-
gannon - 07-28-2004
tobie to dobrze

, ja jechac nie moge :?
-
Miriam - 07-29-2004
Z powodu okropnej pogody zostałam "uziemiona" w domu :/ Babia Góra musi jeszcze poczekać....
-
Miriam - 07-31-2004
Hehe, pogoda się poprawiła (mam nadzieję, że na dłużej) i w związku z tym dzisiaj jadę!!!

(tym razem to pewne

)
- SML - 07-31-2004
Ja tradycyjnie wybiore sie na ognisko

W te wakacje sie przynajmniej nie bede nudzic, ale nastepne mają być jeszcze lepsze.
-
Valhalla - 07-31-2004
A ja w czwartek ( 5 sierpnia) jade na festiwal wikingów, hu hu

Juz siebie widze w cudownej dlugiej sukni z lnu i fartuszku, zyjaca przez 3 dni bez pradu, cieplej wody i wspolczesnych wynalazkow

Ale chyba warto sie poswiecic

No a potem jak wroce Radom welcome, bo do babc pojade na pare dni. A potem, bleh matura. To sie wytnie
- Arion - 08-01-2004
Imprezy rycerskie - Nidzica, Grunwald, Olsztyn, Łęczyca... A prywatnie może Sokółka
Ogólnie dużo natury, wspaniałych ludzi, ogniska, pląsy, śpiewy i jak najmniej normalności
-
Miriam - 08-02-2004
Wam to dobrze

Ale ja też nie mam na co narzekać. Właśnie wróciłam z wycieczki, Babia Góra zdobyta!

Przepiękne widoki, świeże, górskie powietrze, zejście ekstremalnym szlakiem akademickim.... Ogólnie rzecz biorąc, było zajebiście

A jutro Zakopane
PS: Udanych wyjazdów życzę
- SML - 08-03-2004
Miriam moze też zdobede Babią Góre ... Wyjazd w Beskidy planowany, ale to w ramach odpoczynku, mam nadzieje, ze dostep do forum tam bede miał
-
Miriam - 08-09-2004
SML - w takim razie udanego wypoczynku w Beskidach życzę i zdobycia Babiej Góry

Na pewno nie pożałujesz. A ja wczoraj wróciłam z Zakopanego; Giewont i Kasprowy Wierch zdobyte

Jestem z siebie dumna
-
Rhonwen - 08-14-2004
A ja jutro z rana wybywam na Ukrainę malować

Wracam 29, pozdrawiam wszystkich i życzę dobrej zabawy
- Arion - 08-15-2004
Hyh, ja właśnie wróciłam z bardzo długiego, 18stkowego ogniska... :> Zbudowałam zamek Posępnego Czerepu XD chociaż to z daleka bardziej jak U-bot wyglądało, no cóż... Pływałam sobie 2 godziny na rowerze wodnym, a moi pachołkowie (dobrze, że nie widzą tego, co tu o nich wypisuję ;P) dzielnie pedałowali ;] I nauczyłam się strzelać z pejcza...
Strzelam sobie, strzelam... Przychodzi kumpel: "Tylko uważaj, żebyś się w głowę nie uderzyła." I nagle łup!
Heh, fajną mam szramę na czole
-
Miriam - 08-16-2004
Rhonwen- miłego wypoczynku życzę

Arion- do wesela się zagoi
- Arion - 08-16-2004
Miriam: do wesela jak do wesela, ona mi nie przeszkadza ;] Tylko że mam turniej w Łęczycy za 1,5 tygodnia i naczelny bractwa mnie powiesi jak to zobaczy ;P Khy, no nieważne, trzeba się uczyć i dokształcać, prawda?
-
Abaddon - 08-16-2004
Heh, a ja nie musze nigdzie jeździć, wystarczy że wyjde z domu i obojętnie w którą strone pujdę, jest albo jezioro, albo las, albo jezioro w lesie 8)
-
Miriam - 08-16-2004
Arion napisał(a):trzeba się uczyć i dokształcać, prawda? 
Racja, racja