąda, wielbłąda i janusza kórwina mikke, jesteśmy nie do wyjebania

- Sobota - 08-30-2007

To ja spierdalam za ural ! A ty za koszachty z wrogami białej rasy jesteś i Administratora Interentu , CSW (Centrum sterowania wrzechświatem) oraz Rysia Nowaka.

Jednym słowem lepiej spierdalaj ze mną.

- Książę - 08-30-2007

Sobota napisał(a):Jednym słowem lepiej spierdalaj ze mną.
I razem będziemy żyli długo i szczęśliwie w niezalegalizowanym lewackim związku?
Dobra.

- Krzychun - 08-30-2007

Co to są lewackie związki?

- Książę - 08-30-2007

Spytaj starego

- -Rene- - 08-30-2007

Książę napisał(a):
Cytat:Ten... no...
No właśnie, sami widzicie. Zestawiać mnie z osobą takiej kreatywności...

No pewnie, Sobota lepszy

- Headless cadaver - 08-30-2007

Nalewka napisał(a):
Sobota napisał(a):Nalewka ,to jest RMS i tutaj wszelakie wyzwiska bierz mocno z przyróżeniem oka

Wpisz ktoś to do regulaminu, bo jak go czytałem, to nie spodziewałem się niczego Evil or Very Mad

Mimo wszystko jednak rozumiem, rozumiem, obowiązuje zasada 'dzisiaj kochasz, jutro nienawidzisz' w koło macieju? (określenie znajomego). Zapamiętam.

A w wojny nie bawcie się, wojna jest zła! xD

Dlatego przed wystawieniem ryja dobrze poczytać forum. Albo w ostateczności zapytać czy tu biją.

- Książę - 08-30-2007

-Rene- napisał(a):No pewnie, Sobota lepszy
Tak jest. On przynajmniej ma teraz prosty nos.

- -Rene- - 08-30-2007

To Ty to teraz "prostym nosem" nazywasz?