-
Angel of death - 12-08-2005
Dance Of Death napisał(a):Angel of death napisał(a):ah!! wczoraj zakupilam glaniki steela ;D
no coz są wygodne , fajny mają kolor (czarne przecierane z granatem) tylko denerwuje ta strasznie grubasna zelówa.. jestem dosc wysoka (175) i jeszcze jak mi przyjdzie takie dobre 4 cm to jestem wyzsza od chlopaków ;/

ojjj... to chyba dobrze heh... ze panujesz i dorównujesz płci brzydkiej
poza tym 175+4=179cm to nie jest az tak duzo
do mnie brakuje jeszcze z jakąs dyszke heh 
ale i tak czuje sie w tych butach nad wiek wyrosnieta

no coz najwyzszy chlopak z mojej klasy ma 180 ... malo mi do niego brakuje :?
-
Morte - 12-08-2005
Angel of death napisał(a):ojjj... to chyba dobrze heh... ze panujesz i dorównujesz płci brzydkiej
no coz najwyzszy chlopak ma 180 ... malo mi do niego brakuje :? 
Bo jeszcze chłopaki kompleksów dostaną
A żeby nie offtopować: ja też mam steele i po ponadrocznym użytkowaniu nie mają prawie żadnych uszkodzeń.
-
Angel of death - 12-08-2005
Morte napisał(a):Angel of death napisał(a):ojjj... to chyba dobrze heh... ze panujesz i dorównujesz płci brzydkiej
no coz najwyzszy chlopak ma 180 ... malo mi do niego brakuje :? 
Bo jeszcze chłopaki kompleksów dostaną
A żeby nie offtopować: ja też mam steele i po ponadrocznym użytkowaniu nie mają prawie żadnych uszkodzeń.
ty tez masz taką grubą zelówke ??
-
Morte - 12-08-2005
Tak. Chyba więksozśc glanów tak ma
-
SmoK - 12-12-2005
ja mam troche inny prblem ze steel'ami, w praym bucie(tylko) jezyk skreca mi sie na zewnatrz i nie wiem czym jets to spowodowane, nawet jak zawiaze mocno szunrowadla to i tak po jakims czasie jezyk jest krzywo, niby nie przeszkadza a jednak
-
Vomitor - 12-12-2005
Skoro go aż skręca, to znaczy, że prawa noga musi walić ci niemiłosiernie, weź ją umyj, a problem powinien uledz rozwiązaniu.
-
SmoK - 12-12-2005
odpowiedz na poziomie jakiego sie nie spodziewalem, ehh
-
Vomitor - 12-12-2005
Zaiste, proszę, wybacz mi mą górnolotność.
-
RamzeS - 12-12-2005
A czego się spodziewałeś?
-
Blood - 12-13-2005
SmoK napisał(a):ja mam troche inny prblem ze steel'ami, w praym bucie(tylko) jezyk skreca mi sie na zewnatrz i nie wiem czym jets to spowodowane, nawet jak zawiaze mocno szunrowadla to i tak po jakims czasie jezyk jest krzywo, niby nie przeszkadza a jednak
Hmmm... ja mam tak w HD

To chyba sprawa zle wszytego jezyka poprostu

Irytujace to jest przyznam...
-
maharet - 03-19-2006
Tomash napisał(a):aXe Rose napisał(a):Delia $haddix napisał(a):i takie swietne ślady zostawiaja
a co do glanów z rms --> ceny są strrrasznie wygórowane! ja moje glany pod kolana ze steela kupiłam za 200 :!: zł! i jak dotąd nic się z nimi nie dzieje
Podrośniesz i pójdziesz na koncert, to wtedy będziesz mogła mówić, czy się nie dzieje..
A chvj prawda, ja mam wojskowe booty z demobilu, kupione za... 80 zł już 4 rok, widziałem w nich dobrze ponad 100 koncertów, i nic im nie jest, moi znajomi kupujący martensy i inne takie za 450 zł na przykład muszą je praktycznie raz na max. 1,5 roku zmieniac. Jasne że takie glany dobrze wyglądają, ale nie są to najmocniejsze buty na świecie 
A gdzie można dostać takie buty? Byłabym bardzo zainteresowana.
-
Vomitor - 03-19-2006
Jarmarki staroci, sklepy z odzieżą wojskową, jeśli jesteś z katowic to pentagon no i ewentualnie w dupie twojej starej (pardon, ale jestem po kilku, musiałem).
-
de7th - 03-19-2006
A ja muszę chyba zmienić glany, bo w lewym jest czterocentymetrowa dziura z wierzchu, tuż nad palcami. Dzisiaj wlazłem w kałużę, to myślałem że mnie szlag jasny trafi.
-
RamzeS - 03-19-2006
de7th napisał(a):A ja muszę chyba zmienić glany, bo w lewym jest czterocentymetrowa dziura z wierzchu, tuż nad palcami. Dzisiaj wlazłem w kałużę, to myślałem że mnie szlag jasny trafi.
Przynajmniej noga ci się umyła.
-
Oskar-O - 11-01-2006
Ale ścierwa te glany wszystkie,New Rock rządzi!